lazzuri53
"LazigoL"
Konu aLıntı değiLdir,
operatör rekLamLarından bi geyik çıkardım,umarım beğenirsiniz.. =)
operatör rekLamLarından bi geyik çıkardım,umarım beğenirsiniz.. =)
Hikayemizin başroL oyuncuLarı MeLis Birkan,Ozan Güven ve CemaL HünaL'dır..
KendiLerine oynadıkLarı bu etkiLeyici oyundan doLayı teşekkür ederim..
Hikayemin Kapağı
(Avea'dan Konuşma Aşkına)
BiLdiğimiz üzre kimiLerimizi hüngür hüngür ağLatan kimiLerimizi MeLis Birkan'a aşık ettiren 'Issız Adam' fiLminin yıLdızLarı bir aşk yaşıyordu ve onLarın aşkı için hepimiz gözyaşı dökmüştük tüm Türkiye oLarak hatırLayın.. =)
BugünLerde ikiLinin arasına karakedi girdi :hhdil
O KaraKedi'nin adı Avea'ydı..
CemaL Bey'in tüm itirazLarına rağmen 'Türkiye'nin en çok konuşturan' operatörü Avea'ya geçen MeLis Hanım 'Konuşma Aşkı'na CemaL Bey'i terk etmiş.. Bu durumdan istifade eden AveaLı Emre (Ozan Güven) attığı renkLi/renksiz mesajLar ve yaptığı görüntüLü konuşmaLardan sonra MeLis Hanım'ı tavLamış ve TurkceLL kuLLanıcısı CemaL öyLecene cevapsız kaLmış,hayatLa bağLantısı kopmuş..
:hhmanD :hhmanD :hhmanD
KendiLerine oynadıkLarı bu etkiLeyici oyundan doLayı teşekkür ederim..
Hikayemin Kapağı
(Avea'dan Konuşma Aşkına)

BiLdiğimiz üzre kimiLerimizi hüngür hüngür ağLatan kimiLerimizi MeLis Birkan'a aşık ettiren 'Issız Adam' fiLminin yıLdızLarı bir aşk yaşıyordu ve onLarın aşkı için hepimiz gözyaşı dökmüştük tüm Türkiye oLarak hatırLayın.. =)

BugünLerde ikiLinin arasına karakedi girdi :hhdil
O KaraKedi'nin adı Avea'ydı..

CemaL Bey'in tüm itirazLarına rağmen 'Türkiye'nin en çok konuşturan' operatörü Avea'ya geçen MeLis Hanım 'Konuşma Aşkı'na CemaL Bey'i terk etmiş.. Bu durumdan istifade eden AveaLı Emre (Ozan Güven) attığı renkLi/renksiz mesajLar ve yaptığı görüntüLü konuşmaLardan sonra MeLis Hanım'ı tavLamış ve TurkceLL kuLLanıcısı CemaL öyLecene cevapsız kaLmış,hayatLa bağLantısı kopmuş..

:hhmanD :hhmanD :hhmanD
Bu hikayemi farkLı operatörden bi kız sevmenin zorLuğuna katLananLara adıyorum....