Kopuk Dadıcıq Nice yıLLARA .!

dogum gunun kutlu olsun ...

maximus' Alıntı:
dogum gunun kutlu olsun kopuk. noldu sen bugun dukkana gıtmedın mı bakem. şirine handan kırmızı kız suprız yapmadılarmı daha. hepsının hesabını sororım yapmazlarsa. nice bırlıkte mutlu yıllara . 20 olmus daha kucuk mus. ufalda cebıme gır barı. fatmayla yasıtsınız ıste daha ne olcak kucugum falan deme sonra fatma evlenmketen vazgecer ozaman kafanı kırarım ıste senın.

KÖPÜK DADI

süprizmi yapıcaklar bana haberim yok e tabi olmaz :)

neyse çıkarım ben bi ara bakıyım neymiş süprizleri :)

Edit:benmle iyi geçin yoksa fatmaya küçüksün evlenme derim :p

Bende geç kalmış sayılmam =)

Dogum Günün KUTlu OLsun MErve..
Nice mutlu YIllara ;)

Dadımızın doğum gününü kaçırmışız yaa...:( Dadıı doğum günün kutlu olsun... =) Nice sağlıklı,mutlu yıllara...İyi ki doğdun...:p Hedayeni de daha sonra vericem... =)

Kopuk Dadı' Alıntı:
süprizmi yapıcaklar bana haberim yok e tabi olmaz :)

neyse çıkarım ben bi ara bakıyım neymiş süprizleri :)

Edit:benmle iyi geçin yoksa fatmaya küçüksün evlenme derim :p

yok kız yapıp yapmıycaklarını bılmıyom
normalde yaparlardı ya o bakımdan soledım. herhangı bıseyden haberım yok yanı.

nice yıllara canım ii ki doğdun
yeni yaşın yeni umutlar we mutluluklar getirmesi dileiyle

geç kaldınız bugün saat 00,00 itabari ilen ilk ben kutladım dogum gününü hehe tekrar kutlu olsun bayan dedikodu :)

Doğum Günün KutLu oLsun Kopuk Nice YıLLaRa ;)...

Doğum Günün Kutlu Olsun Kopuk ;)

ben de iyi ki doğdun diyeyim o zaman :)

Taby bende diyorum nerelerde benim dadım diye meğer Doqum günü party sine gitmiş :durdurun Git bir günde ısıtma sütümü nolcak yani :p

İyiki doğdun Kopuk , Yeni yaşında bol bol Romantizm & Realizm atışmaları ve bol bol edabiyata layık şiir paylaşımı yapman dileğiyle..

Biricik Realist Procan :durdurun :durdurun :durdurun

Mutlu yıllar arkadaşım...

hep mutlu kal :vur

Hepi bört dey canım kardeşim uzun ve sağlık dolu bir ömür dilerim.

ohoooo sanki parti yapmak zorundayız ha param yok evlencem para biriktirmem lazım bi parti nekadara patlıyo haberiniz var mı :)
canım sen maxiyi boşver doğumgünün kutlu olsun önemli olan hatırlamaktır zaten demi?

Geri