Kopyala-Yapıştır Yapan Sömürücülere Bi Dur Diyelim Artık Emekler Boşa GİTMESİN.......

film için zaten onları yapıyoruz dostlar

ben yazılar-metinler için söyledim başka sitelerden kopyalayıp buraya getirenler için demiyorum ama gerçekten kendi emek veren oturup saatlerce yazı yazanlar var emek verenler var ben onlar için söylüyorum

bide jackal dostum sende güzel bi profesyonellik göstermişsin eline sağlık valla ama işte onu yapsalar bile alıntı demek zorunda kalırlar çünkü bi yerden c/p yapıldığı belli neysee kopyalamaya devam diyelim önüne geçmek gerçekten zor

manigatör' Alıntı:
film için zaten onları yapıyoruz dostlar

ben yazılar-metinler için söyledim başka sitelerden kopyalayıp buraya getirenler için demiyorum ama gerçekten kendi emek veren oturup saatlerce yazı yazanlar var emek verenler var ben onlar için söylüyorum

bide jackal dostum sende güzel bi profesyonellik göstermişsin eline sağlık valla ama işte onu yapsalar bile alıntı demek zorunda kalırlar çünkü bi yerden c/p yapıldığı belli neysee kopyalamaya devam diyelim önüne geçmek gerçekten zor

jackalın oluşturduğu dosyayı fine reader'a okutursanız o yazıları text olarak veriyo :)

yani sadece ekran görüntüsünü alıp fine readerda istediğiniz alanı işaretleyip oku oğlum demeniz o yazıların hepsini text e çeviriyo ve kimsede anlayamaz
benim flashdan bile böle yazı aldığım oluyor :D

bu yazdıklarımdan sömürüye destek verdiğim gibi bişey çıkmasın paylaşım sürekli birileri tarafından yapılacaktır aynı şekilde sömürücülük de....

ancak hackhellin ortamını görenlerin zamanla sömüdüren paylaşıma geçeceklerini tahmin ediyorum....

Geri