konu başlıkları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
HacKHeLL'de Görev Almak İsteyenler diye bi bölüm adımız var diğer bölümlerin adları yazılırken sadece bölüm adının ilk harfi büyük olarak yazılırken neden bu bölümde k ve h harfleri ortadakiler büyük yazılmış anlamadım :) :) acaba yanlış mı yazıldı. yanlış anlaşılmasın sadece merak ettiğim için soruyorum

boşver yaw kadı kızında bile olur o kadar :)

FLeTCh®' Alıntı:
boşver yaw kadı kızında bile olur o kadar :)

ya arkadaş bırşey sordu hemen gır gır yapmaya verıyon bunun neresı gır gır anlamiş dıılım
mod boyle cevap vermez
:mad:

Çoğu kişi haklı yada haksız bir çok konuyu gırgıra alıyor ki bu arkadaşımız almasın. Bu konu mhim değil hadi. Hack Hell baş harfleri büyük. Bu normal ama diğer konularda yazdıklarımın arkasındayım.

bunalım son günlerde harbi bunalım takılıyorsun biraz gül bakalım:)

gır-gır-gır-gır

crazyboy beni tanır gırgırı severim :cool: :)

samuray77' Alıntı:
Çoğu kişi haklı yada haksız bir çok konuyu gırgıra alıyor ki bu arkadaşımız almasın. Bu konu mhim değil hadi. Hack Hell baş harfleri büyük. Bu normal ama diğer konularda yazdıklarımın arkasındayım.

arkadaşım haklısında orda HacK Hell şeklinde yani anladınmı bu arada ben çok fazla detaycıyımdır onu söliim

edit:ewet fletch® gırgırı sever :)

samuray77' Alıntı:

ya anlamadım hemen nıye editledıgın msjını sen avukatımısın anlamıyom belkı bı
şeyın kısaltılması merak ettı gırgır yapılacak bişe dııl burası geyık mızah dııl sende gelıp avukatlığı yapmasan olmaz....

FLeTCh®' Alıntı:
gır-gır-gır-gır

crazyboy beni tanır gırgırı severim :cool: :)

hehehe çok komık gırgırı severmısın demedım hemen konuyu gırgıra vermesen dedım
senın bı gunlerde o kadar yıldızın ve msj sayın vardı .......

BuNaLım' Alıntı:
şeyın kısaltılması merak ettı gırgır yapılacak bişe dııl burası geyık mızah dııl sende gelıp avukatlığı yapmasan olmaz....

dostum çok haklısın burası Öneriler ve Şikayetler bölümü, geyik ve mizah değil

BuNaLım' Alıntı:

bunalım kardeş böle bi konuda kırgınlık olmasın yahu çok mu mühim kalıverir ölece ben sadece öneri getirdim düzeltilirse düzeltilir ama ilgine teşekkür ederim.

şuda var ben o mesajı gırgır olsun diye atmadım

o kadarı kadı kızında bile olur ne demek biliyosundur heralde

en güzel şeyde bile ufak tefek hatalar eksiklikler olur anlamında söylenen bir sözdür

gırgır diyosan gırgır olsun

istemiyosan görevimi bırakırım Bunalım benim için sorun değil yani :)

BuNaLım' Alıntı:

hehehe çok komık gırgırı severmısın demedım hemen konuyu gırgıra vermesen dedım
senın bı gunlerde o kadar yıldızın ve msj sayın vardı .......

Ya arkadaşım seninle laf dalaşına girmeyeceğim. Bana avukatlık yapmasan olmaz diyorsun sen başkasının avukatlığını yapıyorsun. Benim mesajıma dikkat et (Bu arada Türkçeyide düzgün kullanmaya çalış derim anlamakta güçlük çekiliyor) Ben yeri gelmişken içimden geldiği gibi yazdım ve geçtim. Burada X,Y,Z kişi yada kişilerle bir sorunum yok(Bu başlıktan bahsediyorum).Birde direkt saldırıya geçmene de gerek yok. Editleme mevzusuna gelince eksik yazdım tamamladım.

öyle dememek lazım....

yaMaKaSi' Alıntı:
bunalım son günlerde harbi bunalım takılıyorsun biraz gül bakalım:)
hackhell'e üye olduğumda da dikkatimi çekmişti... zaman zaman ben de merak etmiyor değilim... hakkaten bu iki harf şifre yada sembol mü?...

samuray77' Alıntı:
Ya arkadaşım seninle laf dalaşına girmeyeceğim. Bana avukatlık yapmasan olmaz diyorsun sen başkasının avukatlığını yapıyorsun. Benim mesajıma dikkat et (Bu arada Türkçeyide düzgün kullanmaya çalış derim anlamakta güçlük çekiliyor) Ben yeri gelmişken içimden geldiği gibi yazdım ve geçtim. Burada X,Y,Z kişi yada kişilerle bir sorunum yok(Bu başlıktan bahsediyorum).Birde direkt saldırıya geçmene de gerek yok. Editleme mevzusuna gelince eksik yazdım tamamladım.

bende senınle bı laf dalaşına gırmek gıbıde bı nıyetım yok sen ama avukatlık yapıyosun ben sadece hemen gırgıra vermesını yanliş oldugunu belırtmek ıstedım bır modun boyle yanliş yapması dogru olmadıgını soyledım buraya gunde yenı uye ınsanlar var anladın nedemek ıstedıgımıde ama sen hemen araya gırdım :mad:

BuNaLım' Alıntı:
bende senınle bı laf dalaşına gırmek gıbıde bı nıyetım yok sen ama avukatlık yapıyosun ben sadece hemen gırgıra vermesını yanliş oldugunu belırtmek ıstedım bır modun boyle yanliş yapması dogru olmadıgını soyledım buraya gunde yenı uye ınsanlar var anladın nedemek ıstedıgımıde ama sen hemen araya gırdım :mad:

Sadece :) :) :)
Konu benim için bitti. Başka da bir cevap yazmayacağım.

Bu bolume acılan konnularda bi kez laf dalaşı olmasın horoz kesecem....

Denizli horozu :goz:

BuNaLım arkadaşımız çok doğru konuşuyor onu bu konuda destekliyorum; nedeni ise şuan bizleri misafirler, üye olmadan rahatlıkla izleyebiliyorlar ve siz böyle bu bölümde işi gırgıra verirseniz adamlar da ( bu ne biçim site böle bi bölümü gırgıra almışlar) gibisinden düşünerek üye olmamalarına neden olabilir.bilmem anlatabildim mi...

kasirga61' Alıntı:
BuNaLım arkadaşımız çok doğru konuşuyor onu bu konuda destekliyorum; nedeni ise şuan bizleri misafirler, üye olmadan rahatlıkla izleyebiliyorlar ve siz böyle bu bölümde işi gırgıra verirseniz adamlar da ( bu ne biçim site böle bi bölümü gırgıra almışlar) gibisinden düşünerek üye olmamalarına neden olabilir.bilmem anlatabildim mi...

zaten sen açmişsın açmişsın güzel bı anlatmışsın dostum bende bunu demeye çaliştım ama bazıların kafaları okadar ıyı basmıyo teşş ettım anlamayanlara güzel bir şekılde anlattıgın için :p :p

J@CK@L' Alıntı:
Bu bolume acılan konnularda bi kez laf dalaşı olmasın horoz kesecem....

Denizli horozu :goz:
bu ara j@ck@l ispıyoncu duymasın memleketını horozlarının senın kesmene ızın vermez :D :D :)

''o kadarı kadı kızında bile olur'' sözü ne demek

anlamını bilmediğimiz sözler hakkında yorum yapmayalım :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri