yüce_türk
Banned
- Reaction score
- 0
bir partiyi eleştirmek için içinde mi olmak gerek.. sende akp yi eleşitiriken akp limisin yoksa. bu kadar gülünç olunurmu.. eleştiriye açık değilseniz yolu nasıl düzeltirsiniz.. siz akp yi eleştirmek istediğinizde AKP YE üye ol ondan sonra eleştir diyen varmı sana.. elbette mhp bizsiz yürüyor zatende yürüyece ama ... nereye gidiyor işte meseleniz bu olmalı ..yoksa partiler biribirini eleştirmek için var zaten..yasakmı yani?
eleştirirsin de ben aslında ülkücüyüm mülkücüyüm falan dedinmi iş değişiyor .ülkücüyüm diyip mhp ye oy vermeyen kişiler yukarda eklediğim videoyu izlesinler bir daha
ben akp liyim de eleştir ama ben ülkücüyüm deyip ah bu bahceli yaktı bizi tarzında mesajlar yazıyorsun dısardan bakan seni tanımayan bu adam mhp li ama bahceliyi sevmiyor falan dicekler .oysa sen bbp çisin .yani sen türkeşide inkar edenlerdensin. türkeşin mhp sinede sen karşıydın .yani sendeki bu mhp karşıtlığı bahceliden gelmiyor kökleri daha eski ..bunu seni tanımayan insan anlamayabilir .
şimdi senden ricam ben ülkücüyüm demeden eleştirmen ve mhp li muhalifler gibi ah bu bahceli yaktı bizi şeklinde yazma ...bir akp li olarak eleştir .yani artık bir yere ait ol .ne olduğunun kararını ver .ortalıkta böyle olmuyo herkes yanlıs anlar neme lazım :goz: