Komplo Kasetiyle İlgili Konular "Tek Başlık"

Bilmediğiniz birçok konuda atıp tutmayın ve gıybet etmeyin.

Size sadce üstü kapalı bir şekilde şunu söyleyeyim.Bir düşünün bakalım Baykal en son ne dedi de bunlar başına geldi?

Yaptıysa Allah affetsin ama yapmadıysa vebali büyüktür , arkasından konusmamanızı tavsiye ederim , gıybet çok günahtır...
Ayrıca ne kadar CHP yi sevmesemde kişisel olay partilere mal edilmemeli....

10 yıldır memleketin gündemi abuk subuk konularla meşgul ediliyor. bir türlü gerçek gündemimizi yakalayamadık. bu gibi konularla meşgul olmak, üzerine tartışmak sadece bizim geleceğimizden götürür başka hiç bir faydası olmaz. bundan bir kaç ay önce benzer bir suçlama bir askerin karısı için yapıldı ve asker intihar etti. toplum olarak bu tür suçlamalara prim vermeye devam edersek bunların artması muhtemeldir.

ates olmayan yerden duman cikmaz boyasi ortaya dokuldu toplamasini onu koruyanlar yapiyor ama nefayda dokuldu bile yere bilasir mutlaka dokmuyeydi

Her nekadar özel hayat denilsede bu olay özel hayatın gizliliği arkasına saklanılarak geçiştirilecek bir durum değildir. Çünkü bahsi geçen kadın evlidir ve en son seçimlerde milletvekili yapılmıştır. hemde ismet İnönünün torununun ayağı kaydırılarak.Baykal ın bu kadını milletvekili yapma kriteri ahlaki açıdan sorunlu

Eskiden kadın sanatcılar için yönetmenin yatak odasından geçmesi gerekir derlerdi.

varın gerisini siz düşünün

Başkalarının hayatı gizli değilidi dimi ama ?? Ama istifa etmesin..durmak yok yola devam :))

Video yu izledim diyelimki gerçek ne değişir...

Zina suç mu değil , o halde önce yasaları tartışmalıyız...

baykal su dakika ittibari ile partiden ve genel baskanliktan istifa etmistir arkadaslar

hala komplo diyorlar. komplo falan hikaye. Baykal resmen evli kadınla işi pişirmiş sonrada bunun karşılığında o kadını milletvekili yapmış.

zaten en çok tepkide burdan kaynaklanıyor. yattığın kadını miletvekili yaparak "milletvekili olmanın yolu yataktan geçer" anlayışını kazandırddığı için

hulasa-i kelam bu ülkeye hiç bir faydası olmadı sadece ülkeyi gerdi karıştırdı sonrada gitti

hala komplo diyorlar. komplo falan hikaye. Baykal resmen evli kadınla işi pişirmiş sonrada bunun karşılığında o kadını milletvekili yapmış.

zaten en çok tepkide burdan kaynaklanıyor. yattığın kadını miletvekili yaparak "milletvekili olmanın yolu yataktan geçer" anlayışını kazandırddığı için

hulasa-i kelam bu ülkeye hiç bir faydası olmadı sadece ülkeyi gerdi karıştırdı sonrada gitti

is pisirirken yanlarindamiydin ? yada kaseti sen mi hazirladin da dogru diyebiliyorsun ? uzmanlar gerekli aciklamayi yapiyorlar.. eger varsa bir bildiginiz acikca ispatiyla soyleyiniz..

is pisirirken yanlarindamiydin ? yada kaseti sen mi hazirladin da dogru diyebiliyorsun ? uzmanlar gerekli aciklamayi yapiyorlar.. eger varsa bir bildiginiz acikca ispatiyla soyleyiniz..

Arkadaşım lütfen kendinizi komik duruma düşürmeyin. 20 yılda aldığı seçim yenilgileri onu yapıştığı koltuktan edemedi şimdi neden istifa ediyor. Sen uzmanı falan bırak Baykalı dinle sorbakalım neden istifa etmiş.

Ayrıca ben Baykal dan da milltevkili yaptığı o kadından da " biz böyle bir şey yapmadık" diye bir açıklama duymadım. Baykal böyle bir pisliğe bulaşmasaydı iki dünya bir araya gelse kimse onu koltuğundan edemezdi.

Sen gaete demi okumuyorsun . CHP ve baykal yandaşı medya ve yazarlar bu olay karşısaında istifa etmesi gerektiğini söyledi. Çok sevdiğimniz Ruhat Mengi nin bile Baykalın yaptığı Ahlaksızlık dedi

hala hariçten gazel okuyorsunuz

Arkadaşım lütfen kendinizi komik duruma düşürmeyin. 20 yılda aldığı seçim yenilgileri onu yapıştığı koltuktan edemedi şimdi neden istifa ediyor. Sen uzmanı falan bırak Baykalı dinle sorbakalım neden istifa etmiş.

