Korqu + 16 Ya Talibim...!

başarılar +1

evt msjlarına ve konularına baktım 28 konu acmıssın uzun suredırde hh aılesındensın gordugum kadarıyla ve senın kendı gorusunce bu bolumun ustesınden gelırsın..fıkrıme ıhtıyac varsa kesınlıke +1905

ıyı paylasımların var bendende +1905 korku +16 da senı mod olarak gormek ısterız

zamanın var.

-1

+1 de benden hayırlısı kardes

uzun zamandır HH'de oLabiLirsin güzeL.. ama Korku ßöLümü için çok faydaLı oLdugunu söLeyemem. Açtıgın konuLarLa ßirLikte o böLümde 46 mesajın var.. ßuda ßi ßöLümü Tanımak yönetmek anLamında ßenim için negatif düşünceLer yaratıyor.. fazLasıyla yogunLa$man Lazım oraya.. üzgünüm -1.. hayırLısı oLsun..

Edit: ayrıca açtıgın konuLar hep son haziran ayı içerisinde ;) ßir ay içerisinde yogunLa$ma ßa$lamı$..kısa sürede ßi görev almak zor ßi ßöLüm için..çaLı$maLarının devamını diLerim ..

SıpA' Alıntı:
arızalının adsl sorunu var şu aralar captainde iş nedeniyle ortalıklarda yok çok ii bir alternatif olabilirsin ama şu ortalığın karıştığı dönemlerde hh yönetimini suçlayan ağır mesajlarınıda unutmuorum ve bu yüzden yönetime girecek ağırlıkta olduğuna inanmıorum -1903
diyecek bir şey yok bence haklı -1

sırf avatarındaki kız güzel diye + veryorum..;)

+1 diorum olursun umarım..

+65412131+ hakkında hayırlısı

-=C4ŠĦ=-' Alıntı:
-1 açtığın konular nedense hep verilenler oluo mod adayı kendi bölümüne aççağı konuları aramalı ;) ilerde olabilir ama şimdilik -

Verdigim 30 Küsür Konunun Sadece 1 tanesi Veril onuda aRıZaLı Kapattı...Hatırladıgım Kadaryla...
Ayrı Yeten 1 Tane Daha Konum Kapandı Oda Verdiğim Resimler Gözükmuyor de...!
Eger Bunalr Haricinde Verilen Konum Varsa Benım Haberım Yoq...!
SaygılarımLa...Yorumlarını Hertürlü Ele$tirilerinizi Beqliyorum...!:sigara:

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 353
286 Mesajına 507 Kere Teşekkür Edildi

Gayet iyi benden +
Hadi hayırlısı olsun :p

İlgilendiğim Bu Son 1 - 1,5 Aydır Oranın bı amod a Gereq Oldugunu Düşünüyorum...
$uana Kadarqi Yorumlarınıza T$q ler Hala Beqliyorum Hertürlü - , +...

Geri