Korku +16 ßölümüne Yeniden Adayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat ettimde özellikle yönetici olan arkadaşlar yönetici adayı olan arkadaşlara [ ark. degiller ise ] olumsuz yanıt veriyor. Ben normalde korku bölümü gibi bölümlerde takılmam ama dün meraktan bir gireyim nasıl konular var diye ark. açtığı konuların hepsi dikkati çekti ve merak uyandırdı. Bu arkadaş kesinlikle aday olmalı dedim buraya baktım ki zaten adaylığını koymuş. Ayrıca yöneticilik işini fazla abartıyorsunuz evet sorumluluk gerektiren bir iş ama istegi olduğu sürece bölümü gayet iyi yönetebileceğine inanıyorum.

Bu bölüm cesaret ve Mide gerektiren bir yer. :D

Başarılar . [ + ]

henüz erken diyorum ,olumsuz _1453..

bu arada;
oylama sayısının bir değeri olacaksa bile şayet, sana destek bildiren OceanGray adlı üyenin 2 olumlu+ mesajının kaale alınacağını sanmam..

+ hayırlı olsun şimdiden. Bölüme çeki düzen verilmesi gerek sende ruh hastası olduguna göre ve senden başkada kimsenin midesinin kaldırmayacağını göze alırsak oyum olumlu , yapamazsan gerı alırız : ))

Ayrıca oldness'in de oyunu görmek istiyorum ona göre geri alabilirim : )

nayir olamaz :vur

simdi pek bakamiyorum ama önceki konularinda gözüme carpmisti arama yapmadan konu aciyorsun

konu acmak icin konu aciyorsun

görültü olsun patirti olsun mod oluyum yok öyle benim oyum olumsuz -

1 Ay Önce AdayLığını Çekip 1 Ay Sonra AdayLığı Tekrar Koyman Konusuna Sıcak BakmamakLa Beraber ;

- ZeytinburnuLu

bak kardesim her ne kadarda uzun süreli forumda olamasamda konularin ile bu bölümle ne kadar ilgili oldugunun farkina vardim aradan gecen bir ay icinde benim mod olacak kisiden bekledigim en büyük sey "daimilik" eger bunu bundan sonrada devam ettirebilirsen sanirim bu isin üstesinden gelebilirsin
bu sefer benden +1 Hakkinda hayirlisi inflames........

Siyaset bölümündeki InFlames ile Korku bölümündeki InFlames'in farkını anlayamayanlara yazık...

Benden de +

Eksi{--}
Daha sonra belki...

[-] Olumsuz

Yine ( - ) vericem : (

erdem ve fyonb'un dediklerine katılmamak elde değil .

Şu an için Olumsuz ( - )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri