korku filmi karakterleri??

En Sevdiginz Ve En çok Korktugunuz Karakterler

• elm sokağının bıçaklı katili freddy

Kullanılan: 115 31.0%
  • holloween serisinin michael myersı

Kullanılan: 20 5.4%
  • kont dracula

Kullanılan: 13 3.5%
  • katil bebek chucky

Kullanılan: 59 15.9%
  • Testere

Kullanılan: 103 27.8%
  • Garez Japon Flimi

Kullanılan: 61 16.4%

• Kullanılan toplam oy
    371
Eskiden Korkardim şimdi Gülerk Izliyorum Ama Hiç Izlemeiş Biri Fradyy Babayi Izlerse Tabi Korka Kesin 10 Numar Fradyy

1. mıchael myers 2. Jason

freddy !!!
küçükken tvden başını izlemiştim devamını izlemedm korkudan [ kafamdan yazdm böle filmin sonunu istemeden de olsa, büyüynce izledm tamamını kendi yazdıımdan daa az korkunçmuş gerçi=)]

bi de nie chucky yok sorarm bn bunuuu :p

Eline sağlık...Güzell bi fikir...Freddy bence katilli filmler daha korkunç oluyor...

bana göre en sevdiğim korku filmi testere.çok süper bulmaca oynuyorlar.oyum testereye.freddy çok komik ya ondan hiç korkmam.jason küçükken çok korkardım.jason da çok komik.testere çok süper

ben en cok Şeytan filimindeki kızdan tırsmıştım.. yani düşünsene hatunla yatarken kafa 360 dönüyo..

eskiden zewkLi oLuyordu artık sarmıyor çoçukken çok korkardım.. şimdi hayatta korkulçak daha önemli şeyler olduğunu anladım! sonuç olarak heran korkulaçak birşeyler wardır..!

fitne ve fesattan korktugum kadar kimseden korkmam allah haric

abi kim ne derde desin en iyi karakter mıchael mayers (hallowen)adam kesmeye ailesinden baslıyo zaten bedeninde şeytan var.durdan bile anlamıyo ölmüyoda fredy komedi resmen hallowenin müziği bile yetiyo insanları korkutmak için

mıchael myers tam sadist soru yok konuşmak yok sadece öldür

eski bir film evıl dead (şeytanın ölüsü)

fredyy yii tek geçerimm ehm korku hem komedii eskiden korkuydu şimdi komedi ama yeni çıkn son filmde biz eki cocçuklumu<daki kad rkorkutu ve tabkii güldürdü frdyy tektir

gerci daha korkunc filimlerde var ormandaki ev mütiş

Geri