>>> Korkunç İdam Videosu >>>

Asmanın adabı vardır.İnsan hızla düşünce boynu kırılır ve ondan sonraki çırpınışlar,kişinin farkında olmadığı çırpınışlardır.Burada ise asıya değil,bir vahşete tanık oluyoruz.Darağacı bile kurmadan vinç getirmişler ve vinç yavaş yavaş kaldırdığı için kişinin boynu kırılmıyor ve havasızlıktan acılar içinde can veriyor.Bu,vahşetten de beter bi durum.Bu vahşeti,kısa süre önce bizler de ülkemizde hayvanlara uyguladık.Kuş gribi diye binlerce hayvanı ya yaktık ya da diri diri toprağa gömdük,havasızlıktan acılar içinde öldürdük.Halbuki sayısız öldürme usulü vardı.Lütfen kendi yaptığımız vahşetleri de unutmayalım ki,gelecek nesiller bari medeni olsun...

nedense bunu izlerken çok midem bulandı neden acaba

evet bencede bune islamlık

evet zinadan dolayı ben biliyom kadın dul sevgilisi ve kardeşiydi hatırladığıma göre bu idam !'!'

Terörle mücadelede 1.kural bu olmalı yakaladığını asacaksın

zina ederken asılcaklarını bilerek zina ettiler.Sonuçunu katlanmayı kabul ettikten sonra bence sorun yok gayet doğal

Fadime ile Temel birbirlerini cok sevdikleri icin öldürülmüsler.Sonra bunlari kiskanarak asan halk üzülmüs ve artik buranin ismi Temelfadi Temelfado diye diye yuvarlanmis bu video'nun cekilidigi ülke arabistan olmus...

Ne zinası yha!!!! Bunlar uyusturucu kacakcısı dıye bılıyorum ben...

Asıyolarsada doru düzgün assınlar o ipin bağlandığı kalın yer ense köküne konulur ki bırakıldığı anda omurilikle beyin bağlantısı bi anda kopsun ve can çekişmesin bu idam değil işkence! bide Allahu ekbermiş...

zinadan dolayı asmış olabilirler bu insanları arkadaşlar

abi insanlık dışı yhaf. normalde insan suyun altında bazen kendi kendine nefesini tutar yha hani artık tutamaz hale gelir insan nefesini çok zor durumda oolur düşünsenize birde onların eli kolu bağlı abi öyle bir ölüm en beteri olsa gerek

İranlılar O kada idam yapıyorlar hala beceremiyorlar.
İdamdaki sorun kadının ilmeğinin kayıp öne gelmesi.
Normalde ilmek boynu kırarak idam amaçlanıyorsa ve uzun düşme metodu kullanılıyorsa çene altına kısa düşme meve boğarak öldürme metodu kullanılıyorsa enseye denk getirilir.
İdam etmenin bile bir usulü var.

Geri