Korku +16 ßölümüne Yeniden Adayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Yeniden Merhaba Arkadaşlar,

Korku bölümüne 1 aylık bir aradan sonra tekrar aday olma kararı aldım.Bölümün daha fazla moderatörsüz kalmasından yana değilim..Sonuçta moderatörü olan bir bölüm her zaman ilgi görür.Korku bölümünde hiçbir yönetici yok.Aylardır bu bölümü canlandırmak için elimden geleni yaptım,yapıyorum. Şimdiye kadar korku bölümünde açılmış tahmini 600 civarı konum var. Ama konu açan ve bölüm düzeni için uğraşan kişinin bir tek ben olmamam gerektiğini,eğer forumumuzda böyle bir bölüm varsa bu bölüme herkesin katkı yapması gerektiği kanaatindeyim.O nedenle bu görevi bana layık görmeniz durumunda bölümün daha fazla gelişmesi için bölümde yapmak istediğim bazı değişiklikler var.Bunlar; arşiv haline getirdiğim çöp konular,aynı içerikli konular,ilgi çekici sabit başlık konuları ve Bölüm kurallarında bikaç değişiklikten oluşuyor..

Bölüm yöneticiliğinin gerçekten zor ve sabır gerektiren bir görev olduğunun,forumun menfaatleri ve bölümün beğenilirliği açısından zor bir görev olduğunun bilinci ve ehemmiyetinin farkındayım.Bu görevi sizde onay verirseniz layıkıyla yapabileceğimi düşünüyorum
.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim..

İYİ FORUMLAR..

Bu sefer yılmaman dileğiyle.
+ 1903

Hep Destek Tam Destek :wink: ++

inFLames' Alıntı:
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..Adaylığımı geri çekiyorum ve bikaç açıklama yaparak konunun kapatılmasını rica ediyorum..

-Korku bölümüne girmeyen,girmek istemeyen arkadaşlar mod adaylığım hakkında yorumlarda bulunmuş.

-Üslup konusunda eleştiride bulunan arkadaşlarımız olmuş.Üzülerek söylemek isterim ki bu konuşmaları yapan arkadaşlar beni tanımıyor ve eleştiri yaptıklarını sanıyorlar.En sinirlendiğim anda bile üslubumu asla bozmam.Nitekim forumdaki bütün konuşmalarımda bunu görebilirsiniz.

-Siyaset bölümünde gruplaşan arkadaşlar görüş farkı nedeniyle bana - oylar kullandıklarını görüyorum.Sanırım dediğiniz gibi mod adayı olacak kişiler siyaset bölümüne girmemeli..

-Smod şikayeti hakkında yorumda bulunmak istemiyorum ama Smod'umuzun bölüm kurallarını değiştirmesi ve konularımı bir daha kimsenin bakmayacağı şekle getirmesi üzerine yaptığım haklı şikayetleri eleştirmişsiniz..Keşke herkes benim gibi hakkını arasa.Birçok kez belirttim ama sakalımız yokki dinlenelim..Apaçık bir şekilde bölüm kuralları değiştirildi ve Smod'umuz ben 1 saatimi harcadım,düzenledim diyerek kendini savundu..Halbuki 6 farklı şekilde inflames21'in konuları diye konu başlıkları hazırlamış.Üstelik 10 civarı konuyu öylece ortada bırakmış,ve birkaç arkadaşımızın konularını benimkileriyle birlikte karıştırmış.Düzenleme buysa kendisine teşekkür ederim.

-Üyeliğim hakkında yorumlar var.Yine belirttiğim gibi 2006'dan beri bu forumdayım ve ben 6. aydan itibaren falan korku bölümüyle ilgilenmedim.Yıllarca bir izleyicisiydim ve zamanla yönetici adaylığımı koyacak düzeye geldim.

-Ve son olarak bir bölüm yöneticiliğine adaylığını koyan kişi çok konu açarak veya yorumda bulunarak mod olamaz diyorsunuz..Size katılıyorum,ama size soruyorum,Romantizm/duygusallık bölümünde katkıda bulunan bir kişi mi mod adayı olabilir?

Korku bölümü aylardır mod ihtiyacı duyuyor..Aynı içerikli birden fazla konunun açılmış olması,içeriği kaybolmuş konuların kaldırılması ve Bölüm kurallarının kullanıcıların konu açmasını teşvik edecek şekilde değiştirilmesi bölümün en önemli sorunları ve yapılması gerekenleri olarak göze çarpıyor.Aranızdan bunları yapabilecek arkadaşların adaylığını destekleyeceğimi belirtir, HEPİNİZE İYİ FORUMLAR DİLERİM..

eksi [-]
bir önceki adayLığını geri çekmenden daha bir ay geçmemiş oLmasına rağmen acaba forumda neLer değişti de tekrardan aday oLma gereği duydun anLayamadım..

Fyonb kuzen doğru konuşmuş. Hele biraz daha bi süre verseydin herkes susardı.

