Konya maçı öncesi rezalet

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Federasyon yine aynı senaryoyu yazıyor.Bu stadda futbol oynamak Futbola ihanet demektir.

9sf0xf.jpg

24uzxxc.jpg

xd7bpv.jpg

2qbunti.jpg

Ligin 17. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan ve buz kaplı sahada oynanan maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan sarı kırmızılıları, Konya'da da aynı manzara bekliyor.

Teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olan Galatasaray'ın, böyle bir zeminde zorlanması ve sakatlık riskinin artması teknik heyeti düşündürüyor.

YENİ HOCA İLE BORDEAUX SINAVI

Teknik direktör Michael Skibbe'nin görevine son veren sarı kırmızılı takım, UEFA Kupası 2. Tur maçında yarın Fransız temsilcisi Bordeaux'u ağırlayacak.

Galatasaray, yeni teknik direktör Bülent Korkmaz, 0-0'ın rövanşında, Ali Sami Sen Stadı'nda tur için mücadele edecek.

Kaynak:Hürriyet

Neyseki bu sefer Konya maçı Uefa maçından sonra oynanıyor ve eLersek Hamburg'La da bi hafta sonra oynayacağız..!
Yoksa 80 saat yoLcuLuk yapan bi takımın gidip de ALmanya'da (Hamburg maçı) 5 yemesinden doğaL bir oLay yok..
Biz Konya depLasmanına yine geLiyoruz fakat Uğur Uçar daha sahaya adımını atamadı..
Türk futboLunu katLetmektir bu..! Başka adı yok...

hayret yaa anlamadığım tek şey bu maç öncesi ağlamak yerine neden şartlara göre oynamıyorlar galatasarayın futbolcuları kadar konyasporlu sivassporlu yada ligteki geri kalan 15 takımın futbolcuların da düşünülmesi gerekmezmi tmm bu şartta futbol oynamak değil yürümekte koşmakta riskli ama bunu "Teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olan Galatasaray'ın, böyle bir zeminde zorlanması ve sakatlık riskinin artması" gibi konuşmak gerçektende biz bu işi ayakla değilde çeneyle oynuyoruz demek gerçektende Türk Futbolunun tanınmış yüzü galatasaraya bu tip ağlamalar yakışmıyor futbol sokak oyunudur....
kaynak: Ben:D

Bence Federasyonun Bu maçı saha şartları yüzünden Adana veya izmirde oynatması gerekli fakat Böyle Zeki federasyon başkanımız olduğunada inanmıyorum.Bütün Zarar Türk Futboluna mal oluyor.Malesef üzücü ve mide bulandırıcı bir oyunlar oynanıyor.

ya zaten bunlar adam olaydı önce avrupadaki tek Türk temsilcisinin macını seretmek yerine " ne galatasarayı ya" demezlerdi. ulusoyun gözün yagını giyiym ki ben ne ulvi bi insanmış anlıoruz. sacmalıgın daniskası bu. ertelesene sen macı totoş federasyon. zaten bole başkanlık secimide görülmemiş vekaleten başkan secildi. sanki babadan ogla gecer gibi başka ölüo yerine yardımcısı tek aday. tövbe yarappi ya bak gene kafam attı. yazık ki türk futbolunun en kısır yerlerinden birine yetişmiş en iyi adamlardan birini kaybedip sabrilere muhtaç kaldık. once ugurun hesabı verilsin. zaten o mahmutu gördüğümde darlanıyorum bole ufunet basıo tüylerim diken diken oluo. uyduruk bi insan işte... tövbe tövbe

hayret yaa anlamadığım tek şey bu maç öncesi ağlamak yerine neden şartlara göre oynamıyorlar galatasarayın futbolcuları kadar konyasporlu sivassporlu yada ligteki geri kalan 15 takımın futbolcuların da düşünülmesi gerekmezmi tmm bu şartta futbol oynamak değil yürümekte koşmakta riskli ama bunu "Teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olan Galatasaray'ın, böyle bir zeminde zorlanması ve sakatlık riskinin artması" gibi konuşmak gerçektende biz bu işi ayakla değilde çeneyle oynuyoruz demek gerçektende Türk Futbolunun tanınmış yüzü galatasaraya bu tip ağlamalar yakışmıyor futbol sokak oyunudur....
kaynak: Ben:D

farkındaysan oynanmasın demedim..
ama perşembe günü yüzLerce kiLometre ötede önemLi bi Uefa maçı oLan takımı pazar günü reziL sahada oynananacak maçını pazartesiye erteLeyip takımın içine edip sonra aLmanLarın önüne atarsan Türk futboLu reziL oLur..
sokak oyununda mantık yoktur..

Maç Tarafsız sahada oynansın karın Buzun olmadığı bir sahada oynanması iki takım içinde hem futbolcu Sağlığı hemde Tribündekilerin sağlığı açısından iyi olur.Maç oynanmasın diyen yok zaten ağlayanda yok nerden çıkarıyosunuz.Böyle şeyleri anlamadım.

ya oynanmasın mac ya sezon sonu oynansın işte konyayla oynasak nolcak oynamasak nolcak. uefa dan istesek macın ertelenmesini daha anlayışlı bi şeklde karşılarlar:D

çok gördük o 5 günleri biz. çok gördük dozerlerle sahayı temizlemeye calısıp zeminin "cebine" koyan. yani bizim sütten agzımız yandı yogurdu üflüyerek yiyorz.

AsıL Benim AnLamadığım OLaysa Bir Türk TemsiLcisi Bizi Avrupa'da TemsiL Ediyor, ÜLke Puanımızı Arttırıyor Diye Gurur Duymaktansa, HaLa Fesatça Düşünen Ve Bu Duruma AğLama OLarak Bakan Bence Dar GörüşLü Ve Aciz İnsanLarımızı Görmek Beni Üzüyor Doğrusu...

AsıL Benim AnLamadığım OLaysa Bir Türk TemsiLcisi Bizi Avrupa'da TemsiL Ediyor, ÜLke Puanımızı Arttırıyor Diye Gurur Duymaktansa, HaLa Fesatça Düşünen Ve Bu Duruma AğLama OLarak Bakan Bence Dar GörüşLü Ve Aciz İnsanLarımızı Görmek Beni Üzüyor Doğrusu...

harikasın arkadaşım agzına saglık. yeri geldiğinde vatan millet sakarya kesilmeyi biliolar işte. sonucta buda bi nevi milli mactır. avrupada herzaman türk takımlarını desteklerim ben. herkestende bunu beklerim.

Stadyumlarımızın hali ortada hala Dünya kupası Avrupa kupası maçlarının bizim ülkemizde oynanmasını isityoruz.2 metre karın altında Ev sahipliğimi yapacağız.Rezalet Ben şahsen İngilterede,İtalyada,fransada,ispanya ve Almanyada Tribünde Bizzat kendim maç izledim.Böylesi Kar Altında Kalan bir Stadyum Böylesine Aciz Bir Federasyon görmedim.Avrupada bir çok Arkadaşım var Türkiye için Şunu Söylüyorlar,Evinize Misafir Geldiğinde Evinizin Dağınık olmasınımı istiyorsunuz.Bu halde hiç bir ilerleme kaydedemezsiniz.

Stadyumlarımızın hali ortada hala Dünya kupası Avrupa kupası maçlarının bizim ülkemizde oynanmasını isityoruz.2 metre karın altında Ev sahipliğimi yapacağız.Rezalet Ben şahsen İngilterede,İtalyada,fransada,ispanya ve Almanyada Tribünde Bizzat kendim maç izledim.Böylesi Kar Altında Kalan bir Stadyum Böylesine Aciz Bir Federasyon görmedim.Avrupada bir çok Arkadaşım var Türkiye için Şunu Söylüyorlar,Evinize Misafir Geldiğinde Evinizin Dağınık olmasınımı istiyorsunuz.Bu halde hiç bir ilerleme kaydedemezsiniz.

Kardeşim Gerçekten Çok HakLısın Ama Bizde ÜLkece Her ALanda Mevcut O Durum Herşeyde Yumurta Kapıya Dayanmadan AkıLLanmayız :goz:

Geçen yıl kaç tane oyuncu ciddi şekilde sakatlandı bu sahada.. Bunlardan biride Uğur Uçar hala

düzelmedi o maçtan bu yana...

Geri