..::Korku Bölümü Mod Adayıyım..!!::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence psikiyatrise görünmelisin:))))))))))

Forum'da provokasyon diye bi bölüm olsa önce seni aday ederdik hep birlikte Bilge merak etme :) Benden +1920 hocam.

Son Yasadıgın Olaylardan Dolayı Bölüm Kurallarını Bilmeyen Ve Uygulamamak İçin Baya Bi Çaba Verdiğini Düşünüyorum Kendin Düzensizlik Saglarken Bölümde Düzeni Nasıl Sağlıcaksın O Yüzden Oyum Eksi (-)

valla bence senden korkuncu bulunmaz orası için okadar kızdımda sana ne bukadar iğreç konu açıyorsun diye admin arkadaşı korkunçtu dahada korkunç yap bendede ok +++++++++

Henüz Kimse Tanımıyor Seni Bence Biraz Daha Zaman..

En Azından Şimdilik -1903

Görünen o ki daha zaman var :) Hayırlısı bakalım. Paylaşıma devam...

Moderatör olman için 'çoook' fırın ekmek yemen lazım, bu işe evvela üslubunu düzeltmekle başlayabilirsin !

İşaretle (-)

Yazıyla 'olumsuz'

İyi forumlar.

arkadasim ben uzun yazip kafa sisirmek istemiyorum benim beklentim herzamanki gibi ilk önce mod olucak kisiden daimilik... eger yarin öbür gün kaybolurum diyosan bence hic baslama .........
suan icin daimi görüyorum seni o yüzden +1

2008 kasımında üye olmuşsun ama bu yılın 6. ayından iyibaren aktif durumdasın. daha öncesinde bir kaç tane yardım isteği konun var. aday olduğun bölüme de temmuzun 2 sinden bu yana konu açıyorsun. ben de kent gibi çok acele ettiğini düşünüyorum. sabırlı olsan foruma da kendini benimsetsen daha iyi olurdu sanırım.

hakkında hayırlısı olsun.

-1923
Hakkinda hayirlisi olsun..

Bu adamın korku bölümüne emeği çoktur bölüme resmen can verdi bence mod olacak en uygun kşişi o...Ben sana tam destek veriyorum kardeşim...
+++++++++

Ben korku bölümüne modluk başvurusunda bulunmadan önce 1 sene o bölümle ilgilendim.
Ancak yinede konuyu açmadan 1 gün düşündüm acaba açsam mı,erkenci miyim diye =)
Şimdiki üyeler çok hızlı maşallah.Şu anlık (-), umarım zamanla değişir bu

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..Adaylığımı geri çekiyorum ve bikaç açıklama yaparak konunun kapatılmasını rica ediyorum..

-Korku bölümüne girmeyen,girmek istemeyen arkadaşlar mod adaylığım hakkında yorumlarda bulunmuş.

-Üslup konusunda eleştiride bulunan arkadaşlarımız olmuş.Üzülerek söylemek isterim ki bu konuşmaları yapan arkadaşlar beni tanımıyor ve eleştiri yaptıklarını sanıyorlar.En sinirlendiğim anda bile üslubumu asla bozmam.Nitekim forumdaki bütün konuşmalarımda bunu görebilirsiniz.

-Siyaset bölümünde gruplaşan arkadaşlar görüş farkı nedeniyle bana - oylar kullandıklarını görüyorum.Sanırım dediğiniz gibi mod adayı olacak kişiler siyaset bölümüne girmemeli..

-Smod şikayeti hakkında yorumda bulunmak istemiyorum ama Smod'umuzun bölüm kurallarını değiştirmesi ve konularımı bir daha kimsenin bakmayacağı şekle getirmesi üzerine yaptığım haklı şikayetleri eleştirmişsiniz..Keşke herkes benim gibi hakkını arasa.Birçok kez belirttim ama sakalımız yokki dinlenelim..Apaçık bir şekilde bölüm kuralları değiştirildi ve Smod'umuz ben 1 saatimi harcadım,düzenledim diyerek kendini savundu..Halbuki 6 farklı şekilde inflames21'in konuları diye konu başlıkları hazırlamış.Üstelik 10 civarı konuyu öylece ortada bırakmış,ve birkaç arkadaşımızın konularını benimkileriyle birlikte karıştırmış.Düzenleme buysa kendisine teşekkür ederim.