Ayrıca ben Baykal dan da milltevkili yaptığı o kadından da " biz böyle bir şey yapmadık" diye bir açıklama duymadım. Baykal böyle bir pisliğe bulaşmasaydı iki dünya bir araya gelse kimse onu koltuğundan edemezdi.

Sen gaete demi okumuyorsun . CHP ve baykal yandaşı medya ve yazarlar bu olay karşısaında istifa etmesi gerektiğini söyledi. Çok sevdiğimniz Ruhat Mengi nin bile Baykalın yaptığı Ahlaksızlık dedi

hala hariçten gazel okuyorsunuz

adamin istifa etmeden onceki konusmasini canli canli izledim... oyle birseyin olmadigini acikca komplo oldugunu soyledi... zaten uzmanlarda soyluyorlar.. goruntuler sahte... baykalin boyu filmin bir bolumunde 1.90 diger kisminda 1.70 gorunuyor esya yerleri tutarsiz ve esya renkleride... yani bosuna adama iftira atmayin... varsa gerekceli bir bilginiz... ispatiyla ortaya koyun... yok bilginiz yoksa... ozaman adam hakkinda kesin net bir karar veripte iftira atmayin...neyin ne oldugu sorusturma bitince ortaya cikar... ayrica bende videoyu izledim... sahte oldugu bariz bir sekilde acikti.... ama neyin ne oldugunu bende bilemem... uzmanlarin kanaatleri cok onemli... zaman herseyi gosterecek

Topluma liderlik etmek için çabalayan; eşi dostu ,çoluğu çocuğu, torunu olan birisi için kötü bir son bu.. Kötülüğü birazda olsun içimizde arayalım .. Herşeyi anayasa mahkemesi düzeltemez değil mi??

Ah Baykal pes etmeyecektinki o ağzı kokuşmuşlara dik durmak neymiş gösterecektin.

Bakın Adam bişi dedi resmen kan kusturdular işte CHP li kardeşlerim göründe azıcık ibret alın işte ergenekon böyle birşeydir kahpe şer...siz ya adamlardaki pişkinliğe bakarmısın 2 saattir nevrim döndü ne demek millete posta koyuyorlar istediğimizi avucumuza alırız istediğimize makam veririz istediğimizi indiririz.Siz kimsiniz millete posta koyuyorsunuz özür dilerim bana hakaret yakışmaz ama kahpelere kahpe demek heralde iltifat olsa gerek.

Niye yapıldı nedenlerden biri sırf adam kutlu doğumda Peygamberimi seviyorum dedi hadis okudu.
Al işte bu habere benim daha önce verdiğim konulardan ;

baykalkutludogumntvmsnbc14_4_2010.jpg

baykalkutludogumhaberler14_042010.jpg

Bu kadar olmaz.

Ha birde Baykal'ı Ak partili arkadaşlarımdan yanlış tanıyanlar var artık iyi insan olduğunu söylememe engel yoktur.
1-Baykal Ak partilye muhalefet gibi görünürdü aslında öyle değildir.Tam tersine devletie milletine bağlıydı.
2-Ergenekonun içine sızmak için iyiye karşıt olacaksın ve her dediğine muhalefet olacaksın.
Baykal eregenekonun içine sızmış onların bilgilerini Allahu Alem devlete sızdırmıştır ama şimdi deşifre oldu.

Ben Ak partiliyim ama hakkın yanındayım evelAllah Baykal olmak zordur.Herkes sizi kötü biliyor ama öyle değilsiniz.Tam tersine milletinize devletinize bağlı birisiniz.

Bakın Baykal'ın elbet yanlışları vardır.Ama bir iki yanlış onu götürmez.Mahalesef ergenekon klasik bir oyun oynamıştır ahtapot gibi kollarına aldığı insanı ya tehdit yada şantaj kısaca zorla kendine tutsak etmekte.Sonucunda işte böyle insanı tüm dünyaya rezil rüsva ediyor.

Bunları bilin ne gıybet edin ne de onu yanlış bilin ve karşıtlarını ezberleyin suçu başka Partiye atmayın.
Klasik bir oyun ne diyeyim sinirliyim.susuyorum...

Baykal kasedinde "Doblo" şüphesi

Baykal’ın istifasına neden olan görüntüleri inceleyen parti kurmayları, kayıt için ‘’Observer’’ adı verilen Doblo tipi mobil araçların kullanıldığı şüphesine vardı.

CHP lideri Deniz Baykal’ın istifasına neden olan ve montaj açıklaması yapılan kaseti inceleyen parti kurmayları, kayıt için ‘’Observer’’ adı verilen, Doblo tipi mobil araçların kullanıldığı şüphesine vardı. Görüntülerin belli mekanlara yerleştirilen mikro kameralar aracılığı ile, mobil araç sayesinde kaydedildiği ve sonra da birleştirildiği belirtiliyor.

