Koray Aydın'dan sürpriz çıkış Bahçeli tekrar aday olamaz

bir partiyi eleştirmek için içinde mi olmak gerek.. sende akp yi eleşitiriken akp limisin yoksa. bu kadar gülünç olunurmu.. eleştiriye açık değilseniz yolu nasıl düzeltirsiniz.. siz akp yi eleştirmek istediğinizde AKP YE üye ol ondan sonra eleştir diyen varmı sana.. elbette mhp bizsiz yürüyor zatende yürüyece ama ... nereye gidiyor işte meseleniz bu olmalı ..yoksa partiler biribirini eleştirmek için var zaten..yasakmı yani?

eleştirirsin de ben aslında ülkücüyüm mülkücüyüm falan dedinmi iş değişiyor .ülkücüyüm diyip mhp ye oy vermeyen kişiler yukarda eklediğim videoyu izlesinler bir daha

ben akp liyim de eleştir ama ben ülkücüyüm deyip ah bu bahceli yaktı bizi tarzında mesajlar yazıyorsun dısardan bakan seni tanımayan bu adam mhp li ama bahceliyi sevmiyor falan dicekler .oysa sen bbp çisin .yani sen türkeşide inkar edenlerdensin. türkeşin mhp sinede sen karşıydın .yani sendeki bu mhp karşıtlığı bahceliden gelmiyor kökleri daha eski ..bunu seni tanımayan insan anlamayabilir .

şimdi senden ricam ben ülkücüyüm demeden eleştirmen ve mhp li muhalifler gibi ah bu bahceli yaktı bizi şeklinde yazma ...bir akp li olarak eleştir .yani artık bir yere ait ol .ne olduğunun kararını ver .ortalıkta böyle olmuyo herkes yanlıs anlar neme lazım
:goz:

eleştirirsin de ben aslında ülkücüyüm mülkücüyüm falan dedinmi iş değişiyor .ülkücüyüm diyip mhp ye oy vermeyen kişiler yukarda eklediğim videoyu izlesinler bir daha

ben akp liyim de eleştir ama ben ülkücüyüm deyip ah bu bahceli yaktı bizi tarzında mesajlar yazıyorsun dısardan bakan seni tanımayan bu adam mhp li ama bahceliyi sevmiyor falan dicekler .oysa sen bbp çisin .yani sen türkeşide inkar edenlerdensin. türkeşin mhp sinede sen karşıydın .yani sendeki bu mhp karşıtlığı bahceliden gelmiyor kökleri daha eski ..bunu seni tanımayan insan anlamayabilir .

şimdi senden ricam ben ülkücüyüm demeden eleştirmen ve mhp li muhalifler gibi ah bu bahceli yaktı bizi şeklinde yazma ...bir akp li olarak eleştir .yani artık bir yere ait ol .ne olduğunun kararını ver .ortalıkta böyle olmuyo herkes yanlıs anlar neme lazım
:goz:
kardeş sana bu konuda son kez yazıyorum ,
1- foruma girdiğim anlardan itibaren zaman zaman yazmışımdır ilk konularımda da vardır bu,, benim particilik derdim olmaz,bbp limiyim dersen particilik anlamında değil çünkü muhsin başkan bile salt bir parti davası olarak görmedi meseleyi.. ama sizin kavramanız bunu zor.. dava diye senin çok duyduğun ama içeriğine bir türlü eremediğiniz şu türk-islam-yada nizamı alem yada ilayı kelimetullah falan diye sloganda kalan her davanın eser çapta savunucusyum. bunun içindirki partilere yakınlık mesabemi oluşturan çizgiidir bu. kör taasubun yada bağlılığın mensubiyetiyle partici olunmaz,çizgin olmalı davan olmalı çilesi olmalı,eseri olmalı,vagonların nereye gittiği değil lokomotifin nereye götürdüğüdür aslolan. onun içindirki mhp de lokomotif yanlış yere gidiyor. onun adınada ülkücülük denmiyor. ülkücülükten ne anlıyorsun bilmiyorum ama sizinki fikri yapısından uzak,kendini varoluşunu silmiş,yok saymış sadece reaksiyoner bir hareket olarak sırf particilik görüntüsündeki bir oluşum. temellerini sorgulamadığın varoluş sebebini bilmediğin hareketeler ise idolojik bazda ölür ve adına merkez dersin,kıyısı dersin ortasının yanı dersin ama yok olur gidersin. neyse 40 yıllık birikimi bir defada anlatıpta kafanı bulandırmıyayım,ocak başkanlarınızda anlatamıyorki bişey bildiğiniz ülkücülük olsun..2.ci mAddeye geçmeye gerek yok.. ben 40 yılda edindim ,bir gecede ülkücü olunmaz zaten..

TÜRK-İSLAM ÜLKÜCÜSÜ KİMDİR?

''Ülkücülük, ülkemizde ve yeryüzünde Allah'ın nizamını hakim kılmak için kendine metod olarak Kur'an ve Sünnet'i ölçü alan bir iman hareketinin adıdır.

Kendini Allah ve Resulu'nun davasına adamış, sırf Allah rızası için canını, malını ve mevkiini; din ve devleti, mülk ve milleti için fedaya hazır, şanlı mukaddes ay-yıldızlı al bayrağın gölgesinde dövüşen, nefsini düşünmeyen ve ülküsünde fani olmuş yiğitlerdir. Onlar büyük ve şanlı tarihimizin doğurduğu Allah ve Resulu'nun hizmetine sunduğu ulvi kadrolardır. Küfrün bütün oyunlarını bozan, cesaretini kıran, yolunu kesen kadrodur Türk-İslam Ülkücüsü.

İslam iman ve ahlakından güç alan yeni bir ülkücü nesil, tarihin bağrından fışkırmış ve her gün biraz daha güçlenerek gelmektedir. Bunlar bütün Mü'minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı onurlu ve zorlu, Allah yolunda savaşanları kınayanların kınamasına aldırmayan yiğitlerdir.

Bu nesil, Allah'ın Türk Milleti'ne ve İslam Dünyası'na ihsanıdır.''

Seyyid AHMED ARVASİ

Doksanlı yıllardan itibaren yukarıdaki tanımla MHP fikriyatı veya siyasetinin her hangi bir alakası varmıdır? Olmadığı halde MHP yi desteklemeyen nasıl olurdu ülkücü olmaz? Halbuki destekleyenin ülkücülüğünden şüphe etmek gerekmezmi?

Loupused kardeşim anlaşılan o ki bizler ülkücülüğü Üstad Necip Fazıldan, Arvasi Hocadan, Cemil Meriçten, Osman Yüksel Serdengeçtiden öğrendik. Hata ettik. Bu arkadaşların tanımları, tavırları, fikirleri, aksiyonları farklı bunlarınkine ülkücülük deniyorsa eğer, biz feragat edelim böyle ülkücülükten.

99 dan buyana Türk-İslam davası adına tek çivi çakmamak şöyle dursun türk-islam düşmanlarıyla kolkola girmek ülkücülükse eğer, mhp de sizin olsun ülkücülükte.

kendine yakışanı kongrede seçerek yapıyor mhp ...
mhp nin yeri burası değildir daha iyi yerlere gelmelidir .
bulunduğu noktadan hosnut değilim
su konumda olmasında mhp nin en yüksek dönemleri görmesinde bahcelinin ve gerçek ülkücülerin emeği vardır..içerden bizi bölmeye çalısan ihanetci arkadaşlar yani kendine ülkücü diyen türkücüler yüzünden ve bir çok iç dış şer odakları yüzünden daha yükseğe çıkmamız engelleniyor ..allahın izniyle dahada iyi noktaya geleceğiz .türkücülere ve her türlü bizi yıkmaya calısanlara rağmen ..

mhp karalamamı yapıyor sence ? ortada akp nin bir yanlısı varsa bunu dile getirmek karalamakmı olur ? oldness fikirlerin değerli dedim ama hakkaten saçma sorular sormaya başladın ..akp yi siz din gibimi görüyorsunuz .eleştirelemez kesinlikle ne yaparsa doğru olarakmı görüyorsunuz .cevabın hayırsa yanlıslarını eleştirmek herkesin olduğu gibi mhp ninde hakkı ..mhp akp ye mecliste bu milletin yararına olacak her türlü konuda destek verdi ..bunuda görmüyorsunuz chp ile aynı kefeye koyuyorsunuz ..sizden zaten baska bisey beklenmez .tek yaptığınız saptırmak saçmalamak

bence türkeş ülkücü görünümlü türkücüleri görse daha çok üzülürdü .

