Kopyala-Yapıştır Yapan Sömürücülere Bi Dur Diyelim Artık Emekler Boşa GİTMESİN.......

ManigatöR

PlaYboY 69
Altın Üye
Reaction score
0
Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

şöhret böyle bişey olsa gerek katılıyorum tşkler

wala cok doru dıosun manıgator!!!adamlar armut pıs aazıma dus yapıo her seferınde bunlara dur demek gerekıo gercektende!!!!

Onu yapanların eline bişi geçmio ki, sadece bi tessktr veya rep alıolar. Ne işe yarıo onlar? Bence hiç bişiye, sadece paylaşımı arttırmak için yapılmş şeyler bnce bunlar.
Bence böle bişiye gerek yok! Benm bu forumda paylastıgım herhangi bişi artk herkese acıktr. Kim ne yaparsa yapsın. Bunun ne önemi war ki? Ha alır burdan baska yere kopyalar, burdaki emeğe hiç bi yorumda bulunmaz; o da onun ayıbı! Beni de çok tınlamaz, tabi bu bnm görüşüm!

m.d' Alıntı:
Onu yapanların eline bişi geçmio ki, sadece bi tessktr veya rep alıolar. Ne işe yarıo onlar? Bence hiç bişiye, sadece paylaşımı arttırmak için yapılmş şeyler bnce bunlar.
Bence böle bişiye gerek yok! Benm bu forumda paylastıgım herhangi bişi artk herkese acıktr. Kim ne yaparsa yapsın. Bunun ne önemi war ki? Ha alır burdan baska yere kopyalar, burdaki emeğe hiç bi yorumda bulunmaz; o da onun ayıbı! Beni de çok tınlamaz, tabi bu bnm görüşüm!
yani bencede sanki tas atıpda belınmı agrıdı sen paylaş kım ne yaparsa yapsın

Boyle bir engelin konulmasi paylasima gelen bir engel olur. Sonucta bizden
alip bizim ne hitimiz dusuyor ne birsey kaybediyoruz. En azindan daha cok insan
bilgilenmis olur. Bizim emegimiz Hackhellciler icin zaten. Disardan gelen birisinden
bir sey bekleyemeyiz ki..

kardesim malesef önüne Gecilmez bir olay.. kopyala yapıştır olmazsa alıntı yaparak alırlar ;)

arkadaşlar bende bazen yapıyorum ama her seferindede alıntı yazarım nedense bana emek verdiler demesinler artı bu zamana kadar açtıgım konularda olsun hackhell yada başka bir forumda olsun kesinlikle altına rep yada teşekkür yada emege sagı diye kelimeler yazmıyorum ama yapmayanlarıda kınıyorum

Joker_34' Alıntı:
kardesim malesef önüne Gecilmez bir olay.. kopyala yapıştır olmazsa alıntı yaparak alırlar ;)

joker bak ben onu hiç düşünmemiştim işte

ama konu bnm dediğim gibi kitlendiği zaman altta alıntı düğmeside olmaz

kimsede alıntı yapamaz çalamaz buda olabilir yani biraz uğraşmak lazım bunun üstünde
:çaliş :çaliş :çaliş

KİM NE İSTİYOSA YAPSIN. paylaşım çok önemli
ama önemli olan o paylaşımın kaynağı olmak. çalmaya alışık olan ztn bişi olamaz. bıraka alan alsın

bu millet ztn ne çektiyse üretmek yerine sömürmeyi tercih edenlerden çekti.
kimse şunu unutmasın biz KOLPA ÇİN değilizzzz...

SAYGILARIMLA

hackhell bi zamanlar benimde sömürge devletimdi :p
sömürücülere kızamıyorum çünkü içlerinden doğru yolu bulanlarda çıkıyor sadece zamana ihtiyaçları var ;)

i15474_JACKAL024.jpg

c/p yapmadan aldım bu yazıyı screen le. yani sundugun yöntemler bir çözüm olmaz. belki azaltabilir.

ama şuda var. buraya paylaşım yapanlar sanki kendi kafasından yazıyorlar yada

karikatürleri, kendileri çiziyorlar v.s.

herkes biyerlerden buluyor ve c/p yapıyor sonucda. bu şekilde HH'e ulaşıyor.

O yüzden alıntı her zaman yapılacak ve önüne geçilemez.

malesef gerçek bu.

hakketen kimse hackhellden para kazanmıyo alıntı yapanlarda kazanmıyo amaç paylaşım oldugu sürece dağılmasında bi zarar görmüyorum

Malesef öNüne Gecilmiyor Sizde Gödüünüz.. son oalrak J@CK@L iyi bir yöntem gösterdi :):D

böyle şeyler çok oluyoo...hatta bu bazı konuları başka forumda aynen gördüm ben.....halende görüyorumm...bence bi sakıncası yoq:D
kopyala-yapıştır engellense bile,eleman yazar tek tek noolucak:D

gereksiz bi konu uzatmaya gerek yoq:emzik

Ne gerek var sömürücülere dur demeye. Şu forum ortamında herkes sömürücü biri burdan alıyor diğeri başka yerden aldığını burada veriyor. Hiç gerek yok bunlara isteyen istediği gibi takılsın. Film falan veriyorsan koyarsın passwordunu ya da atarsın içine reklamını adam sömürsün dursun senin yararına olur.

Geri