Kontor algoritmasına küçük bir katkı

Bence kontör şifrelerini yükledikten sonra çöpe atmayalım çünkü yükledikten sonra turkcell in veritabanında kullanılmış diye işaretlenir herhalde bir süre sonra kullanılmış numaralar tekrar yeni üretilen köntör kartlarına basılır böylece tekrar kullanılabiliriz ama bu arada geçen zaman ne kadar tabii onu bilemem tabii.
Cep telefonlarında "servis komutu yazımı" diye bir kısım var acaba orayı kullanarak bedava msj göndermeyi başarabiliriz belki. çünkü turkcell mustreilere msj gönderirken yada bazı anlaşmalı old. bazı şirketlere bedava msj servisi sağlıyor. bir şekilde bu servisleri biz kullanamazmıyız. Gerçi türkcell deki mühendisler bizim düşündüğümüz cinlikleri çoktan akıl etmişlerdir zaten. kontor algoritmasina gelince bu iş bizi aşar gibi geliyo adamlar oracle veritabanı kullanıyor çünkü

son7-8 senedir var bu algoritma çözelim diyen arkadaşlar..
irc scriptlere randomize rakam la üreten ler vardı ehehue :D
yaw başka şeylere yorun kafanızı :D
gidin banka soyun daha garanti mauah :D

aga bunu bi programı falan yokmu kafadan kontor numarası yazacak veya sen bana bunun formülünü ver ben kendim kafadan atım :D

bu kontor numaraları kuantum fiziğine dayanılarak çıkarılan numaralar yani herşey olabilir.çöyle ki yukarudaki sayılar 4 4 4 2 li olarak yazıldığına göre bunların algoritmasını çıkarmak için her sayıyı 1 ile 9(2 üssü 1 2 üssü 2 gibi) arasında kendisiyle çarparak elde edilen sayıların bir hanesi alınarak yapılıyo olabilir tabii bu eğer her sayı gerçekten bir rakama karşılıksa.Eğer değilse dört haneli bir sayıyı o sayısa ulaşanadek kendisiyle çarpmamız gerekir yani bu da kısaca sayı sonsuzluğu demek oluyor.Ancak bir defa doğru sayı tuttura bilirsiniz.Şansınızı ölçmek içinde aynı yolu denemeniz gerekir yani nekadar denemede bulucağınızı bunun içinde yine sayılarımız tek haneden oluşuyosa yada 4 haneden oluşuyosa diye en az iki seçeneğimiz var.uğraşmak isteyen olursa mesajlara cvp veririm. :)

bende bikaç tane tane söyliyim.

5425 4214 2560 60
1810 6251 6697 13
9020 0300 0055 56
9054 8964 3387 37
1634 8993 6365 31
6135 1301 5307 03
0410 2547 6470 87
3051 9597 6131 76
6996 2249 0396 63
8496 1243 8913 72
6118 1659 9434 25
8445 9112 4805 65
5663 3113 2224 17
benden bu kadar eğer bişiler çözerseniz tüm hackhell üyeleriyle paylaşmayı unutmayın...

salas473' Alıntı:
bu kontor numaraları kuantum fiziğine dayanılarak çıkarılan numaralar yani herşey olabilir.çöyle ki yukarudaki sayılar 4 4 4 2 li olarak yazıldığına göre bunların algoritmasını çıkarmak için her sayıyı 1 ile 9(2 üssü 1 2 üssü 2 gibi) arasında kendisiyle çarparak elde edilen sayıların bir hanesi alınarak yapılıyo olabilir tabii bu eğer her sayı gerçekten bir rakama karşılıksa.Eğer değilse dört haneli bir sayıyı o sayısa ulaşanadek kendisiyle çarpmamız gerekir yani bu da kısaca sayı sonsuzluğu demek oluyor.Ancak bir defa doğru sayı tuttura bilirsiniz.Şansınızı ölçmek içinde aynı yolu denemeniz gerekir yani nekadar denemede bulucağınızı bunun içinde yine sayılarımız tek haneden oluşuyosa yada 4 haneden oluşuyosa diye en az iki seçeneğimiz var.uğraşmak isteyen olursa mesajlara cvp veririm. :)

kesinlikle katılıyorum. arkadaş çok güzel yazmış. katılmamak içten değil.:ter:

abi sen ne yaptın gözünü sewiyim iki kuruşluk aklım wardı o da gitti. ben kontörü zor yüklüyorum telefonuma . yapma baba yazdığını okuduktan sonra kendimden utandım yaa :hhman:

ne zaman çalışır bunlar

Bu kadar uğraşmıssın arkadasım emeğine sağlık...

selam herkese kardeş bu sayılar arasındaki algoritmayı çözmek için matbada basım sırasında yani kontor kartları karıştırılmadan ondan 1 deste lazım.
ama sana küçüm bir mantıkta yardımcı olabilirim.
şimdi bir kontor numarası gir girdikten sonra sana bu kullanılmıştır diye uyarı verir.
ama kontor numarası kullanılmamışsa ya yüklenir.yada yanlış girdiniz.der
bu yazdıgın numarayı sakla lazım olur belki..diyer basımda belki tutar .
ama bu çok gereksiz bir yol .

bende telsimleri aynı matıgı güderek biriktiriyordum demek yanlız degilmişim holeyyyy

malki430, o randomize bi program, kafadan sayı üretiyor hiçbir dayanağı

olmadan, bişeye yaramaz yani.. AYRICA O KIRMIZI ŞEKİLDE YAZDIĞIN ŞİFREYİ

EDİTLE; REKLAM MI YAPIYORSUN PAYLAŞIM MI KARDEŞİM??

baştan sona okudum şurda yazılanları da koptum gülmekten, kimi demiş telsimi

varmı, kimi demiş ne vakit çalışacak bunlar.. armudun biri çözecek de oturup

forumlarda paylaşacak bunu haa:D gidin işinize beyler yaa, bikaç arkadaş

demiş, oturun memleket meselesi üzerine kafa yorun bunlar yerine..

çok zor çözme işi hatta imkansız hiç kasmayın 13.5 verin gibdin alın 100 kontur :D

arkadaşım hala kontör algoritmasıylamı uğraşıyorsunuz en azından 10 kere verildi bu bölümde.ALgoritma çözülmüş olsa bile sizce gsm operatörleri bunu yermi.Bırakın lütfen bu kuruntuları.Gerçeklere bakın...

Türkcell kontör algoritmasyny kyranlaryn bulundu?u ba?ka bir forumdan alyntylyyorum:

Mü?terilerinin zarara u?rayabilece?i uyarylarymyza cevap vermeyen büyük ilgisizli?in sonucunda ve var olan olasyly?y sergilemek niyeti ile size Kontörmatik programyny sunuyor kullanymdan do?abilecek her türlü maddi, manevi ve yasal sorumlulu?un size ait oldu?unu hatyrlatyyoruz.

kmts7.jpg

Program kysytlandyrylmy? ve sadece gerekli hassasiyetin olu?masyny hedeflemektedir.

Son olarak kullanylan algoritmaya ili?kin bilgileri d0gma.org payla?an ghost_boy'a ve üyesi olmaktan kyvanç duydu?um d0gma üyelerine selamlar olsun!

EDIT: Link yeniden düzenlenmistir 22.04.2007

Kontörmatik Download için tykla

çözen var bi prog üretmiş adam olasılıkları hesaplıyo %80 tutuyodu benim elime geçtiinde eskimişti bu prog hep kullanılmıştı şifreler

merhaba kardes..sizde kontur bedava sayilir.siz burda olsaydiniz bizim gsm operatorlara teror eylemi yapardiniz.burda 2 dolara sadece 5 dakika konusuyorsun.adami resmen soyuyorlar.imdad imza: Vusal Azeri

Geri