CHP’nin bilişim uzmanı Adana milletvekili Tacidar Seyhan, ‘’'Görüntüler farklı ortamlarda, farklı mikro kamera ile çekilmiş. İki ayrı yere yerleştirilen kamera var. Bu frekansı alan büyük bir ihtimalle araca yerleştirilmiş bir de alıcı var. Görüntüler karartılmış ve eskitme uygulanmış. 43 ayrı parçadan oluşuyor’’ dedi.

VAKİT’E KAYIT SIZDIRMIŞLARDI

Seyhan ‘’Çekimin biçiminden kurumsal araçlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bu sistem sadece oralarda var. Zamana, günlere yayarak yapılan çekimlerin birleştirilmesidir. Bu bir araç teşkilatıdır’’ diyerek Emniyet istihbaratının elinde bulunan ve ‘’Observer’’ adı verilen görüntü kaydedici mobil Doblo araçları kastetti.

Bu tür bir araç daha önce Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt ve eşini takip ederken ortaya çıkmış ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığında görevli polisler hakkında dava açılmıştı. KOM Daire Başkanlığındaki diğer üç polis hakkında da, Uğur Dündar’ın eşinin yurt dışı çıkış kayıtlarını Vakit Gazetesine sızdırdıkları için dava açılmıştı.

ERSİN ‘’11 ARAÇ VAR’’

Meclis Telekulak Alt Komisyonu üyesi CHP İzmir milletvekili Ahmet Ersin de, servis edilen dinleme ve görüntü kayıtlarının Kanada ve İsrail’den ithal edilen mobil araçlarla yapıldığını ileri sürmüştü Ersin ‘’Bu araçların en az iki tanesi sivillerde. Ne zaman kimi infaz edecekleri belli değil. 2005’te ithal edilen mobil araçların ikisinin Başbakanlık emrindeki ekip tarafından kullanıldığı bilgisi aldım. Parti çıkarları için kullanıldığını biliyorum" demişti.

Baykal kasedinde "Doblo" şüphesi - Mynet Haber

Bence hiç bir yerinde montaj yok sayın baykal o işleri yapacak kapasitededir

sayın başbakan birkaç ay önce daha çok kaset olduğunu kendi söylemedi mi.

Kaset iddiasında flaş gelişme...

Kaset iddiasında flaş gelişme...

CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa eden Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu ileri sürülen görüntüleri “metacafe” isimli internet sitesine ilk olarak “webfatihi” rumuzlu kullanıcının “Şok şok şok” başlığıyla koyduğu belirlendi.

Hürriyet Gazetesi'nden Arda Akın'ın haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu uzmanları, yaptıkları ön incelemelerde, görüntüyü Metacafe’ye 6 Mayıs tarihinde 23.13’de ilk olarak “webfatihi” rumuzlu kullanıcının eklediğini belirledi.

“webfatihi” rumuzunun da görüntülerden birkaç saat önce kullanıma açıldığı anlaşıldı. Metacafe’de görüntünün yayınlanmasından 1 saat 10 dakika sonra, Habervaktim sitesi link vererek “Deniz Baykal’ın seks kaçamağı-İZLEYİN” başlığı altında görüntüleri yayımlamaya başladı.

Görüntüler 00.23’de Habervaktim’de yayınlanmaya başlamasına rağmen, sitenin sahibi Murat Demirci gözaltına alındıktan sonra polise verdiği ifadede, “Görüntüleri 02.00’de sitemizde yayınladık daha sonra da kaldırdık” demişti.

“webfatihi” rumuzlu kullanıcının profilinde, “habervaktim’s Chanel” yazması dikkat çekiyor.

Görüntülerin Habervaktim sitesi aracılığıyla Metacafe’ye yüklendikten sonra site üzerinden link verilip servis yapıldığı iddiası da araştırılıyor.

Polis, “webfatihi”nin görüntüleri birkaç saat sistemde tuttuktan sonra yayından kaldırdığını, siteye daha sonra hiç giriş yapmadığını da tespit etti. IP numarası belirlenemeyen “webfatihi” rumuzlu kullanıcının bulunması için Metacafe’den, Adalet Bakanlığı aracılığıyla yardım talebinde bulunulacak.

Kaset iddiasında flaş gelişme... - Milliyet.com.tr

evet ve her nedense adamin nickinin altinda vakitin sembolu varmis... ve ayrica vakit video u gece yarisi yayinlamis ama sorguda gece 2:00 da yayinladik demisler... vakitin ne mal oldugu her daim ortaya cikiyor... muhim olan vakit nasil bu denli gizli goruntuler cekebiliyor ? kim vakit gazatesine o imkanlari sagliyor ? mobil araclarin kimde oldugu belli... kimlerin kullandigi belli... ilginc bir durum dogrusu...

evet mühim olan baykalın evli bir kadının üzerinden geçip onu sonra milletvekili yapması değil onu kimin yayınladığı (yayınladığı çektiği anlamına gelmez teknoloji özürlülerinin düşündüğü gibi) Atatürkte olsa böyle düşünürdü kanımca... CHP öyle düşünüyosa Atattürkte öyle düşünmüş sayılıyor ya o bakımdan...

Geri