Konumu Kapatmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
ben arama yapmadım demıyorum YAPTIM arkadasım ve neden konu kapanıyo anlamak mumkun benı gereksız yere BANLADINIZ ben bunu haketmedım konumu tekrar acında HACKHEL GORSUN

Passenger kocaman adamsın çocukca konuLar açıpta gereksiz tartı$ma ortamı yaratma arama yapmadıgı için banlanan tek kişi sen değiLsin.. Yakı$mıyor sana.. Forumun belli başlı kuralları var sen ben farketmez bu kurallara uymayan cezalandırılır.. çıkıpta duygu sömürüsü yapar gibi konular açmak acizliğimizi gösterir.. Efendi Efendi Cezanı çekmişsin nedenide beLirtiLmiş üsteLemenin anLamı yok.. Kendini daha fazLa kücük dü$ürme bence..

Passenger kocaman adamsın çocukca konuLar açıpta gereksiz tartı$ma ortamı yaratma arama yapmadıgı için banlanan tek kişi sen değiLsin.. Yakı$mıyor sana.. Forumun belli başlı kuralları var sen ben farketmez bu kurallara uymayan cezalandırılır.. çıkıpta duygu sömürüsü yapar gibi konular açmak acizliğimizi gösterir.. Efendi Efendi Cezanı çekmişsin nedenide beLirtiLmiş üsteLemenin anLamı yok.. Kendini daha fazLa kücük dü$ürme bence..

aynen katılıyorum
bu tür itirazlar seni küçültmekten başka işe yaramaz

konun silinmedi kapatıldı, gören görüo zaten, başka yerlere getirilmemesi adına kapandı ..

tekrar konu açmandaki mantığı çözemedim ..

closed ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri