Konu sabitliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhanx

New member
Reaction score
0
Merhaba
Forumda yukarıdaki başlık altında ekitap paylaşmaktayım.Amacım kitap alamayacak durumda olanların bundan yararlanmasıdır.
Yayınladıklarımın tümü kendi upload um olup içerik,adet ve görsellik olarak kusursuz olduğunu düşünüyorum.(bana göre)
Forumun bir tarafında kalması ,kimselerin gözüne çarpmaması ve katılımın daha çok olması açısından bu konunun sabitlenmesi tek dileğim.Umarım gereken yapılacaktır
Saygılarımla
ilhanx

Yukarıdaki başlığı göremiyorum... Bende mi bir sorun var?
Kitap alamayacak durumda olan bir insanda bilgisayarın olacağını zannetmiyorum... Düşünelim ki internet kafeye gitti oradan indirecek... Kitap alamayacak durumda olan bir insanın internet kafeye para verebilecek durumda olacağını düşünmüyorum...

Not: Amacım kitap alamayacak durumda olan insanları aşağılamak değil... Sadece bu konuda mantık yürütüyorum... Ayrıca İlhan arkadaşım şu "yukarıdaki başlık" dediğin başlığı bir zahmet ekleyiver...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=173465

bundan sonra bir onerin veya sikayetin olursa verdigim linkten sorununu dile getir cunku konunun muhatabı benim

onerine gelince;

ilk olarak bilmeni isterim ki dileklerin guzel ama o bolumde konu paylasan herkes senin gibi dusunerek çıkarsız paylasımını yapıyor

ayrıca;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=265857

e-book bolumunde acmıs oldugun konu bu
paylasımın guzel ama sabit baslıga cekmeyi dusunmuyorum sebebi ise
kusura bakma ama seni hangi forum sitesine gitsem e-book bolumunde aynı konu baslıgınla aynı nickle goruyorum
hackhellde yaptıgın paylasımların sabite alınacak kadar deger gormesini istiyorsan hackhell in cıkarları dogrultusunda özgün işler yapmalısın
diğer forum sitelerinde de bu konun icin aynı oneriyi sundun mu bilemiyorum ama hackhell de bu onerini kabul etmemek zorundayım
iyi forumlar

O bölümün moderatörü gereken açıklamayı yapmış. Herhangi bir sorun kaldıysa kendisine pmle ya da o bölümden ulaşabilirsin. Paylaşımlarının devamı dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri