korku garanti

al işte bi tane daha yaw inanmayın şöyle sacma sapan şeylere ! (yinede emeğine sagol )

ben inanıyorum size inanın demiyorum ama hepinizin bence beyninin bir köşesinde nokta kadar bir ? işareti oluştu bence..... yalanmı....:):)

bende korkulcak bişe gormedim bana gercekci glmedi hemde

gül güzeli' Alıntı:
fotomontaj olmayan tamamen gerçekliği kanıtlanmış resimlerden etkilenmiyorsanız söyleyecek sözüm yok.korkmamış olabilirsiniz ama ya sizin başınıza gelseydi.??????

Ya Kim Diyo KanıtLanmı$h..??KanıtLandığına DaiR Kanıt GöSTeReßiLiRmisin ßizLeRe??

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Ya Kim Diyo KanıtLanmı$h..??KanıtLandığına DaiR Kanıt GöSTeReßiLiRmisin ßizLeRe??
araştır o zaman ben araştırdım buldum sende benim gibi emek sarfet o zaman bulursun...

bende korkacak bişey bulamayanlardanım

ıNvıdıA' Alıntı:
ya sahte gibi bişey bunlar ya:D:D
HAMDE ÇOK SAHTE RUH HAYALET DİYE BİŞEY VAR AMA KURAN DADA SÖYLENİR ASLA GÖZÜKMEZLER İNSANLARA...TŞK...

threemenandaghost_jpg.jpg

kapiya bak Puhahahahahahahahahaha

Allah kimsenin başına vermesin ama bu resimlerde korkulacak bişey yok hatta saçma biraz ama paylaşımın için sağol arkadaşım...!!!

:eek: ben korkulacak bısey bulamadım ne iş

waLLa ßende ßise söLemek istiorum :D ßunLarın hepsi deqiLde ßazLarı phoToshOp bunu anLamayan yHoqsa Ne Diim arTık ßen oNa aYrıCa H!c KorKuLacak ßiSeyi yHoq :D HeaH

Böyle binlerce resim nette geziyor , ama sonuçta emek var teşekkürler

:durdurun Bİleder Bunlari Mİzah BÖlÜmÜne Yazsaydin Daha İyİydİ TeŞekkÜrler Şakka :melek :vur

Geri