Konu açtık kitlendi

• Konbuyu başlatan lighter
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

lighter

Guest
burası tartışma forumu değilmi.Düşündüklerimizi açık açık ifade edemiyormuyuz.Düşündüğümü ve bildiğimi burada paylaşamıyormuyum ben.http://www.hackhell.com/showthread.php?t=451192 burada düşüncelerimi yazdım.Paylaşmak istedim.Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ denilen arkadaş ''dini konuları burda tartışmayın!
konu kapalıdır'' diyerek konuyu kapadı.Bu ne demek oluyor şimdi???????

Açıklama Yapar ßirazdan:saskin

serbest krsğ siyasi bir bölüm bu tarz direk dinle baglantılı konular kapatılıyor bu konular için baska bölğmlerimiz mevcut ordan devam edin

millet başlamış orda muhabbete ortada bir konu var ve miilet o konuda tarrtışıyo öle 1-2 lişi yazıpta bırakmamış 8-9 tane kiş yazmış sen gel ortasında konuyu kitle bende kızarım

Bence haklı kapatmakda.. Serbest kürüsyle ne alakasi var ? Hersey burada tartisilirmi yazior..

Aynen $u yaziyor ; Serbest Kürsü Siyaset ve Politika adına konuşmak yada düşüncelerinizi paylaşmak için bu bölümümüzü kullanabilirsiniz...

+ birsey daha var kımsenın dını yada ınandıgı seye sacmalık deme hakkın yok..
onlar İslam dinine sacma deseler hos bırsey olurmuydu?

bırak ısteyen ınanmak ıstedıgı seye ınsansın..yahudılıkten once bızlerın tartısması gereken cok sey var..

( Fletch kapatmışsa normaldir :D :D )

1. Konunun yeri orası değil.
2. Sen birşeyi saçmalık olarak görebilirsin ama kimine göre öyle değildir..
3. Madem ki müslümansız başka dini eleştiriyorsun. Herşeyden önce kendine bakmalısın..

Bunlar yeterli cevaplar mıdır??

bu tarz konuları her telden veya entellektühell bölümüne açarsanız kapatılmaz...
Her önüne gelen konu siyaset bölümüne açılmaz ki? kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri