Korku+16 Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede +1905 yakışır sana ii paylaşımların var....

ben hiç bi şekilde destek yoq. benim burdaki destek olup olmamam ne kadar yararlı veya zararına olur bilemem ama bir adam sadece mod olmak için yapıyosa paylaşımlarını o adamdan ne mod olur ne başka bişy ha birde yorumlarını falan da takip ettiğim bir üye çogu yorumları açtıgı konular bi moderatör olacak kişiye yakışmayan davranışlar madem konuyu açtın iyi destek olanda olur destek vermeyende benden -1 :eek:

By CaPTaiN' Alıntı:
Teşekkür Sayısı: 432

--------------------------------------------------------------------------------
356 mesajına 676 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 2 Hafta 2 Gün 1 Saat 5 Dakika 43 Saniye

1.Teşekkür fazlasıyla war ;) +1
2.Daha ewel banlanmış çok ceza almış olabilirsin ama korku bölümüdür bu zaten manyak lazım yanıma +1
3.Ben yanıma kimseyi istemiorum anlaşamam kimseyle ;) -1

Sonuçta +1 ;)

Bölüm moderatorunun +1 vermesinden de destek alarak bence hakediyorsun dostum inş. olursun .....

Gusel paylasımların va arkaDasım..isteğin bolumdede guseL konuların..Benden desteq sana +1

Son Soz yonetımın..BoL sans

+1 aqa ben uygun gördüm mesaj ve teşekkür sayısına bakarak

piken' Alıntı:
arızalı ama cddn heryere mod adayı oldun,ama soole de bişi var korku bölümünde baya konun var..ben hep korkuorum:) hayırlısı olsun,eger gerek varsa,sana güveneceklerse yönetm ne derse artık...

katııyorum =)

By_GeNcO' Alıntı:
ben hiç bi şekilde destek yoq. benim burdaki destek olup olmamam ne kadar yararlı veya zararına olur bilemem ama bir adam sadece mod olmak için yapıyosa paylaşımlarını o adamdan ne mod olur ne başka bişy ha birde yorumlarını falan da takip ettiğim bir üye çogu yorumları açtıgı konular bi moderatör olacak kişiye yakışmayan davranışlar madem konuyu açtın iyi destek olanda olur destek vermeyende benden -1 :eek:

sadece mod olmak için paylaşım yaptığına katılmıyorum çünkü bir çok bölümde paylaşımı var ve en çok paylaşımı olan yerden mod olmak stiyor oranın moduda yanına adam istemesede uygun görmüş karar yönetimin

.....+1.....

bence sonuna kadar hakkediyor... yeterince ilgili ve alakalı bu konuda ve mod luk istegine +1...

arızalı kardeşim her şey gönlünce olsun modluğa en çok yakışan isimsin bana göre...

üstat hayırlı haberlerini bekliorum daa öncede dediğim gibi +1903:)

benim desteüğim hala sürüyo ve devam edıyo arıza orayı hakedıyo bence +123456789 hayırlı ola

arkadaşlar hepinize çok çok tşk ederim ama bazı arkadaşlar beni modluk konusunda yanlış anladılar benim amacım daha iyi olsun istiyorum tekrar tekrar tşk edrim fakat o arkadaşlara tesuf ederim
birde hackhell'li seviyorum
saygılar...................

tatilden dondun ahanda bi gorev isteği başlığı daha açmışsın :)
bir mod alınırken sadece söz konusu bölümde ki paylaşımlarına bakılıyorsa hakediyorsun,
amma velakin
bunun yanında genel forum kurallarına uyma konusunda yeterliliğin tartışılır ve
açıkça söylemem gerekirse sabit bir isteğin olmaması
sanki "mod olayımda nerede olursa olsun" mantığında olduğunu düşünüyorum

bence ordaki paylaşımların güzel By Captain'e yardımcı olursun diye düşünüyorum +1

Arkdaslar benım modluk basvurusu yapalı baya uzun bir zaman oldu..olumlu veya olumsuz bir cevabınızı beklıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri