BuNaLım
Bunalım
mvardar' Alıntı:burda da mı tartışma çıktı ya yazık üzülüorum![]()
bende buna uzuluyom adam dun başka konuşuyodu bugun farklı konuşuyo ama bunu yonetımde goruyo çunku o konuda yonetımde vardı yazık sızın gıbılerıne
mvardar' Alıntı:burda da mı tartışma çıktı ya yazık üzülüorum![]()
kardeş saol en güzel cevabi sen verdinnn kimin ne olduğu ortaya ciktiisugar_boy695' Alıntı:des senı tanırım başka forumlardan ne olduğunuda bılırım ıkı yuzlluluk yapma burda nıcım farklı tanımazsın
theozy' Alıntı:Din içerikli konuları kapıyorum beyler ister isteyin ister istemeyin.. bu forumda din içeriğine bi yerden sonra izin vermiyoruz.. çünkü bu konu hata kaldırmaz.. program olsa silersin gider ama bu dindir.. insan inancıdır.. eğitim ,öğretim gerektirir.. burda kimse din uleması yada hocası değil.. onun için konular kapanacak.. bugün birçoğunu kapadım.. o bölümdeki mod arkadaşa da kuralları ve duyuruları bir daha okumasını tavsiye ederim..
gelgelelim tartışmaya.. çok ciddiyim kavgaları kişiselleştirenleri mod olsun üye olsun smod olsun banlıcam.. tartışmayı bilmiyorsanız tartışmayın.. tartışma demek birbirine laf sokmak değil fikir paylaşımı ,karşılaştırmasıdır.. ama dinde tartışma olmaz gerçek tekdir ,birdir.. gerisi safsatadır.. eğer gerçekten dinimiz hakkında bilgi edinmek istiyorsanız gidin evinize türkçe mealli bir Kuran alın açıp okuyun.. ondan ne aldıysanız o sizindir ,başkasının burda cp yaptığı değildir..
herkese iyi forumlar..