SoruLarımın hepsine saçma diyorsun e ama kabuLLeniyorsun bunLarı yüce_türk.. =)
Ben çok kere AKP'yi eleştirmişimdir.Sandığın gibi bağnaz değiLim =)
Ben MHP'yi CHP yerine koysam senin saçma buLduğun soruLarı sormazdım emin oL yüce_türk =)
Ayrıca AKP'yi din gibi görmüyorum,dini karıştırmayaLım.
Ayrıca ben MHP'nin başında Bahçeli olmasa ve MHP özüne dönse sandıkta MHP'yi görürüm sadece.
Ama şu anda gerçek MHP'yi kendi adıma konuşuyorum ben göremiyorum =)

TÜRK-İSLAM ÜLKÜCÜSÜ KİMDİR?

''Ülkücülük, ülkemizde ve yeryüzünde Allah'ın nizamını hakim kılmak için kendine metod olarak Kur'an ve Sünnet'i ölçü alan bir iman hareketinin adıdır.

Kendini Allah ve Resulu'nun davasına adamış, sırf Allah rızası için canını, malını ve mevkiini; din ve devleti, mülk ve milleti için fedaya hazır, şanlı mukaddes ay-yıldızlı al bayrağın gölgesinde dövüşen, nefsini düşünmeyen ve ülküsünde fani olmuş yiğitlerdir. Onlar büyük ve şanlı tarihimizin doğurduğu Allah ve Resulu'nun hizmetine sunduğu ulvi kadrolardır. Küfrün bütün oyunlarını bozan, cesaretini kıran, yolunu kesen kadrodur Türk-İslam Ülkücüsü.

İslam iman ve ahlakından güç alan yeni bir ülkücü nesil, tarihin bağrından fışkırmış ve her gün biraz daha güçlenerek gelmektedir. Bunlar bütün Mü'minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı onurlu ve zorlu, Allah yolunda savaşanları kınayanların kınamasına aldırmayan yiğitlerdir.

Bu nesil, Allah'ın Türk Milleti'ne ve İslam Dünyası'na ihsanıdır.''

Seyyid AHMED ARVASİ

Doksanlı yıllardan itibaren yukarıdaki tanımla MHP fikriyatı veya siyasetinin her hangi bir alakası varmıdır? Olmadığı halde MHP yi desteklemeyen nasıl olurdu ülkücü olmaz? Halbuki destekleyenin ülkücülüğünden şüphe etmek gerekmezmi?

Loupused kardeşim anlaşılan o ki bizler ülkücülüğü Üstad Necip Fazıldan, Arvasi Hocadan, Cemil Meriçten, Osman Yüksel Serdengeçtiden öğrendik. Hata ettik. Bu arkadaşların tanımları, tavırları, fikirleri, aksiyonları farklı bunlarınkine ülkücülük deniyorsa eğer, biz feragat edelim böyle ülkücülükten.

99 dan buyana Türk-İslam davası adına tek çivi çakmamak şöyle dursun türk-islam düşmanlarıyla kolkola girmek ülkücülükse eğer, mhp de sizin olsun ülkücülükte.

ülkücülük tanımı ile siyaseti birbirine karıştırırsak doğru olmaz .mililyetçi hareket partisinin tüzüğünde bu parti bir iman hareketidir falan yazmaz .aldığın oy neyse çıkardığın vekil sayısı neyse ona göre hareket edersin .mhp türkeş dönemi dahil istediklerini yapmaya yetecek oy potansiyeline daha ulaşmamıştır .akp gibi tek basına iktidar olamamıştır .koalisyon ortağı olduğu dönemlerde de bu ülke için elinden geleni yapsada tabiki vekil sayısına göre yetersiz kalmıştır .mhp nin dahada yükselmesi daha çok oy alarak meclise güçlü bir şekilde girmesi yapması gerekenleri daha kolay yapmasını sağlayacaktır .durum bu iken mhp nin yükselmesi için mücadele edenlerin ülkücülüğünden şüphe edileceğine mhp yi bölen ihanet partilerinin ve mensuplarının ülkücülüğünden şüphe etmek dahada mantıklı bir davranış olacaktır .99 dan bu yana türk-islam için tek çivi çakılmadı iddiasıda ihanet içinde olanların iddiasıdır .mhp nin taban oyu olan ortalama % 8 in ülkücülüğünden şüphe edileceğine mhp yi bölen % 1 in ülkücülüğünden şüphe etmekte aynı şekilde daha mantıklıdır .o ihanet partisi mhp yi böldüde bu zamana kadar bu ülke için ne yapabildi..mhp elinden geleni ardına koymadı .sandalye yetersizliğinden dolayı eksiklikleri tabi ki oldu ve olması normaldir .o zaman ne yapmak lazım ..o zaman türk - islamcıların partisi mhp yi daha güçlü hale getirmek lazım .bizler buna inandık yolumuza devam ediyoruz ve edicez .bölücü ihanetcilere rağmen ...99 dan öncesinde demek çivi çakılıyordu o zaman neden 90 larda ayrıldınız diye sorarlar adama .ama sormuyorum herseye bir mazaret bulan bunada bulur ve ben iyice tiksinmeye basladım bu arkadaşlardan ...

son söz

mhp li değilim diyenlere ne mhp nin basından sonundan ? akp liyseniz gidin akp ile ilgilenin .bbp liyseniz gidin bbp ile ilgilenin . mhp yoluna devam ediyor ve elinden gelenin en güzelini yaparak bundan şüphesi olmasın kimsenin . mhp li olmayan sizleri neden ilgilendirir bu konular bu kadar

Ayrıca ben MHP'nin başında Bahçeli olmasa ve MHP özüne dönse sandıkta MHP'yi görürüm sadece.
Ama şu anda gerçek MHP'yi kendi adıma konuşuyorum ben göremiyorum =)

o zaman neyi görüyorsan ona git kardeş...

kongre zamanına kadar lider bahceli kusura bakmayın artık ..herhalde kongrede de yine bahceli seçilir kendisi bırakmazsa ki bırakmasın zaten ..

o zaman sizler diğer partilerde takılmaya devam edin uzun bir süre daha.

sizin adınıza üzgün kendi adıma çok sevinçliyim lider bahceli kalmaya devam edecek diye

Bu konu üzerinde yazanlar arasında 3 kişi var ki bunlar kendilerini çok iyi biliyorlar....
Aklı sıra Ülkücüyüz fakat MHP'ye oy vermeyiz ayakları yapıyorlar.
Konuyu baştan sona takip ettim.
Gereken cevapları yüce_türk kardeşim vermiş.Bize diyecek söz kalmamış.
Ama benim bu 3 kişiye diyecek bir çift sözüm olacak.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey bugunün koşullarında devleti en iyi yönetebilecek temiz ve dürüst bir liderdir.Varsa daha dürüstünü söyleyin.Bende elimdeki tüm kozlarımla bunun aksini kanıtlayayım.
Ayrıca yukarıda bahsettiğim bu 3 kişi gibi Türkiyede binlerce insan var...
Bu kişiler bugun, Alparslan Türkeş olsaydı MHP'NİN hali bu olmazdı,Oyları tavan yapardı gibi laflar ortaya atıyor.Fakat aynı kişiler Alparslan Türkeş sağken arkasından konusuyorlardı... :) Şimdide Devlet Bahçeli'nin arkasından laf yapıyorlar...Eminimki bugun Devlet Bahçeli'nin yerine baska birisi geçse bu seferde,Devlet Bahçeli'nin savunucusu olacaklar... :)

Yani ortada bir oyun var...
Bu 3 arkadasımız ve daha niceleri aklı sıra bu şekilde MHP'yi birbirine düşürmeye,bölmeye calışıyorlar...
Bunu yaparkende yok biz ülkücüyüz fakat MHP'ye oy vermeyiz diyorlar :)
Yahu siz gidin çoçuk kandırın :)
MHP'ye gönülveren hiçbir Dava insanı sizin bu sözlerinize kanmaz,inanmaz...
Siz ancak böyle kendi kendinizi kandırırsınız.

Sizi sinek gibi yapıştıracak daha çok lafım,çok sözüm var.
Ama gercekten sizin gibi zihniyetlere laf anlatılmaz.
Çünkü dinlemeyi bilmiyorsunuz...
Lafın Özü....
ATEŞ OLSANIZ CÜRMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ.
Ülkücü Türk Milliyetçileri asla bu provakatörlere kanmayacaktır !!!
Bizim Bir Liderimiz var...
Devlet Bey'le Çıktık Yola,Diz kırıp Vermeyiz Mola....

Bu konu üzerinde yazanlar arasında 3 kişi var ki bunlar kendilerini çok iyi biliyorlar....

Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey bugunün koşullarında devleti en iyi yönetebilecek temiz ve dürüst bir liderdir.Varsa daha dürüstünü söyleyin.Bende elimdeki tüm kozlarımla bunun aksini kanıtlayayım.
Bu kişiler bugun, Alparslan Türkeş olsaydı MHP'NİN hali bu olmazdı,Oyları tavan yapardı gibi laflar ortaya atıyor.Fakat aynı kişiler Alparslan Türkeş sağken arkasından konusuyorlardı... :) Şimdide Devlet Bahçeli'nin arkasından laf yapıyorlar...Eminimki bugun Devlet Bahçeli'nin yerine baska birisi geçse bu seferde,Devlet Bahçeli'nin savunucusu olacaklar... :)

Bu 3 arkadasımız ve daha niceleri aklı sıra bu şekilde MHP'yi birbirine düşürmeye,bölmeye calışıyorlar...

Lafın Özü....

helal olsun kardeşim sonuna kadar katılıyorum ... :clap:clap

bahsettiğin 3 arkadaş yarın başkası gelse eminim onada muhalafet edecekler .kiminin amacı mhp ye nasıl oy kaybettiririzde yüzde 1 imizi yüzde 2 yaparız kiminin kide mhp sağlam gelmeye başladı akp düşüşe geçti biseyler yapmalı mhp nin aldığı bu oyları akp ye geri kazandırmalı derdindeler .

ülkücünün şuan için oy vereceği tek yer var oda mhp ...

onun dısında tek parti var oy verebilecek oda bbp ..ama suanki hali ortada ve ileriye gideemezler .yani neden oyumuzu yakalım ..akp ye verelim desen ülkücüyüz emperyalizme karsıyız derken emperyalizme oyuncak olanlara oy vermekde saçmalık olur ..ee o zaman kime vericez ..tabi ki mhp ye .allah bahçelinin önünü açık etsin ..

helal olsun kardeşim sonuna kadar katılıyorum ... :clap:clap

bahsettiğin 3 arkadaş yarın başkası gelse eminim onada muhalafet edecekler .kiminin amacı mhp ye nasıl oy kaybettiririzde yüzde 1 imizi yüzde 2 yaparız kiminin kide mhp sağlam gelmeye başladı akp düşüşe geçti biseyler yapmalı mhp nin aldığı bu oyları akp ye geri kazandırmalı derdindeler .

ülkücünün şuan için oy vereceği tek yer var oda mhp ...

onun dısında tek parti var oy verebilecek oda bbp ..ama suanki hali ortada ve ileriye gideemezler .yani neden oyumuzu yakalım ..akp ye verelim desen ülkücüyüz emperyalizme karsıyız derken emperyalizme oyuncak olanlara oy vermekde saçmalık olur ..ee o zaman kime vericez ..tabi ki mhp ye .allah bahçelinin önünü açık etsin ..

Herşeyden önce Mhp Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşin,Ülkücü Türk Milliyetçilerine mirasıdır.
Bizler bu dava uğruna ülkücülük yeminini etmiş kişileriz.
Bizim bir yeminimiz,bir davamız var.
Emin adımlarlada yürüyoruz Allah(c.c) izniyle.
Allah yolumuzu açık etsin.

Lafın Özü....

AnLadım ki o kast ettiğin kişiLer arasında bende varım o haLde cevap hakkım doğuyor.

1.Hayatımda 1 kere dahi oLsun Türkeş hakkında oLumsuz bir cümle kuLLanmadım :goz:
2.DevLet Bahçeli'nin yerine geçecek adam ''DevLet BahçeLi 2'' oLursa bahçeLiye söyLediklerimi aynen söyLerim.Ayrıca DevLet bahçeLiyi oLdum oLası sevmem.
3 Arkadaşım biz niye MHP'yi böLmeye çaLışaLım.Töbe yarabbi.İşimiz gücümüz yok MHP'yi nasıl bölerizi mi düşüncez =).Sen beni başkaLarıyLa karıştırdın gaLiba =)
4. MHP'ye karşı bi sempatim oLmasa bunu söLerim neden kandırayım ki.MHP'yi sevmemek suç değilse eee ? Komik oLmaya ÇaLışmayaLım.
5.Sinek feLan cümLelerine dikkat et.:goz: Adam gibi yorum yapıosan yap yapmıyorsan böle hakarete varan cümLeLer kurucaksan SUS
6.DevLet BahçeLi'nin 6 Temmuz 1997'den beri genelbaşkanLık KoLtuğunu yapışmasıyLa ve ayrıca sizin bu sergiLemiş olduğunuz ''BağnazLık''La hiçbir yere gidemez MHP buraya yazıyorumç.Zaten yazmama gerek yok görüLüyor herşey.

AnLadım ki o kast ettiğin kişiLer arasında bende varım o haLde cevap hakkım doğuyor.

1.Hayatımda 1 kere dahi oLsun Türkeş hakkında oLumsuz bir cümle kuLLanmadım :goz:
2.DevLet Bahçeli'nin yerine geçecek adam ''DevLet BahçeLi 2'' oLursa bahçeLiye söyLediklerimi aynen söyLerim.Ayrıca DevLet bahçeLiyi oLdum oLası sevmem.
3 Arkadaşım biz niye MHP'yi böLmeye çaLışaLım.Töbe yarabbi.İşimiz gücümüz yok MHP'yi nasıl bölerizi mi düşüncez =).Sen beni başkaLarıyLa karıştırdın gaLiba =)
4. MHP'ye karşı bi sempatim oLmasa bunu söLerim neden kandırayım ki.MHP'yi sevmemek suç değilse eee ? Komik oLmaya ÇaLışmayaLım.
5.Sinek feLan cümLelerine dikkat et.:goz: Adam gibi yorum yapıosan yap yapmıyorsan böle hakarete varan cümLeLer kurucaksan SUS
6.DevLet BahçeLi'nin 6 Temmuz 1997'den beri genelbaşkanLık KoLtuğunu yapışmasıyLa ve ayrıca sizin bu sergiLemiş olduğunuz ''BağnazLık''La hiçbir yere gidemez MHP buraya yazıyorumç.Zaten yazmama gerek yok görüLüyor herşey.

devlet bahçeliyi oldun olası sevme sen git sayın aposuyla tayyipi sev .sayın apolu tayyipi seven insan zaten bahceliyi sevmesin önemli değil yani anladın ? :goz: zaten oda seni sevmez şu halinle ..

siz 3 kişi bir akp li olarak bahçelinin mhp yi başarısızlığa uğrattığını iddia ediyorsunuz .madem akp yi destekliyorsunuz mhp nin size göre başarısızlığı sizi sevindirmesi lazım..neden buna sevinmek yerine "ah bu bahceli mhp yi yaktı" gibi muhalif mhp li ağzıyla konusuyorsunuz .halbuki sizin yapmanız gereken "bravo bahceli sana senin gibi başarısız siyasetciler sayesinde sürekli akp olarak iktidara geliyoruz "demeniz gerekmezmi .yani bahceliye isyan eder tarzda yazacağınıza onu destekler gibi konuşmanız sizin dahada işinize gelmesi lazım bence :goz:

ya biz eski mhp liyiz .bahceli değilde daha aktif biri mhp nin basına gelse o zaman desteklerim diyenlerdenseniz eğer siz mhp yi desteklememeye devam edin .çünkü kendi bırakmadıkça ki inşallahda bırakmaz sizler akp de yada isterseniz dtp de bile takılın bu bizim umrumuzda değilken mhp nin durumu neden sizi ilgilendiriyor ..

bahceli o koltuğa yapışmadı .arkadaşa saygıdan bahsediyorsun ama kongre ile seçilen bir genel başkana koltuğa yapıştı bilmem ne saygısız ifadeler kullanıyorsun .seçiliyorda o koltukta oturuyor zorunuza gitmesin ..istifasını açıkladağı gece binlerce insan sabaha kadar partiden çıkarmadı onu .bizi bırakma diye sabaha kadar eylem yaptılar .koltuğa yapışmadı yapıştırılıyor .bir şeyleri bilen bir insan olsan zaten bu kelimeleri sarfetmezsin ..

bu kafayla bir yere gidemez demişsin mhp ..ne o şimdide müneccimliğemi soyundun .mhp nin sabit yüzde 8 lerdeki oyunu yüzde 18 lere çıkarmış olan bir bahçeli bunu dahada yükseğe çekebilir .yeterki teşkilat davasına ve liderine daha çok sahip çıksın geriside gelir allahın izniyle sen meraklanma ...

mhp iç ve dış şer odaklarının ve içimizdeki ihanetcilere rağmen yükselişini sürdürecektir inşallah

Lafın Özü....

Herroli sen dünyaya geldiğinde ben bu davaya gönül vermiştim(mubalağa yapmıyorum yaşını biliyorum) yani şu provoke bilmemne laflarını bırak bizim kimseyi yakmak gibi bir derdimiz yok kardeşim.

Ben konu başlığında kendi kendime bir sitem ettim, bu davaya gönül vermiş, mücadele etmiş, baş koymuş bir kişi olarak sitem ettim. Herhalde buna hakkım vardır değilmi?

Üstelik iftira atıyorsun Başbuğ Alparslan Türkeş için hiç bir zaman laf etmedik, bakış açımızı İSLAMI merkez noktası kabul ederek açtığımızda gördüğümüz hataları hata yapanın kimliğine bakmaksızın deklare etmek "arkasından laf söylemek" değildir.

Gönül ister ki siz genç kardeşlerimiz, partiye gönül vereceğine direkman davaya gönül versede hayata öyle baksa ve bizler bu bakış açısını oluşturmayı misyon edinmiş insanlarız. Bunu provoke olarak algılıyorsun bu senin problemindir. Böyle üstünkörü suçlamalarla fikri mücadele yapılmaz çok lafın, çok sözün olduğunu idda etmişsin ama giriş böyleyse gelişme ve sonucu az çok tahmin ediyorum.

Velhasıl kelam senin gibi genç arkadaşlara kızmıyorum kardeşim, sıkı bir MHP li ülküdaşımın yapmış olduğu bir tespitle yazıma son veriyorum:
"Ülkücü harekete format attılar, yeniden yüklediler. Adına ülkücü diyen ama eski ülkücülerle arasında taban tabana zıt fikirleri savunan bir nesil peydahlandı. Ancak biz ümitvarız bu maya tutmayacak bu oyun bozulacaktır. Varın siz bizi provokatör, kendinizide geçek ülkücü olarak tanımlayın. Allah, Hak Yolda mücadele edenlerin yardımcısı olsun...

Üstelik iftira atıyorsun Başbuğ Alparslan Türkeş için hiç bir zaman laf etmedik, bakış açımızı İSLAMI merkez noktası kabul ederek açtığımızda gördüğümüz hataları hata yapanın kimliğine bakmaksızın deklare etmek "arkasından laf söylemek" değildir.

kendinizce sözde hataları zamanında deklare edip mhp den ayrılarak bbp yi kurmadınızmı siz .konu mhp ve mhp nin liderliği olduğuna göre siz gündemde olan bir konu olan muhsin yazıcıoğlu suikasti ile ilgilensenize ..neden sözde hataları olduğunu düşündüğünüz bir parti için hala daha bu kadar mücadele veriyorsunuz ki .anlamıyorum size ne yani mhp nin liderliğinden kimin seçildiğinden ve kimin nasıl yaptığından ..dimi yani :goz:

Velhasıl kelam senin gibi genç arkadaşlara kızmıyorum kardeşim, sıkı bir MHP li ülküdaşımın yapmış olduğu bir tespitle yazıma son veriyorum:
"Ülkücü harekete format attılar, yeniden yüklediler. Adına ülkücü diyen ama eski ülkücülerle arasında taban tabana zıt fikirleri savunan bir nesil peydahlandı. Ancak biz ümitvarız bu maya tutmayacak bu oyun bozulacaktır. Varın siz bizi provokatör, kendinizide geçek ülkücü olarak tanımlayın. Allah, Hak Yolda mücadele edenlerin yardımcısı olsun...

bu sözde bahsi geçen format olayının bahceli döneminde gerçekleştiğini söylüyor bu sözü duyduğum bir kaç kişi ...

eskiden mhp de olupta şimdi başka yerde olanları kim peydahladı ise şimdiki gençleride onlar peydahlıyor .

yasın kaç bilmiyorum ama en az senin yasın kadar mhp ye hizmet edenler mhp nin basında şuan ...

yasının büyük olduğuna şurdan inanıyorum ..yaşlı insanlar yaşı büyüdükçe bir şeyi beğenmez aksileşirler genelde ..sizde bi tek ülkücü biziz ayaklarıyla yaşınızı belli ediyorsunuz ..

sen loopused ve bazı arkadaşlara tavsiyem bırakın bu ayakları ..bi tek ülkücü siz değilsiniz .şuan mhp yi yönetenler mhp de yıllardır hizmet veren insanlar ..siz kimsiniz bu dava için ne yaptınız ki ömrünü mhp ye ülkücülüğe hizmete harcayan mhp lileri beğenmiyorsunuz .bu kadar kendini beğenmişlik olmaz ..

son söz

lider bahçelidir .değişirsede en az sizler kadar değerli ülkücüler değiştirirler kongrede .bu konu hakkında fazla konuştuk .siz gidin kendi genel başkanınızın suikastiyle ilgilenin .mhp liderinide seçer yolunada bakar merak etmeyin siz bizi :goz:

devlet bahçeliyi oldun olası sevme sen git sayın aposuyla tayyipi sev .sayın apolu tayyipi seven insan zaten bahceliyi sevmesin önemli değil yani anladın ? :goz: zaten oda seni sevmez şu halinle ..

siz 3 kişi bir akp li olarak bahçelinin mhp yi başarısızlığa uğrattığını iddia ediyorsunuz .madem akp yi destekliyorsunuz mhp nin size göre başarısızlığı sizi sevindirmesi lazım..neden buna sevinmek yerine "ah bu bahceli mhp yi yaktı" gibi muhalif mhp li ağzıyla konusuyorsunuz .halbuki sizin yapmanız gereken "bravo bahceli sana senin gibi başarısız siyasetciler sayesinde sürekli akp olarak iktidara geliyoruz "demeniz gerekmezmi .yani bahceliye isyan eder tarzda yazacağınıza onu destekler gibi konuşmanız sizin dahada işinize gelmesi lazım bence :goz:

ya biz eski mhp liyiz .bahceli değilde daha aktif biri mhp nin basına gelse o zaman desteklerim diyenlerdenseniz eğer siz mhp yi desteklememeye devam edin .çünkü kendi bırakmadıkça ki inşallahda bırakmaz sizler akp de yada isterseniz dtp de bile takılın bu bizim umrumuzda değilken mhp nin durumu neden sizi ilgilendiriyor ..

bahceli o koltuğa yapışmadı .arkadaşa saygıdan bahsediyorsun ama kongre ile seçilen bir genel başkana koltuğa yapıştı bilmem ne saygısız ifadeler kullanıyorsun .seçiliyorda o koltukta oturuyor zorunuza gitmesin ..istifasını açıkladağı gece binlerce insan sabaha kadar partiden çıkarmadı onu .bizi bırakma diye sabaha kadar eylem yaptılar .koltuğa yapışmadı yapıştırılıyor .bir şeyleri bilen bir insan olsan zaten bu kelimeleri sarfetmezsin ..

bu kafayla bir yere gidemez demişsin mhp ..ne o şimdide müneccimliğemi soyundun .mhp nin sabit yüzde 8 lerdeki oyunu yüzde 18 lere çıkarmış olan bir bahçeli bunu dahada yükseğe çekebilir .yeterki teşkilat davasına ve liderine daha çok sahip çıksın geriside gelir allahın izniyle sen meraklanma ...

mhp iç ve dış şer odaklarının ve içimizdeki ihanetcilere rağmen yükselişini sürdürecektir inşallah

Satır satır cevapLıyorum

1. Ben sana çok açık bet olarak ''MHP'YE SEMPATİM VAR AMA BAHÇELİYİ SEVMİYORUM'' dedim.MHP'nin başında BAHÇELİ olduğu sürece MHP'nin başarısızLığı beni sevindirir ewet.:goz:
Çünkü gerçekten MHP'yi Bahçeli yaktıda ondan =).Partili oLmak takım tutmaya benzemez.
Ben mhp'ye üzüLdüğüm için brawo Bahçeli demem ama behçeLiyide istemiyorum.

2.AKP İLE DTP'Yİ AYNI KEFEYE KOYMACAKSIN ORADA DURUCAKSIN :goz:
Zaten AKP'ye oy veririm Bahçeli'ye ''AİT'' MHP'ye oy vereceğime :goz:
MHP'NİN DURUMU BENİ HEM TÜRKEŞ YÜZÜNDEN HEMDE VATANDAŞ OLMAM YÜZÜNDEN İLGİLENDİRİYOR.DAHA DA GENİŞ ANLAMA KOYARSAK AKP SİZİ NEDEN İLGİLENDİRİYORSA MHP'DE BENİ O YÜZDEN İLGİLENDİRİYOR :goz:

Arkadaşım beni Yapışması Yada Yapıştırılması iLgilendirmez.
Zaten akıllı bi siyasetçi oLsa bu vahim durumu görür açıkLamasını yapıp ayrıLırdı genel başkanLıktan.Sen işe duygusal açıdan yakLaşırsan oLmaz.Siyasette duyguLara yer veriLmez.Bakınız DSP lideri zeki sezer istifa edeceğini açıkLadı başarısızLıktan doLayı.
AMA BUNU BAHÇELİDEN GÖREMİYORUZ :goz:

ARKADAŞIM EĞER İKİ MUHALEFET TOPLAMI BİR ''İKTİDAR'' EDİYORSA
MUHALEFETLER HİÇBİR ŞEKİLDE BAŞARIDAN SÖZ EDEMEZLER :goz:
OLE %5 ARTTI %10 ARTTILARLA BU İŞ YÜRÜMEZ. :goz:

Geri