Konuyu GörüntüLeyenLer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan bahsederken ''hackhell''den, küstahça tavırlarla konusacaksanız, memnun değilseniz takılmayın..

KaRma bi soru sormuş merak etmesi doğal, bende cevap verdim. Vermesek suç versek suç..

Espri mi yaptığınızı sanıyosunuz? [Kime dediğimi üstüne alınan anlar.]

cidden bi soru sorulmuş çok dengesiz mesajlar var,
beğenmeyen gider 15 ytl ye linux host alır lisanssız VB kurar takılır kendi forumunda.. verir dayısının oğluna smodluğu diğerine adminliği sorunsuz sorunsuz takılır...

Pσѕєт¢αу nickin coq güseLmis :D

yönetim yaptıysa vaRdır bir biLdiği..

terteren' Alıntı:
yakında avatarlar ve nicklerde kalkacak sadece yorumları görebilecez merak ettiğin yorumun kime ait oduğunu öğrenmek için modlara PM atcan yada 3433 e kısa mesaj göndercen bilgiler gelcek o zaman gör bak daha da hızlı olacak :D:D

Bak o zqaman tam süper olur FORUM....:D:D

Pσѕєт¢αу' Alıntı:
Arkadaşlar yeni birisi olarak laf bana düşmez ama gerilmeyin ,yönetim ne diyorsa o olur genelde forumlarda , bi ada çayı verim hiç birşeyiniz kalmaz :D isteyen ?

BeN Bi TaNe aLaYıM...ÇiFT ŞeKeRLi ...:d

buyur baba :hhsigara

bi mavi marka alim .. :D

cbk.jpg

bende farkettim ama HH hizinda da cok buyuk bi gelisme var son gunlerde yapanlarin ellerine saglik elbette degisiklikler olacak zamanla biraz takdir edelim calisanlari cunku esi benzeri bulunmayan bi forumumuz var :goz: :D ;)

KaRma' Alıntı:
istersen BeLediyeye git ßi Çay ocağı ruhsatı aL ""öneriLer $ikayetler"" böLümünde iyi i$ yaparsın ?.. [!]

ÇaycıLıkla alakam yok ÇaySeverim Ben , burada ortam fena gerilmiş ve yeni kayıt olmuş bir üye olarak gerçekten rahatsız etti beni , biraz oLsun ortamı rahatlatmaktı amacım ama siz iyi niyetle yaklaşan birine bunu yaparsanız ; vazgeçtirirsiniz [!] :vur

Herşeyin aşırısı zararlı.. Çay sevgisinin bu kafarı yakında forumda çay markası pazarlamacılığı yaptırmazsa sana problem olmaz. İyi niyetin için sağol.

Konu amacından saptı. Zaten cevap verildi. Bu yazıları yönetim de okuyor açılmasında sakınca yoksa açılır tekrar konuyu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri