Korku !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar yeni acılan korku bolumune mod adayıyım bu bolumude idare ediceğime inanıorum karar siz degerli kardeslerimin !

Bu bolum için yeterince tecrubeli bir mod oldugumun kanısındayım .

Bu bolumun acıldıgı iyi oldu korkuyu sewerim iyi veya kotu yorum yapan herkese tessekkur ederim !

Korkuu bölümü varya mega bişi olur Bende bizim ew halkının sabah kalkmış halini yollarm ozamn korku nedir annlarsnz....Kankam Dark Blade mod olursa ayrı bi güzel olur ayrııııı

DARK SIDE IS MY MASTER ANN ANGELL IS MY GODDESS DİLU IS MY LOVE

2 ßöLüMDe iDaRe eDeßiLirSeN oK DeRiM..

HaYiRLiSi..

+..

valla beni korkutabilirsen o bölüme mod olabilirsin

dostum inanıorumki bu bölümdede başarılarını devam ettireceksin hayırlısı olsun +1

post ların baya fazla ol tabi ol :p orda bıseyler yapmaya calısıosun emege saygı +12545656

daha dün bir bugun iki korku bolumune ne kadar cok talep var :)

ol ol yakisir sana +1

FOrum psikopat kaynıomus haberımız yokmus

bende seni tam detsekliorum abi,

+1 inşallah olursun;)..

hakkında hayırlısı dostum ama o bölüme bir kişi yeter

Sen olmıyacaksında ben mi olcam?? Sana yakışır tabii senden iyisini mi bulcaz. +1 Dark Blade inş. olursun dostum...

Mod olıcak adam mı yok sen iki bölümde görevlisin bence yeterli bu iki bölüm -1

Bölümü gerçekden hakeden kazansın diğer üyeleride düşünmek lazım.
Bu 3 bölümüde bir arada kaldırabilirim dersen ne ala...

Daha önce By Captain için sölediklerim aynen gecerli bölüm daha cok yeni suan ıcın gereksiz oldugunu dusunuyorum bölümle ilgilenen bir kaç kişi daha var paylasımlar degerlendırılerek hakeden kişi almalı yonetıcılıgı dıye dusunuyorum...

adultta yanımda jackal war o yardımcı oluyor zaten kaçırdıgım seyleri , kahkahada elimden gelenide yapıorum bence korkuyuda rtahatlıkla kaldırabilirim !

captan sen - oy versen ne olur vermesen ne olur benim için bir anlam içermiyo zaten + vermenide bekleyemezdim ama dediğim gibi .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri