Korsan israil`e suç duyurusuna davet!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
KURSUNLAR TÜRKIYE CUMHURIYETINE SIKILMISTIR
UYAN TÜRKIYEM

7668725848.jpg

01 Haziran 2010 Salı

“Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” sloganı ile ilaç, tıbbi cihaz ve sair insani yardım malzemelerini abluka altındaki Gazze’ye ulaştırmak isteyen filoya 31 Mayıs 2010 tarihinde uluslararası sularda İsrail tarafından yapılan saldırıyla ilgili olarak Sultanahmet Adliyesi’nde mağdur ailelerle birlikte suç duyurusunda bulunuyoruz.

İlerleyen saatlerde sitemize ekleyeceğimiz suç duyurusu metnine kimlik fotokopinizi ekleyerek siz de İsrail’e suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MAZLUMDER İstanbul Şubesi Hukuk Komitesi

Yer : Sultanahmet Adliyesi
Tarih : 2 Haziran Çarşamba (Yarın)
Saat : 13.30
İrtibat: 0212 526 24 40

MAZLUMDER İstanbul Şubesi

02.06.2010 Çarşamba(yarın) Sultanahmet adliyesi önünde gazze yardım konvoyunda mağdur olanların aileleri ile birlikte İsrail aleyhine suç duyurusunda bulunulacaktır.
Suç duyurusu dilekçeleri mazlumder istanbul şubesinin web sitesinde mevcuttur.

sitelerimiz yoğun DOS saldırısı altında olduğu için ihh.org.tr adresine ulaşılamıyor. bizi ihhvakfi.com ve ihhvakfi.org adreslerinden takip edebilirsiniz.

yerinde ve kararlı tepkileri her alanda göstermeye devam edilmeli.. hukuki boyutun tam anlamıyla kullanılması ve gündemi sağlam tutmak.. güzel bir karar. tşkrler.

güvenilir bir vakiftir ihh dostum
bu dernek de onLar ile caListigina göre
bir probLem cikacagini düsünmüyorum

:crying:

Allah yardımcınız olsun .. İnşallah mesajımız yerine ulaşır

Kurşunlar Türkiye Cumhuriyetine falan sıkılmadı. Osmanlı askerini altın karşılığı ingiliz ve fransızlara, toprağını para karşılığı israile satan, osmanlıya yaptığı ihanetin bedelini ödeyen insanlara kendi memleketinde sanki yardıma muhtaç insan olmayıp da buna rağmen arap ve hamas yalakalığından vazgeçemeyen yardıma değil provakasyona giden insanlara sıkıldı.

İskenderunda aynı gün vatan beklerken şehit olan askerime o aslan parçalarına sıkılan kurşunlar kime sıkıldı.Vatanı için bayrağı için nöbet tutarken şahadet mertebesine erişen bu çoçuklarımız trafik kazasındamı öldü. Asıl bunun için uyan Türkiyem.

Yıllardır bu vatan bu bayrak için şehit olan vatan evlatlarına kılını kıpırdatmayanlar şimdi israil için ayağa kalktı.Anlayabilmek mümkün değil.

Kurşunlar Türkiye Cumhuriyetine falan sıkılmadı. Osmanlı askerini altın karşılığı ingiliz ve fransızlara, toprağını para karşılığı israile satan, osmanlıya yaptığı ihanetin bedelini ödeyen insanlara kendi memleketinde sanki yardıma muhtaç insan olmayıp da buna rağmen arap ve hamas yalakalığından vazgeçemeyen yardıma değil provakasyona giden insanlara sıkıldı.

İskenderunda aynı gün vatan beklerken şehit olan askerime o aslan parçalarına sıkılan kurşunlar kime sıkıldı.Vatanı için bayrağı için nöbet tutarken şahadet mertebesine erişen bu çoçuklarımız trafik kazasındamı öldü. Asıl bunun için uyan Türkiyem.

Yıllardır bu vatan bu bayrak için şehit olan vatan evlatlarına kılını kıpırdatmayanlar şimdi israil için ayağa kalktı.Anlayabilmek mümkün değil.

Zavallı...

Tesekkür belli ki çok umrunuzda ikinize de verdim 1 er tane sevinin diye...
Müslüman olmayan bir dünya devi Türkiye de yaşamaktansa , müslüman Filistinde ölümü beklemeyi seçerdim...
Filistin toprak sattı filistin toprak sattı sizin gibi sapkın düşünceli İttihatçılar soktular bizi cihan harbine kaybettik kutsal toprakları , İngilize bıraktık Filistini sonra Filistin toprak sattı zaten İngiliz almış toprağı Filistin kime satsın nasıl satsın zaten İngilizin...
İsrail İngilterenin piçidir , babalığını da ABD üstlenmektedir...
Benim orada ölen kardeşlerime acımayana Allahım sen de acıma...

Tesekkür belli ki çok umrunuzda ikinize de verdim 1 er tane sevinin diye...
Müslüman olmayan bir dünya devi Türkiye de yaşamaktansa , müslüman Filistinde ölümü beklemeyi seçerdim...
Filistin toprak sattı filistin toprak sattı sizin gibi sapkın düşünceli İttihatçılar soktular bizi cihan harbine kaybettik kutsal toprakları , İngilize bıraktık Filistini sonra Filistin toprak sattı zaten İngiliz almış toprağı Filistin kime satsın nasıl satsın zaten İngilizin...
İsrail İngilterenin piçidir , babalığını da ABD üstlenmektedir...
Benim orada ölen kardeşlerime acımayana Allahım sen de acıma...

Vatanı için bu topraklara düşen, bayrağı için şehit olan, analarınızın bacılarınızın karılarınızın namusuna leke gelmesin diye canalarını feda eden ve hala da etmeye devam eden aziz şehitlerlerden demi utanmazsınız.?

Bayraksız vatansız müslüman müslamanlığını nasıl yaşar hiç mi bilmezsiniz.?

"Dinime söven müslüman olsa" Açda Kuran'ı Kerim'i bi oku üşenme....Kafanı arap hayranı hamas yalakası insanların fikirleri ile değil Allahın emirleri ile doldur.Eminim ki bir kere anlamaya çalışarak okuyunca zaten çarpık fikirlerin odağında çıkmaya başlayacaksın

Az bi araştır kanal harekatını, filistinin osmanlıya ihanetini. Çanakkalede dünyaya meydan okuyan bu milletin aynı tarihlerde filistini ingilizlere nasıl ve niçin bıraktığını öğrende cahil kalma...

Benim burada filistinden daha fazla yardıma muhtaç hatta onların nüfusundan fazla kardeşim var onlar varken başkasına acıyanada Allahım sen acıma diyemeyeceğim çünkü alemlere rahmet olsun diye gönderilen o aziz peygemberimin ahlakına ve sünnetine uymaz.O ki en zor ve sıkıntılı anında yüzü gözü kanlar içinde iken bile Rabbim sen onları doğru yola ilet diye dua etmiştir.

Bu topraklarda kimse israil denen kuduz köpeği sevmez.Sizin anlamak istemediğiz şeyi sizi tanıyan ve bu topraklarda bu bayrak altında yaşamaktan rahatsız olmayan her türk evladı biliyor.

Şüphesiz her şeyi hakkıyle bilen rabbim kime acıyıp kime acımayacağını bilendir.

Bu milletin tarihi insanlık tarihi ile başlayıp şeref haysiyet mertlik dürüstlük kahramanlık yüksek ahlak vb değerler ile yazılmıştır. Tarihinde ahlaksızlık döneklik kalleşlik şerefsizlik vb. yoktur. Bu nedenle hiç esir edilememiş ve esaret altında kalmamıştır.Yaradan rabbim bu nedenle yüzyıllar boyunca bu milletin üzerinden sevgisini merhametini ve korumasını eksik etmemiş, el açtığında geri çevirmemiştir. Yoksa senin ve senin gibilerin bedduasına bakacak değildir.

Bugüne kadar doğru bildiğniz bazı şeylerin yanlış veya hatalı olduğunu öğrenmek doğal olarak düşünce kimyanızı bozuyor.

Tekrar ediyorum gazzeye giden İHH gemisine şerefsiz israil müdahale etti diye aynı gün iskenderunda vatanını beklerken şehit olan vatan evlatlarıma kimse trafik kazası muamelesi yapamaz. Yapıyorsa zaten bu bayrak altında yaşamasının bi anlamı yoktur istediği yerde istediği gibi yaşamakta özgürdür.

