Komutan ve Öğretmenlerin Yazdığı Kitabın Geliri Gazi ve Şehit Ailelerine

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Yahya Bacak, 2 Öğretmen ile Birlikte 'Hakkari'den Ermeni Meselesine Bakış' İsimli Bir Kitap Hazırladı. Kitabın İlk Baskısında Elde Edilen Gelir Gazi ve Şehit Ailelerine Bağışlandı.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Yahya Bacak, 2 öğretmen ile birlikte 'Hakkari'den Ermeni Meselesine Bakış' isimli bir kitap hazırladı. Kitabın ilk baskısında elde edilen gelir gazi ve şehit ailelerine bağışlandı.

Kurmay Albay Yahya Bacak, bugün öğle saatlerinde Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ile birlikte Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek Atatürk Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Derya Akyol Kaya ve Cumhuriyet Lisesi tarih öğretmeni Fatih Haykır ile birlikte hazırladığı kitabı hediye etti. Yüzyıllık çözüm planı içerikli 144 sayfalık 'Hakkari'den Ermeni Meselesine Bakış' isimli kitap, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Reşit Tatlı ile Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman'a takdim edildi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili olan Kurmay Başkanı Kurmay Albay Yahya Bacak'ın 2 öğretmenle birlikte yaptığı çalışma neticesinde Ermeni meselesiyle ilgili güzel bir kitap hazırladığını söyledi. Bu kitabın ilk baskısı için valilik olarak kısmi bir destek verdiklerini belirten Nasuhbeyoğlu, "Bu kitabın ilk gelirleri Şehit ve Gazi Derneğimiz'e verilecek. Bu kitabın satışında elde edilecek bütün gelirler bu 2 derneğimize

ulaştırılacak. Ben bu duyarlılığı ve hassasiyetinden dolayı komutanımıza teşekkür ediyorum. Hakkari'de silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz ve geçici köy korucularımız da çok şehitler verdi. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onlar bizim geleceğimizi sağladılar. Türk milletinin hep birlikte bu coğrafyada sonsuza kadar tutunmasının ve şanlı bayrağımızın Misak-ı Milli sınırlarımızda dalgalanmasının mimarı oldular. Şehit ailelerine ve gazilerimize imkanlar dahilinde her türlü destek veriliyor. Böyle bir devlet anlayışımız var" dedi.

Vali Nasuhbeyoğlu, yaptığı konuşmanın ardından Kurmay Albay Bacak ile birlikte basılan 250 kitaptan elde edilen bin YTL'lik çeki Muharip Gaziler Derneği Başkanı Reşit Tatlı ile Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman'a takdim etti.

(NT-ŞA-GS-Y) (İhlas Haber Ajansı)​

:clap:clap:clap insallah en cok satilan kitaplar arasinda yerini alir

Haberim olsaydı kitabı alırdım.Ama bir araştırayım.Paylaşım için sağol.

1001Design sağolasın kardeş hiç haberim olmadı bu kitaptan sayende öğrendik yarın ilk işim kitabı almak olcak bu vatana canını vermiş şehitlerimizin bizlere emanet kalan ailelerine elimizden geleni yapmakta bizlerin görevi ama kitabı sadece yarım içinde almicam içinde çok önemli bilgilerde vardır

Geri