Yanlış Zamanlama

[-] 1907

+ bence...

Bu üyenin Korku bölümüne mod olması en iyi karar olacaktır bence. Sitede yeni olmakla beraber ( - )verılmesını anlamış değilim. Sonuç olarak sevdiği emek verdiği ve daha çok emek vereceği bir bölüme aday olmuş. Bölümde mod da yoksa olmaması için bir sebep göremiyorum ben şahsen. Bölüme mod olması sadece o bölüme ve siteye yarar sağlar zarar değil..
Bence daha anlayışlı olunmalı..Ve tarafsız..
Bölümün gerçekten bir mod a ıhtıyacı olduğu için ve bu üyenın o bölüme uygun olduğunu ve bölüme yararlı olacağını düşündüğüm için

+ diyorum.

Şimdiye kadar korku bölümünde açılmış tahmini 600 civarı konum var

Eğer az önce gözlerim yanlış görmediyse senin şu ana kadar hackhell forumda açtığın konu bile 410 tane.

Nasıl oluyor da 600 tane konu açtın korku bölümünde ????

Ayrıca açtığın konuların neredeyse tamamı son 1-2 ay içinde.

Mesele korku bölümünde konu açmak, çığır açmak, delik açmak değil, mesele etki yaratmak, istikrar ve güven sağlamak.

Ben sende bunu göremiyorum. Gerekli olgunluğa da eriştiğini sanmıyorum.

(-)

geçen seferde söyledim psikopatça paylaşımlarda bulunuyorsun tabi konu gereği yapıyorsun ama neden oraya takıldın kaldın anlamıyorum ilk mod isteğinde ++ verdim sonrasında seni buna layık görmediler daha pişmen gerektiğini söylediler ve açtığın konu sayısyla mod istemene karşı çıktılar yine aynı kelimeleri kullanmışsın 600 den fazla konu açmak gibi yazmasaydın keşke tepki veriyorlar. Korku bölümüne arkadaş geçmesi gerektiğini düşünüyorum bakalım nasıl bir hal izleyecek oyum ilki gibi

++

Henüz Erken :goz:
-1903

ben korku bölümünde şimdiye kadar inflames21 den başka konu açan görmedim calismalari son zamanlarda cok iyi bence hak ediyor...

Bazıları Erken Felan Demiş Hackhell'de Mod Olunca Mod'luk Üzerine Yapışmıyor Ki Olmuyor İse Yapamıyor İse Elinden Alınır Olur Biter.
Gereksiz Polemik'den Başka Birşey Değil ...

Kardeşime +1979 Diyorun
Hayırlı İse Olsun inFLames ( :

kardeşim benim ne oy vereceğimi biliyosun =)

bence erken değil ve sen yaptığın sürü ile paylaşımla erken olmadığını gösteriyorsun zaten.

ii mod olacağına inanıyorum.benden sana hep + çalışır...

Bır bolume katkı saglamak oraya Yonetıcı olmakla olmuyo uye olarakta katkı saglayabılırsın ayrıca adaylık yazında su kadar konum var dıyorsun yanı bu kadar konu acmıs hadı Mod mu yapalım dıyecegız... Bence yanlış yoldasın kendı dusuncem Mod olmus olmak ıcın adaylıgını koyuyorsun...

Bir detay daha gecen adaylıgında eleştiriler gelınce konuya son mesajında ınsanlara sıtem edıyorsun yorum yapıosun herkes düşüncesınde özgürdür ve Şimdiden eleştiriyi kaldıramıyorsun...

Mantık degısmedıgı surece [ - ]

Hyperion kardeşim ve ben (-) diyoruz

ya uyelerin tamamının olumlu oyu alınsada değisen bir sey olmayacak yonetım bu kararı onaylayacak bana gore buturden konu acmak aday olan arkadaşlara yarar saglamaz adaylık onaylandıktan sonra ben filan bölümün moduyum demek daha mantıklı olur vede tebrikler kabuledilmiş olunur lafın ibrahim kardeşimize degil genel olarak düşündüm bunu

beni banlayamayacaksa oyun olumludur :)

yonetımdeki arkadaşalra önerecegim bir deneyelim madem bu kadar isteklı

korku bölümü ile ilgin büyük bu tartışılmaz ama her eleştiriye cevap vermen yersiz ibrahim ...

bir önceki adaylık konunda vazgeçme nedenini anlatmıştın ..

ve daha 1 ay gibi bir sürede tekrar aday olmuşsun pes etmemen takdir edilecek bir durum ama daha erken en azından biraz daha zaman geçiripte adaylığını tekrar açsa idin bu isteğin büyük ölcüde herkesden olumlu cevap alırdın ...

siyasete girmişsin girmemişsin bu pek önemli değil herkes istediği bölüme girebilir herkes istediği görüşü savunabilir ... sana eksi veren vermeyen herkese teşekkür edip yorum yapmamak enbüyük erdem dir

benim oyuma gelince hem + hem -

hakkında hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri