konulara bıraz daha duyarlı olalım....!!!!!

mvardar' Alıntı:
burda da mı tartışma çıktı ya yazık üzülüorum :(

bende buna uzuluyom adam dun başka konuşuyodu bugun farklı konuşuyo ama bunu yonetımde goruyo çunku o konuda yonetımde vardı yazık sızın gıbılerıne

des senı tanırım başka forumlardan ne olduğunuda bılırım ıkı yuzlluluk yapma burda nıcım farklı tanımazsın

konusurken dikkatli olun yeter

yaw boyle bi konudada bu kadar fikir çatışması oluyo ya hayret diyorum başka hiç bişey demiyorum adam dinle ilgili program vs gonderen kimselere goderilen gereksiz mesajların peşinde biz neyi tartışıyoruz arkadaşlar konuyu iyice okuyup özümsemeden mesaj yazmıyalım diyorum
teşekkürler

katIlIyorum gerçekden bu konuda duyarlI olmak gerek....

boşa ugraşmayın bu tür konular her zaman olacak ve her zaman tartışılacaktır önemli olan üslup ve fikirlerdir .

sugar_boy695' Alıntı:
des senı tanırım başka forumlardan ne olduğunuda bılırım ıkı yuzlluluk yapma burda nıcım farklı tanımazsın
kardeş saol en güzel cevabi sen verdinnn kimin ne olduğu ortaya ciktii

HAHAHAHA sadece
gülüyorum size:D
en son msg ı attıktan sonra
netten çıkmak zorunda kalmıştım.
bu başlığa bir daha msg yazmayıda
düşünmüyodum.

ama görüyorumki
kendini bilmezler yine
iş başında! kim kimi
tanıyomuş çözmüş
değilim yani

sugar_boy695 sen kimsin?
nickin tanıdık olsa ne değişecek
benim kimseye veremeyecek
hesabım yok. akıllı ve mantıklı
insanlarada nasıl yaklaştığım herkez
tarafından bilinir!

DeathMatch biri kuyruğunamı bastı
arkadaşım sana ne oluyor? sen
beni nereden tanırsınki yorum
yapabiliyorsun!

sting sana hiç sözüm yok :)
sen kendini biliyorsun daha
önceden banlanmış bir user
olarak!

bunalım sayın mod. modluğa
yakışacak hareketler yapmanı
tavsiye ederim. konuşmalarına dikkat
et.

saygılarımla.

(yine acil çıkmam lazım
lütfen boş msglar atmayın
şahsıma karşı)

ŞU MÜSLÜMANLIĞI ARKASINA ALIP KÖTÜ EMELLERİNE ALET EDEN İNSANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM YAZIKLAR OLSUN YILLARCA BU ZİHNİYETLER YÜZÜNDEN DİNİMİZİN GÜZELLİĞİ GÜZEL YÜZÜ HEP KİRLENMİŞTİR. AMA GELGELELİM ONUN İLAHİ DİN OLDUGUNA HER GEÇEN GÜN BÜTÜN DÜNYA ŞAHİT OLMAKTA VE ONUN VERDİĞİ EMİRLERİN DOGRULUGUNU KABUL ETMEKTEDİRLER..

des i ben tanırım yanlıs bi hareketini görmedim... biraz yumusaktır o kadar..

İslamiyet o kadar hafife alınacak din değildir. Başka dinler bizi ilgilendirmez. Yüzeysel olarak bildiklerimizin dışında derine indiğimizde kanımızı bile donduracak çok hikayeler mevcut . inanmayana lafım yok ama onlar da saygı gösterip yorum yazmasınlar ve forumu kirletmesinler...

Dinimizin bu tur konulara alet edilmesini gercekten kınıyorum

afferim size :D
böle bır baslıgıda buralara getırebılıyosunuz ya bence sızlere takmak lazım
madalya
yarısı mod dıger yarısıda forum demırbası
ondan sonra adımız cıkıyo
kady adam banlıyo dıe..

ben sıze hıc bısı demıyorum

karısmıyım kalp kırmıyım dıyorum ama benım canım sıkılacagına sızınkı sıkılsın ama forumda huzuru bulayım

baskada bır sozum yok

ya aRkadaşLar ßence kendiLeri ßiLirLer önem gösteriyorLarsa yazarLar önem göstermiyorsa yazmazLar { Tabii ßende ßuNaLıM'a KatıLıyorum } :cool:

Din içerikli konuları kapıyorum beyler ister isteyin ister istemeyin.. bu forumda din içeriğine bi yerden sonra izin vermiyoruz.. çünkü bu konu hata kaldırmaz.. program olsa silersin gider ama bu dindir.. insan inancıdır.. eğitim ,öğretim gerektirir.. burda kimse din uleması yada hocası değil.. onun için konular kapanacak.. bugün birçoğunu kapadım.. o bölümdeki mod arkadaşa da kuralları ve duyuruları bir daha okumasını tavsiye ederim..
gelgelelim tartışmaya.. çok ciddiyim kavgaları kişiselleştirenleri mod olsun üye olsun smod olsun banlıcam.. tartışmayı bilmiyorsanız tartışmayın.. tartışma demek birbirine laf sokmak değil fikir paylaşımı ,karşılaştırmasıdır.. ama dinde tartışma olmaz gerçek tekdir ,birdir.. gerisi safsatadır.. eğer gerçekten dinimiz hakkında bilgi edinmek istiyorsanız gidin evinize türkçe mealli bir Kuran alın açıp okuyun.. ondan ne aldıysanız o sizindir ,başkasının burda cp yaptığı değildir..
herkese iyi forumlar..

arkadaşlar üşenmedim herkesin yazdığını okudum.şmdi ilk mesaj ile son mesaj arasında ne anladığımı düşünüyorum da çok şey yazılmış az şey anlatılmış.
"DÜŞÜNCELERİN KALİTESİ YAŞAM KALİTESİNİ BELİRLER"
Din,dini tartışmak bilgelik ister.kulanacağmız sözcüklerde yaptığımız hatalar bizi küfre kadar götürür.bu konuda ozy'ye katılıyorum.herkes haddini bilmeli.herkes birbirinin hayat görüşüne saygı göstermeli.farklı amaçlar gütmediği sürece inancını yaşayanada ,yaşamayan kadar anlayış göstermeli.yazar derki - insan yoktu,sınırlarda yoktu.ne zaman insan geldi sınırlara taşlar yerleşmeye başladı.ve ne zaman çizilen sınırlar birbiriyle kesişmeye başladı ,sınır taşları yerinden sökülüp mancınıklara yerleştirildi.
burda tartışalım elbette.ama tartışırken gerçekten o konuda bilgimizle ,kültürümüzle tartışalım.dayatmak olmamalı amaç.tartışırken okuyanlar birşeyler öğrenmeli.eğer hayatın o seviyesini yakalayamamışsak susmayı bilelim.
sevgiyle kalın

theozy' Alıntı:
Din içerikli konuları kapıyorum beyler ister isteyin ister istemeyin.. bu forumda din içeriğine bi yerden sonra izin vermiyoruz.. çünkü bu konu hata kaldırmaz.. program olsa silersin gider ama bu dindir.. insan inancıdır.. eğitim ,öğretim gerektirir.. burda kimse din uleması yada hocası değil.. onun için konular kapanacak.. bugün birçoğunu kapadım.. o bölümdeki mod arkadaşa da kuralları ve duyuruları bir daha okumasını tavsiye ederim..
gelgelelim tartışmaya.. çok ciddiyim kavgaları kişiselleştirenleri mod olsun üye olsun smod olsun banlıcam.. tartışmayı bilmiyorsanız tartışmayın.. tartışma demek birbirine laf sokmak değil fikir paylaşımı ,karşılaştırmasıdır.. ama dinde tartışma olmaz gerçek tekdir ,birdir.. gerisi safsatadır.. eğer gerçekten dinimiz hakkında bilgi edinmek istiyorsanız gidin evinize türkçe mealli bir Kuran alın açıp okuyun.. ondan ne aldıysanız o sizindir ,başkasının burda cp yaptığı değildir..
herkese iyi forumlar..

Senin gibi aydınlık fikirli insanlarında bu sitede olduğunu bilmek beni gerçekten gururlandırdı..Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

Geri