icemen
New member
- Reaction score
- 0

Başbakanlık Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu, mayıs ayında aylık mizah dergisi Harakiri ve yaşam stili dergisi Size'a, içeriklerinin 18 yaşından küçüklere zararlı etki yapacağı gerekçesiyle sınırlama getirdi. Kurul kararı, söz konusu dergilerin 117 sayılı Kanunun 3266 sayılı Kanunla değişik 4'üncü maddesindeki sınırlamalara tâbi olması anlamına geliyor. Şimdi dergilerin poşet içinde satılması söz konusu; ayrıca poşete giren dergilerin sahipleri, Toplu Konut Fonu'na KDV dâhil satış fiyatının yüzde 40'ı kadar ödeme yapmakla yükümlü.
Gerekçe açık Türk halkını tembelliğe ve maceraperestliğe yönlendirmek diğeri Evlilik dışı ilişkiye özendirmek
Yıllarca Aşık Memo şiirleri, Rrospu çocuğu Memo maceraları okudum, Belediye otobüslerinde Fatih Solmaz ve Bahadır Baruter' in "Kızlığımı bir kaza soınucu kaybettim" karikatürlerine sesli güldüm hatta yanımdakine gösterdim, çok sesli güldüm.
Ne ben, ne de yanımdaki seks manyağı olmadık. Her gün gazetelerin 3. sayfa haberlerinde akıl almaz tecavüz ve ensest ilişki sonucu intihar eden ya da öldürülen insanların haberlerini okuyoruz. Ben sanmıyorum ki bu tecavüzcüler "Memo TembelÇizer" hastası olsun.
Muzır kurulumuz var bizim. "Gençlerimizin seks manyağı olmasını istemiyoruz" diyen bir muzır(!) kurulumuz...
Biz de Kontrol Manyağı Otorite İstemiyoruz!...