Konu Hortlaması

erdemm

Sarıyerli
Reaction score
0
Ben foruma giriyorum post atılan konu en yukarıya çıktığı için genellikle en yukardaki konuları okuyorum.bugün dikkatimi çekti hackhell de bazı bölümlerde 2006 dan kalma konular var bunların 2-3 ayı geçtikten sonra kilitlenip hortlatılmaması lazım.2006 dan kalma konuları ve haberleri okumak iyi olmuyor.

eğer emek harcanmış, zaman harcanmış konularsa

isterlerse 1980den kalsınlar silinmez, emeğe saygılı olmak zorundayız

ama resmi olmayan linki silinmiş konuları zaten neredeyse her dakika görüp temizliyoruz

ama asıl görev sizlere düşüyor gördüğünüz eski konuları bize bildirirseniz forumumuz daha temiz olur

ama bazı konular vardır hiç eskımez dedıgın bazı konularında silinmesı lazım :D

ama resmi olmayan linki silinmiş konuları zaten neredeyse her dakika görüp temizliyoruz

ama asıl görev sizlere düşüyor gördüğünüz eski konuları bize bildirirseniz forumumuz daha temiz olur

bende silinmemesinden yanayım ama forumda o kadar çok gereksiz başlıklar varki.gereksiz olsalar bile emeklerdir silinmemesi lazım tabii ama konuya kilit konması lazım en azından.bi bölümde gördüm proagent içinde bilmem ne varmış haber 2006 dan kalmaydı yani o konu artık kilitlebilir.her konu için demiyorum böyle artık ihtiyaç yoruma kapalı olan konulardan bahsediyorum.inşallah anlatabilmişimdir.

Senin hesabına göre forumun yarısını silmek ya da başlıkların neredeyse tamamını taşımak - kaldırmak lazım. Emek verilen konular o kadar çok ki. Gereksiz buluyorum.

manigatör
Kod:

çok haklı bence kardeşimiz emek harcanmış her konunun kalmasında bence sakınca yok bende bazen eski açtığım konulara bakıorum ve tazeliyorum linkleri son sürüm programları ekliorum :)

dediğin her konu için geçerli değil ki ancak güncel haberler için geçerli olur böyle bi uygulama.Yoksabi fıkra ya da başka bi paylaşım hangi tarihten kalma olursa olsun okunur veya indirilir...

Geri