Korku +16 ßölümüne Yeniden Adayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda pek yorum yapan birisi deilim ama takipçisiyim. görebildiğim kadarıyla... olumsuz (-)

Sana oy vermek farz oldu

-1453 (olumsuz)

ben korku bölümünü pek sevmiyorum, ama ara sira kontrol icin :) giriyorum
ve bölümün kalkacagini düsünmüyorum, cünkü bölüm saglam hit (rating) aliyor :)

online ve aktifsin.
bölüm ile fazla ilgilisin + bölümün modu yok

oyuma gelince,

+ 1881

hayirlisi ne ise o olsun

Henüz Erken.
Olumsuz [-]

forumda bu bölüme ne kadar çok merak sardığın paylaşımlarından belli ediyor benden olumlu +1991

Aslında Erken Olduğunu Düşünüyorum Ama Bu Sefer Artı Zaten Açıklanana Kadar 3-4 Ay Geçer =)

Bir yorum bu kadar yakışabilir. 3-4 ay hea :durdurun süper ya

Takip etmiyorum ama anasayfa da oldness'in konularından başka konu görmüyorum..

-61

ismail'de Korku bölüm modluğunu uzun süre yapmış bir kardeşimdir.O uygun görürse neden olmasın.
Şuanlık -

Mide bulandırıcı paylaşımlarından ötürü ve forumdaki duruşundan ötürü. [-]ℓσя∂

Biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Daha sonra inşallah ama şimdilik (–)

açık konuşmak gerekirse inflames ilk açtığın konuda oyum eksiydi ve bunu da nedenlerle açıklamıştım (tepkini almıştım : ) )bu konuda fikrim başta nötrdü. o nedenle de oy kullanmadım şimdiye kadar. ama geçen gün şikayet başlığındaki yorumların, geyik cafedeki (başka bir bölüm diyince siyaset bölümü anlaşıldı sanırım düzelteyim) bir mesajın ve şimdi de bu yorumun hala konuyu forum açısından değil de kişisel bazda gördüğün ve öyle değerlendirdiğini düşündürdü bana.

bu forumda kimse kimseyi sevmek zorunda değil, siyasi olarak aynı tarafta olmak zorunda değil, dünyaya aynı pencereden de bakmak zorunda değil. her - oy verende bir art niyet armaman gerek bence.

bu nedenle henüz çok çok erken olduğunu düşünüyorum üzgünüm -

valla sonuna dek inflames ben onu korku bölümünden başka bir yerde görmek istemiyorum onun paylaşımlarına ürkerek baktım onun sayesinde iğrenme duygum yok oldu...

..єЯDєM..;5126356' Alıntı:
Bır bolume katkı saglamak oraya Yonetıcı olmakla olmuyo uye olarakta katkı saglayabılırsın ayrıca adaylık yazında su kadar konum var dıyorsun yanı bu kadar konu acmıs hadı Mod mu yapalım dıyecegız... Bence yanlış yoldasın kendı dusuncem Mod olmus olmak ıcın adaylıgını koyuyorsun...

Bir detay daha gecen adaylıgında eleştiriler gelınce konuya son mesajında ınsanlara sıtem edıyorsun yorum yapıosun herkes düşüncesınde özgürdür ve Şimdiden eleştiriyi kaldıramıyorsun...

Mantık degısmedıgı surece [ - ]

Erdem'in yorumuna tamamen katılıyorum .
[-] 1903

sırf şu kezzap atılan konu bile cok korkunç geldi bana.tahref gibi benimde iğrenme duygumu yok etmeni istiyor evet diyorum.başarılarının devamını dilerim

Onu böLe yapmaLısın bunu böLe yapmaLısın diye 1001 türLü şey söyLemeyecegım..

-- oLiver pascaL nouma { Negatif }

Benim oyum neticeyi değiştirecekse + veriyim hiç sorun değil taş atıpta elip yorulmuyor sonuçta. Ama benim oyumun önemi yok hatta tüm oy verenlerin oyunun bi önemi yok. Çünkü senin mod olman yönetimdeki iki üç kişinin görüşüne bakar. Adaylığının üstünden 1 ay gibi bir süre geçtikten sonra yeniden adaylık koymuşsun galiba. Sana tavsiyem başvurularını sık yapmaman. Çünkü bu eylemin yönetimde hoş karşılanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri