Kooz_buycu bugun dogmus :D

mutlu yillar

vallahi ksr bakmayın arkadaşlar yeni gördüm konuyu zaten işlerim oldugundan siteye girmiyodum hepiniz saolun:D

ayyyyyyyyyyy cnmmmmmm :D buycum bnm :p nice senelere inşallah bundan sonraki her senede beraber oluruz seni çok sevioruz.. kro kültürünün önde geleni :D özel bi insansın tekrar nice senelere​

KiZiLaKReP' Alıntı:
ayyyyyyyyyyy cnmmmmmm :D buycum bnm :p nice senelere inşallah bundan sonraki her senede beraber oluruz seni çok sevioruz.. kro kültürünün önde geleni :D özel bi insansın tekrar nice senelere​

doğum günü kutlamasına bakarmısınız yaaa bende seni seviyorum kızılcadı:D

Dostum ben biraz geç gordum ya : ) [ gerçi linq vermesen yine gormicektim ya neyse :D ]

Mutlu bir yıl diliyorum...

doğum günün kutlu olsun KooZ_BuyCu,
inşallah sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun yıllar geçirirsin

iSpiYonCu' Alıntı:
lam kro bugun dogmusun hadı bakam arabesk kulturunde gun gectikce büyüyüon ;) nice yıllara sana..

ispi senin bu konu ve mesaj yazışına hastayım :D :D

kooz doğumgünün kutlu olsun :)

KooZ_BuyCu' Alıntı:
vallahi ksr bakmayın arkadaşlar yeni gördüm konuyu zaten işlerim oldugundan siteye girmiyodum hepiniz saolun:D

ayıp yani..bütün forum seferber oldu seni tebrik etmek için adam ortalarda yok...:D

Logan' Alıntı:
ayıp yani..bütün forum seferber oldu seni tebrik etmek için adam ortalarda yok...:D

işim var yaaa logan yoksa siteden uzak kalırmıyım:D

NİCE YILLARA KARDEŞİM ALLAH EN KÖTÜ GÜNÜNÜ BU GÜN EYLESİN

Pastaya Dokunanı Gebertirim Koz yicek Önce :p Buda benden olsun​

Aşkım bitaane yaa o ne güzel pasta öylee cnm eline sağlık çok güsel görünüyor:D

ne işin olcak la senın :D bı de artiz isi warmıs hehe

iyi dogdun kardeşim sana bu mutlu gununde bı ıbo calmak ısterdım ama kısmet radyo kapalı :p

hahaha iboy muş :D alemsin dark be yaaa açalım radyoyu koz a ben çalacam ibo dan :D

Pastaya Dokunanı Gebertirim Koz yicek Önce Buda benden olsun
Majeste Demiş....

Abi ben paylaşımı seven birisiyim herkeze bölüştürelim dicem olmıcak en iyisi beraber yiyelim:D
.................................................................................................................................
iyi dogdun kardeşim sana bu mutlu gununde bı ıbo calmak ısterdım ama kısmet radyo kapalı
Dark Abim demiş....

Vallahi dark abi ben ibo değilde müslümden bi istek yapayım Sana benziyor adlı parçasını istiyorum:D

en çok oykun abinin oğluna acıom bu kroyla aynı gün doğulurmu yaws:D:D:D

kooz janım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere:D

bana kıro diyenler utansın kardeşim ispik uygunsada bu konu kapansın

ifrit e sölicen :D seneye acılmak uzere eywallah ;)

Geri