-Üyeliğim hakkında yorumlar var.Yine belirttiğim gibi 2006'dan beri bu forumdayım ve ben 6. aydan itibaren falan korku bölümüyle ilgilenmedim.Yıllarca bir izleyicisiydim ve zamanla yönetici adaylığımı koyacak düzeye geldim.

-Ve son olarak bir bölüm yöneticiliğine adaylığını koyan kişi çok konu açarak veya yorumda bulunarak mod olamaz diyorsunuz..Size katılıyorum,ama size soruyorum,Romantizm/duygusallık bölümünde katkıda bulunan bir kişi mi mod adayı olabilir?

Korku bölümü aylardır mod ihtiyacı duyuyor..Aynı içerikli birden fazla konunun açılmış olması,içeriği kaybolmuş konuların kaldırılması ve Bölüm kurallarının kullanıcıların konu açmasını teşvik edecek şekilde değiştirilmesi bölümün en önemli sorunları ve yapılması gerekenleri olarak göze çarpıyor.Aranızdan bunları yapabilecek arkadaşların adaylığını destekleyeceğimi belirtir, HEPİNİZE İYİ FORUMLAR DİLERİM..

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..Adaylığımı geri çekiyorum ve bikaç açıklama yaparak konunun kapatılmasını rica ediyorum..

-Korku bölümüne girmeyen,girmek istemeyen arkadaşlar mod adaylığım hakkında yorumlarda bulunmuş.

-Üslup konusunda eleştiride bulunan arkadaşlarımız olmuş.Üzülerek söylemek isterim ki bu konuşmaları yapan arkadaşlar beni tanımıyor ve eleştiri yaptıklarını sanıyorlar.En sinirlendiğim anda bile üslubumu asla bozmam.Nitekim forumdaki bütün konuşmalarımda bunu görebilirsiniz.

-Siyaset bölümünde gruplaşan arkadaşlar görüş farkı nedeniyle bana - oylar kullandıklarını görüyorum.Sanırım dediğiniz gibi mod adayı olacak kişiler siyaset bölümüne girmemeli..

-Smod şikayeti hakkında yorumda bulunmak istemiyorum ama Smod'umuzun bölüm kurallarını değiştirmesi ve konularımı bir daha kimsenin bakmayacağı şekle getirmesi üzerine yaptığım haklı şikayetleri eleştirmişsiniz..Keşke herkes benim gibi hakkını arasa.Birçok kez belirttim ama sakalımız yokki dinlenelim..Apaçık bir şekilde bölüm kuralları değiştirildi ve Smod'umuz ben 1 saatimi harcadım,düzenledim diyerek kendini savundu..Halbuki 6 farklı şekilde inflames21'in konuları diye konu başlıkları hazırlamış.Üstelik 10 civarı konuyu öylece ortada bırakmış,ve birkaç arkadaşımızın konularını benimkileriyle birlikte karıştırmış.Düzenleme buysa kendisine teşekkür ederim.

-Üyeliğim hakkında yorumlar var.Yine belirttiğim gibi 2006'dan beri bu forumdayım ve ben 6. aydan itibaren falan korku bölümüyle ilgilenmedim.Yıllarca bir izleyicisiydim ve zamanla yönetici adaylığımı koyacak düzeye geldim.

-Ve son olarak bir bölüm yöneticiliğine adaylığını koyan kişi çok konu açarak veya yorumda bulunarak mod olamaz diyorsunuz..Size katılıyorum,ama size soruyorum,Romantizm/duygusallık bölümünde katkıda bulunan bir kişi mi mod adayı olabilir?

Korku bölümü aylardır mod ihtiyacı duyuyor..Aynı içerikli birden fazla konunun açılmış olması,içeriği kaybolmuş konuların kaldırılması ve Bölüm kurallarının kullanıcıların konu açmasını teşvik edecek şekilde değiştirilmesi bölümün en önemli sorunları ve yapılması gerekenleri olarak göze çarpıyor.Aranızdan bunları yapabilecek arkadaşların adaylığını destekleyeceğimi belirtir, HEPİNİZE İYİ FORUMLAR DİLERİM..

Hakkını aradığın için taktir ediyorum kardeşim ve görüş farklılığı nedeniyle - veren arkadaşlar bir evin 100 penceresinin 1 ini kullanan arkadaşlar.inşallah ileride daha iyi yerlerde olman dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri