her kullanıcı ayrıca secmek zorunda kalıyor bunu duzgun gorunum vermenın yolu yokmu...?
SchakaL New member Katılım 11 Eyl 2005 Mesajlar 640 Reaction score 0 Puanları 0 Konum İn İstanbuL 13 Mar 2006 #1 her kullanıcı ayrıca secmek zorunda kalıyor bunu duzgun gorunum vermenın yolu yokmu...?
ProwL Gitarist Katılım 19 Haz 2005 Mesajlar 3,092 Reaction score 0 Puanları 0 Konum istanbul 13 Mar 2006 #2 Admincp > vBulletin Seçenekler > Kullanıcı Kayıt Seçenekleri > Default Registration Options > Konu Görünüm Şekli > [Sıraca-Eskiler Önce] Seçeneğini yaparsan düzelecektir..
Admincp > vBulletin Seçenekler > Kullanıcı Kayıt Seçenekleri > Default Registration Options > Konu Görünüm Şekli > [Sıraca-Eskiler Önce] Seçeneğini yaparsan düzelecektir..
SchakaL New member Katılım 11 Eyl 2005 Mesajlar 640 Reaction score 0 Puanları 0 Konum İn İstanbuL 13 Mar 2006 #3 saol ama ben kaldırmak ıstıyorum orayı sımdıde orda konuların tarıh ve nezmn yazıldıgı gb msj olarak cıkıyor ?acaba nerde hata var?
saol ama ben kaldırmak ıstıyorum orayı sımdıde orda konuların tarıh ve nezmn yazıldıgı gb msj olarak cıkıyor ?acaba nerde hata var?