Bu topraklara, bu bayrağa, bu millete zarar verme hakkıda yoktur....

Vatanı için bu topraklara düşen, bayrağı için şehit olan, analarınızın bacılarınızın karılarınızın namusuna leke gelmesin diye canalarını feda eden ve hala da etmeye devam eden aziz şehitlerlerden demi utanmazsınız.?

"Dinime söven müslüman olsa" Açda Kuran'ı Kerim'i bi oku üşenme....Kafanı arap hayranı hamas yalakası insanların fikirleri ile değil Allahın emirleri ile doldur.Eminim ki bir kere anlamaya çalışarak okuyunca zaten çarpık fikirlerin odağında çıkmaya başlayacaksın

Az bi araştır kanal harekatını, filistinin osmanlıya ihanetini. Çanakkalede dünyaya meydan okuyan bu milletin aynı tarihlerde filistini ingilizlere nasıl ve niçin bıraktığını öğrende cahil kalma...

Benim burada filistinden daha fazla yardıma muhtaç hatta onların nüfusundan fazla kardeşim var onlar varken başkasına acıyanada Allahım sen acıma diyemeyeceğim çünkü alemlere rahmet olsun diye gönderilen o aziz peygemberimin ahlakına ve sünnetine uymaz.O ki en zor ve sıkıntılı anında yüzü gözü kanlar içinde iken bile Rabbim sen onları doğru yola ilet diye dua etmiştir.

Bu topraklarda kimse israil denen kuduz köpeği sevmez.Sizin anlamak istemediğiz şeyi sizi tanıyan ve bu topraklarda bu bayrak altında yaşamaktan rahatsız olmayan her türk evladı biliyor.

Şüphesiz her şeyi hakkıyle bilen rabbim kime acıyıp kime acımayacağını bilendir.

Bu milletin tarihi insanlık tarihi ile başlayıp şeref haysiyet mertlik dürüstlük kahramanlık yüksek ahlak vb değerler ile yazılmıştır. Tarihinde ahlaksızlık döneklik kalleşlik şerefsizlik vb. yoktur. Bu nedenle hiç esir edilememiş ve esaret altında kalmamıştır.Yaradan rabbim bu nedenle yüzyıllar boyunca bu milletin üzerinden sevgisini merhametini ve korumasını eksik etmemiş, el açtığında geri çevirmemiştir. Yoksa senin ve senin gibilerin bedduasına bakacak değildir.

Bugüne kadar doğru bildiğniz bazı şeylerin yanlış veya hatalı olduğunu öğrenmek doğal olarak düşünce kimyanızı bozuyor.

Tekrar ediyorum gazzeye giden İHH gemisine şerefsiz israil müdahale etti diye aynı gün iskenderunda vatanını beklerken şehit olan vatan evlatlarıma kimse trafik kazası muamelesi yapamaz. Yapıyorsa zaten bu bayrak altında yaşamasının bi anlamı yoktur istediği yerde istediği gibi yaşamakta özgürdür.

Lafları evirip çevirme ben Türküm ve Türkiye yi de seviyorum ben ne demişim , Müslümanca yaşamadıktan sonra müslüman kardeşin için göz yaşı dökmedikten sonra yardımına koşmadıktan sonra dünya devi olsan ne yazar...
Çanakkale harbinde araplarda bizle aynı safta savaştı , kürtte...
ve savaşı kazandık , sonraysa çanakkale alayı kanal cephesine kaydırıldı bu alay giderken filistinli kadınlar yollarına başörtülerini attılar nolur bizim namusumuza sahip çıkın diye ...
3 5 kendini bilmez tarih diye atıp tutuyor yok neymiş araplar altın var diye türklerin karnını deşmiş ...
Senin anlamadığın ise Hatay da şehit olanlarla Filistinde şehit olanların birbirinden farkı olmadığı , aynı el tarafından şehit edildiği...
sana söz veriyorum Allah korusun bir gün ülkemde islam son bulursa ve ben de hayatta olursam ceker giderim...
Allah u Teala bu milletin hep yanında olmuştur çünkü bu millet zalimin hep karsısında durmuştur ne zamanki bundan vazgeçti sıradan bir devlet oldu...

Az daha gayret şimdi yolu doğrultmaya başladın yavaş yavaş.Önce vatanın ve aziz milletin.Onlar olmazsa sende olmazsın senden medet umanda....yalnız tarafsız yansız araştır, yukarıda yazdıklarımı ben değil tarih yazmış evirip çevirecek hiç bi şey yok orda.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut.Sarsıl ve kendine gel. bu ülkede islamın son bulacağı gün kıyametin kopup maddi olan her şeyin son bulacağı gündür rahat ol paronaya yapma.

Tarih diye atıp tutuyo dediğin kendini bilmezliklikle itham ettiğin insanlar kadar sende oku ve araştır. Yapamıyorsan oku ayeti kerimesinin gereği olarak oku...Sende onlara atıp tuttuğunu ispat et eğer haklıysan. Ama yapamıyorsan gerçeklere saygı duy, yoksa o insanlara isnat ettiğin şey gelir sana yapışır.

Artık bu konu ile ilgili yorum yapmayacağım. Kula kulluk etmeden hiç bir güce ve zümreye yalakalık yapmadan doğruyu bulmayı nasip etsin Rabbim bu millete....

Az daha gayret şimdi yolu doğrultmaya başladın yavaş yavaş.Önce vatanın ve aziz milletin.Onlar olmazsa sende olmazsın senden medet umanda....yalnız tarafsız yansız araştır, yukarıda yazdıklarımı ben değil tarih yazmış evirip çevirecek hiç bi şey yok orda.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut.Sarsıl ve kendine gel. bu ülkede islamın son bulacağı gün kıyametin kopup maddi olan her şeyin son bulacağı gündür rahat ol paronaya yapma.

Tarih diye atıp tutuyo dediğin kendini bilmezliklikle itham ettiğin insanlar kadar sende oku ve araştır. Yapamıyorsan oku ayeti kerimesinin gereği olarak oku...Sende onlara atıp tuttuğunu ispat et eğer haklıysan. Ama yapamıyorsan gerçeklere saygı duy, yoksa o insanlara isnat ettiğin şey gelir sana yapışır.

Artık bu konu ile ilgili yorum yapmayacağım. Kula kulluk etmeden hiç bir güce ve zümreye yalakalık yapmadan doğruyu bulmayı nasip etsin Rabbim bu millete....

kardeşim süpersin yazdıkların noktasına kadar doğru :001_rolleyes:

Gidenler çember sakallıydı ölenler haindi iyi salalım gitsinler ölsünler :)
Biz şehidimiz için ağıt yakalım. Bize Dokunmayan yıLanı bin yıL yaşataLım
İnsan olmalarının bir önemi yok nede olsa :)
Bende şehidim için üzülüyorum hemde çok ama bu herşeyi boşvermemi gerektirmez.

Osmanlı devLeti hayasızlık yapan her miLLete karşı çıkmış ve zorda kalana yardım etmiştir.
Şimdi isLam devLetleri arasında en güçlüsüyüz. Orda ölen ingiLiz olsa ona yardım etmek gerekir.
Peygamberimizin hayatını okuyun dinin bayrağın ve milletin önemi olmaksızın güçün varsa yardım etmenin gerekliliğini anlarsınız.

komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir.
mülüman komşusu demiyor sadece komşusu şimdi onlar aç ve sen toksun
tamam bizimde yaralarımız var ama başkalarının yaralarını iyileştiricek gücümüzde var

gidenlerin çember sakallı yani türk değil onlar kendi milletine yardıma gittiler.

akp bop hizmet ediyor yasalar, ılımlı islam , dinler arası diyaloğ gibi hristiyanlaştırma projesine
fettullah gülen başkanlık yapıyorlar.bunlar yahudidirler ,dolayısıyla bunlara destek verende yahudilerdir.

Sen islamı ve Cihadı bilmiyorsun arkadaş..milliyetçilik yapama.. şehitler her yerde şehittir.Ayrıca da arap düşmanlığı yapma çünkü islamı onların sayesinde öğrendin unutma!
İbni Abbas (r.a.) rivayet ediyor:
"Şu üç şey sebebiyle Arapları sevin
Şu üç şey sebebiyle Arapları sevin:
1. Ben Arap olduğum için.
2. Kur'ân Arapça olduğu için.
3. Cennette Arapça konuşulacağı için "

Geri