>>> Korkunç İdam Videosu >>>

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Cap

10pve9y.jpg

kimbilir ne yaptılar mantıga bakar mısn :S

hem idam hem allahu ekber tekbirleri..........
ya bu insanlik islam nedir din nedir bilmiyor, yada ben yanlis biliyorum :(

ben bu videoyu izlemiştim Yanılmıyosam Zina dan dolayı iranda gerçekleşmiş bir idam

Bütün sadist arzularını, öldürme içgüdülerini, psikopat duygularını dini kullanarak ortaya çıkarıyorlar...

Düşünsenize onu sıradan bir grup yapsa ruh hastası, deli deriz hastaneye kaldırırız...

peygamber zamanında boyle şey yoktu bu ne be... islam değil bu ...

kadın ne kadar cok debelendi? halbuki erkeklerde hiç çırpınma olmadı. neden acaba? acaba bu fark cinsiyetten kaynaklanıo olabilir mi ki ?

şeriat kanunlarının işlediği geri kalmış ülkeler. islamda ölüm cezası olup olmadığını araştırmadım ama insancıl bir din olduğu için idam cezası olacağını sanmam. islamın mantığı yaptıklarının bedelini bir şekilde bu dünyada ya da öbür dünyada ödersin. ama bunu başka bir kulun yapması doğru değil bence. kendilerini tanrının avukatı yerine koyuyorlar. olması gereken ilahi adalettir.

bunlar yüzünden dünyada islam dini savaşçıl, terörist yetiştiren bir din gibi gözüküyor...

yazık.

peygamber zamanında boyle şey yoktu bu ne be... islam değil bu ...

işte olay burda iranda şeriat denilen gerçek şeriatla alakası olmayan kurallar

bu videoda bir örnek

- Kim yarım kelime ile dahi olsa bir mü'minin öldürülmesine yardım ederse kıyamet günü, alnında "Allah'ın rahmetinden mahrumdur." yazılmış şekilde Allah'ın huzuruna çıkar." (İbn Mace, Diyat 1)

şeriat kanunlarının işlediği geri kalmış ülkeler. islamda ölüm cezası olup olmadığını araştırmadım ama insancıl bir din olduğu için idam cezası olacağını sanmam. islamın mantığı yaptıklarının bedelini bir şekilde bu dünyada ya da öbür dünyada ödersin. ama bunu başka bir kulun yapması doğru değil bence. kendilerini tanrının avukatı yerine koyuyorlar. olması gereken ilahi adalettir.

bunlar yüzünden dünyada islam dini savaşçıl, terörist yetiştiren bir din gibi gözüküyor...

yazık.

bilmediğin konularda yazıyon ama şeriat nedir yada gerçek anlamda şeriat onu bir ögren

geri kalmış ülkelermi şeriatla yönetilir

Kadını asarken tekni kbir hata yapmışlar ilmek asla öne getirilmez genel içtima solda kulak arakasına almaktır ilmek kaydığı için sorun çıkmış.

Geri