Korsanı çıkmıyor

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Vizyona girmesinin üzerinden üç hafta geçen “Nefes: Vatan Sağolsun” filminin korsan VCD ve DVD’leri çıkmadı.

nefesfilm.jpg

Yaklaşık 2 milyon kişinin izlediği ve dünyanın en önemli sinema sitesi imdb.com’da savaş-macera kategorisinde birinci sıraya kadar yükselen filmin korsanının olmaması hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor.

Korsancıların bu kararı almalarında filmden elde edilecek gelirin bir bölümünün Türk Silahlı Kuvvetlere gideceğini öğrenmelerinin payı var. Bir korsan film satıcısı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Türk Silahlı Kuvvetleri’ne olan sevgi ve saygımızdan dolayı, Türk halkının bu filmi özellikle sinemalarda izlemesini istiyoruz. Böyle bir kararı genel olarak aldık. Kimse ‘Nefes: Vatan Sağolsun’ filminin VCD ve DVD’sini yapmıyor, yapmak istemiyor. Bu karara uymayan insanları ise önce biz engelliyoruz.”

İnanın bende nette görsem indirirmiyim indirmezmiyim diye kendime soruyodum ve indirmemeye karar vermiştim helal ossun adamlara

korsancıLara baK heLe=):001_rolleyes:

Bu filimlerin cezaları cok ağır olur .. Bu korsancıların ellerinden gelse analarının babalarının bile korsanını yaparlar be .. korkudan yapmıyolar ..

Aynisini Mustafa belgeseline de soylemislerdi :D

Zamani gelince nete dusecektir meraklanmayin ;)

ßizde inandık bugün çıksa sinema çekimi anında satmazlarsa adam değilim..

Bu filmin korsanını yapmakta almakta pek İNSANCA değil.. Ben izledim ve çok duygulandım . Tavsiye ederim ..

bende nette göremeyince şaşırmıştım :D nete düşsün da izleyelim sinemamı war bizde (=

Dogru ise helal olsun derim =)

Pamukoğlu bizden korktukları içişn korsanı çıkartamıyorlar derse hiç şaşırmayın :)

ne deolsa bu sıralar iyi sıkıyor

parası olan sinemaya gitsin orijinal alsın.olmayan indirsin izlesin.en dogru mantık bu bence.ama bizde asıl parası olanlar korsana bile para wermio.anca tvde izlio

yaw korsan korsandır.

çıkaran filmin içeriğine bakarak karar vermez heralde.

ben dahil çoğu insan nette yerli yapım onlarca film izlemiştir.

hani bu filmde düşse nete izlerim. Ahlaki boyutu tartışılır.

ama izleyipte, milli bir vicdan azabı duymam doğrusu..

sinemada da izlemeye gitmeyi düşündüğüm bir film.

fakat iki harükarda da bende vicdani bir sıkıntı olmaz açık konuşmam gerekirse.

yapımcıları işi sıkı tutup bunu sağladılarsa da helal olsun.

sahtekarların bile saygısını kazanmıs bir filmden bahsedioruz

Haber yalan oldu :D Korsan nette dolaşmaya başladı...

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

Varsa yolla hocam linkleri, görelim hainleri

Sinema ÇekimLeri Korsan dediğiniz..

Geri