Korku Dolu Askerlik

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Korku Dolu Askerlik

Benim bir yakınımın başından ilginç bir olay geçti ve bunu size aktarmak istiyorum. Komşumuzun oğlu Ankara'da bir hapishanede askerlik yapıyordu. Askerlik yaptığı hapishane ise bildiğim kadarıyla 12 eylül olaylarının geçtiği yerdi. Bir gece nöbette hapishanenin arka avlusuna nöbet verilmiş ona O da nöbete başlamış. Gece ayaz ve soğukmuş. Birden bir uğultu sesleri duymaya başlamış. Avlunun içinde ise boş kola şişeleri var. Birden bunlar havalanmış. Şişelerin içinde taş varmış ve şişelerden birinin içinden birden taş fırlamış. Ertesi gün komutana bu durumu anlatmış ama komutan inanmamış. Fakat o gece aynı yerde nöbet tutan biri de aynı şikayette bulunmuş. Komutan da şaşırmış bu duruma ama bir şey yapmamış. Bir hafta sonra yine aynı yerde nöbet verilmiş komşumuzun oğluna. Yine şişeden taş fırlamış ama bu sefer bir ruh gelmiş gözünün önüne. Boynunda ip kucağında bir bebekle yaklaşıyormuş komşumuzun oğluna. Kadının üstünde kefen var bir de. Birden komşumuzun oğluna bebeği uzatmış bebek de kefene sarılı ve ağlıyor. Orada korkudan eli ayağı titremeye başlamış. Fatiha suresine başlamış. Daha sonra nöbeti bitince yatağa gitmiş. Ertesi gün yine komutana durumu izah etmiş. Komutan da o günün gecesi başka biriyle on aynı yerde nöbet vermiş. Aynı olaylar yine gelişmiş ve komşumuzun oğlu da korkudan kekeleyerek olayı anlatınca komutan bir daha ona oranın nöbetine onun verilmeyeceğini söylemiş. Ancak avluya kimse giremiyormuş.

lem bu ne olm bende askerim nası nöbet tutçam şimdi ben :p

manyak ceset' Alıntı:
lem bu ne olm bende askerim nası nöbet tutçam şimdi ben :p
:) yandın sen :) ben yaptım kurtuldum :) hayırlı nöbetler istersen bogaz köprüsü orda :)

Bizim kışlada da ne hikayeler vardı :) Hiç bana denk gelmiyolar ki :)

Yapmayınnnnn Bak Kacıcam Askerden Yaw. Anlatmayın Böle Seyler.. Ben Bir sınır Karakolundakı Bir Hikaye Degil Gerçek BirOlayı anlatayım.. Nöbet Kulesi Sınırın 10 Mt İlerisindeymiş ve Her Gece Orada Nöbet tutulurmus. Askerlerden Biri Her Gece Nöbete Gittiginde Duvara Anne Bu Gecede Ölmedim Yazıp Tarih Atıyormus.. Terörist Kuleye girmiş Bizim Asker Uyuyormus.Sonra terörist Duvardakı Yazıyıda Görmüş Ve Not Yazmıs '' Seni Annene Bağışlıyorum '' Demiş Ve gitmiş... Asker Kalkıp Duvardakı Yazıyı Gördügünde Silahını cıkarıp Kafasına Dayamıs Ve İntahar Etmiş .. O gün bu Gündür O Kulede Nöbet Kaldırılmış....

kayseride de vardı böyle ugursuz olan bir nöbet yeri ve pek çok hikaye döner dolaşır ortalıkta alayı safsata kardeşim inanmayın böle şeylere yoksa askerlik bitmezzzzzzzz

Türk Genci Korkmaz..... :) biz az mı dağlara çıktı geceleri Erzincan'da , Sivas'ta :):):) ama m16 lar falan vardı :):):):)

walla captain ilginç... merak ettigim şu ki? bebegi verecekmişti? korkudan birşey diyememiş herhalde.. belki ruh degilde amacı kötü degildi...

:( :( :( :( :(

Bende Ankarada Askerlik Yapyim Ankara Polatli Bizdede Bir Ceza Eve Vardi Bu Olaylara Benzen Olaylar Ordada Oldu Acaba Akraba Npolatlida Askerlik Yapmiş Olabilirmi Ben Yaziciydim Nöbet Tutmadiğim Için Anlatilanlardan Biliyorum Yanliz şöyle Bir Olay Vardi Bizde Teni Bayabi Esmer Olan Bir Askervardi Nöbeti Yarida Birakip Karakola Geldi Ama O Esmer çocuk Bembeyaz Olmuştu

Ifadesini Aldim Ama Ne Ifade Malum şeylerle Temas Etme Olayina Az Kaldiğini Bile Söyledi Yanliz Bizimkinde Sadece Belli Bir Kulubeye Saldiri Vardi

her askeriyede vardır bi lanetli nobet yeri
bizde bi asker kendini kursunlamıs bi yerde orda nobet tutlmuyodu

Geri