korku filmi karakterleri??

En Sevdiginz Ve En çok Korktugunuz Karakterler

• elm sokağının bıçaklı katili freddy

Kullanılan: 115 31.0%
  • holloween serisinin michael myersı

Kullanılan: 20 5.4%
  • kont dracula

Kullanılan: 13 3.5%
  • katil bebek chucky

Kullanılan: 59 15.9%
  • Testere

Kullanılan: 103 27.8%
  • Garez Japon Flimi

Kullanılan: 61 16.4%

• Kullanılan toplam oy
    371
elm sokagının bas belası fredy.bugun izlesem yinede zevkle izlerim

jason yok olsaydı oyum onaydı ama napalım mecburen freedy baba

MICHEAL MYRES 13.cuma filmlerinin tüm serisinin dvd sini toplamıştım haalaada duruyo benm içn çok deerli:)

KİM NE DERSE DESİN BENCE 'JASON' ADAM HİÇ AFFETMİYO DİREK KASATURA BIÇAK NE VARSA GİRİŞİYO:)

Aslinda Anket Listesinin Ucuna Beni De Ekleycediniz Kizlarda Benden Korkuyo :d :d

hiçbiri dedık zaten dostum benım ben ben ben :D :D

küçükken tam bi fredy manyağıydım çok korkardım ama yine de islerdim şimdi ise film olsun gerçek olsun herşeye gülüorum yaf :) son durak ı çok beğenirim orda ki can alan azrail diim ben :) nasıl farklılık ama :)

benimde favorilerim bunların hepsi ama hiçbirinden korkmuyorum yaşımız biras ilerledi galiba bu yaştada kimse korkmaz heralde dimi

:eek: benimde favorilerim bunların hepsi ama hiçbirinden korkmuyorum yaşımız biras ilerledi galiba bu yaştada kimse korkmaz heralde dimi

Dr.Vincent Vannacout / Lanetli TEPE /

Fredd Knugger / Elm Sokaginda Kabus ( ilk serileri ve onun geldigini anlatan igrenc sarki )

Jason dan okadar korkmam

JigsAw saygi duydugum bir heriftir ( Hello Michael diyor ya teypte bitiyorum o sese)

Birde buyu filmindeki son sahnede KIZ koyden dua okuyarak kaciyor o arada cinde pesinden geliyor hani :) offf o sahnede beni cok etkiliyor koca filmin 2-3 dakikasi yani :)

bencede freddynin ilk filmi gzldi.yalnız testere ne alaka anlamadm o korku deil o yiiiirenç :D

bence testere çünkü filmi izlerken ne yapacağını kestirmek imkansız.bunun için çok ürpertici...

abi dr.hannibal'ı atlamıssınız yaw
ben onun gibisini gormedim
cok bilgili ve kibar bir yamyam
kaba insanları yiyor sadece :)

Korqmam ben ama eh işte ..

testere filmiinm karakteri korkunc birsiydi.

ya ben hiç birine oy vermedim him biri korkunç diil şeytan adlı filmi koysaydınız verirdim

bende turist ömer serisinde ispanyaya gidiyolar ya
bunları bi yerde kazana atıyolar
bi tane yaşlı karı var orda
o karıdan korkuyom çookkkkk: )))))))))))

fredy ya çocokken çok korkardım ama şimdi çok eğlenceli geliyor artık komik:D

Geri