Seren Serengil, son günlerde oldukça gerilimli günler yaşadığı 3'üncü kocası Musa Aytun'dan dün sabah boşandı.
Şarkıcı böylece 10 yıl içinde üç kez evlenip boşanmış oldu. Daha önce, 'Borcum yok' diyen Musa Aytun söylediği her şeyi geri alarak avukatı aracılığıyla borçlarını ödemeyi kabul etti. Aytun, borçlarına karşılık eski karısına 150 bin TL ödemeyi de kabul etti.
Seren Serengil mahkemeye elinde belgeleriyle geldi. Seren Serengil ile Musa Aytun boşanma şartnamesine göre, hamilelik, çocuk, evlilik gibi geçmişte yaşanmış tüm konular hakkında konuşmamak üzere 250 bin liralık sözleşme imzaladı.
Mahkeme salonundan elinde ultrason görüntüleriyle çıkan Serengil şöyle konuştu:
Sudan çıkmış balık gibi
"Basın camiası beni 16 yaşından beri tanıyor. Bugüne kadar hangi konuda dürüst davranmadım. Bir senedir psikiyatri tedavisi görüyorum. Hayat modelimi değiştireceğim. Kendimi işime vereceğim. Başarıya ihtiyacım var. Birazcık şaşkın vaziyetteyim. Karşılıklı konuşma yasağımız var. Çok büyük maddi yükümlüklerin altına imza attık. Karşı tarafı ilgilendiren bir şey konuşamıyorum zaten konuşmakta istemiyorum."
Artık yeni bir hayata başlayacağını belirten Serengil, "Hem heyecanlı hem de sudan çıkmış balık gibiyim. Kuvvetli bir kızım benim yaşadıklarımı başkası yaşasaydı ne kadar kaldırabilirdi bilmiyorum. Arkamda dağ gibi bir annem var. Allah başımdan onu eksik etmesin" dedi.
Nevin Serengil ise kızının olaylı boşanması hakkında şunları söyledi: "Protokolü kabul ettiği için uzlaştık ve bitirdik. Bu evlilik hakkında hiç birimiz konuşmak istemiyoruz. Zaten kafi derecede yıprandık. Konuşacak hiçbir şey yok. Kızım benim sözümü dinledi ve bunu biran önce bitirdik. Onlar da isteklerimizi kabul ettiler. Yalan söyleyecek bir aile değiliz. Bundan sonra da inşallah Seren de bir daha hata yapıp bana bunları yaşatmayı hak görmez."