komik itiraflar (27)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Yahu baba, seni bir türlü çözemedim. 2 kere ÖSS'ye girdim, kazanamadım; sınavın kötü geçtiğini söylediğimde ''Senin canın sağolsun güzel oğlum.'' dedin. İlk kez alkol ve sigara kullandığımı öğrendiğinde sesini bile çıkartmadın. Beni uyuşturucuyla yakaladın, dövüp kızmak yerine, sevgiyle bağrına basıp bırakmamı sağladın. Yunanistan'a kayıkla kaçmaya çalıştım, gözaltına aldılar. Sen gelip kurtardın ve sonra gülerek ''Ben de senin gibiydim.'' dedin. Sana defalarca yalan söyledim, anlamana rağmen sesini bile çıkarmadın. Hep anlayışlı oldun. Gelin görün ki dostlar; bu adam evde terlik giymediğimde çıldırıyor, küfürler ediyor. Anlamadım gitti!

Kardeşim, tüm parasını, zamanını ve ilgisini verdiği; benimse her fotoğrafında bir sinsilik, bir tuhaflık sezdiğim ve hiç hoşlanmadığım sevgilisine evlenme teklif edeceğini söyledi. "Çok sevindim ama önce testi geçsin bakalım." dedim gülerek. Kıza çok güvendiğini söyledi ama beni alt ettiğini görmek için test önerimi sırıtarak kabul etti. Farklı bir ortamda kızla tanıştım ve samimi oldum. Ama benim kim olduğumu bilmiyordu. Onun ne kadar güzel ve akıllı bir kız olduğunu soyleyip durdum, "Çok iyilere layıksın." dedim. Bir sohbet sırasında, onu çok yakışıklı ve çok çok zengin bir yakınımla tanıştırmak istediğimi söyledim. Adamın evlerinden, arabalarından, çiftliğinden ve yurtdışı tatillerinden bahsettim uzun uzun. Ha bir de, artık evlenmeye karar verdiğinden... "Akşama ayarlayalım, tanışın." dedim. Hemen "Tamam ama ufak bir telefon görüşmesi yapmam lazım önce." dedi ve telefonunu alıp dışarı çıktı. Kardeşimi aramış ve akşamki buluşmalarını iptal etmiş. Sebep olarak da annesinin rahatsızlandığını söylemiş. Akşam mekana gittik. En seksi elbiselerini giymiş, kuaföre gidilmiş, makyaj abartılmış. Meşhur sevgili adayını beklerken kardeşimi karşısında gören gelin adayının dili tutuldu. Kardeşim yanımıza gelip "Annene değil ama sana geçmiş olsun!" dedi. Biz abla kardeş oradan uzaklaşırken, o hala donmuş halde arkamızdan bakıyordu. Doyumsuz gelin adayları, demek ki neymiş, saftirik erkek bulmak yetmiyormuş, görümcenin de saftirik olmasi lazımmış. Kolay gelsin size!

4 yıldır eczacı olan arkadaşım tüm birikimini, depoya göndermek için ayırdığı para da dahil borsada kaybetti. Şimdi benim verdiğim borçla ilaç getirebiliyor. Babam hep eczacı olmamı istemişti. Eczacı olamadım ama ortağı olmak üzereyim.

İçiyorum. Hakikaten her gece, düzenli, zil zurna içiyorum. Sonra koltuğa sızıyorum. O da karşısında dırdır edecek birini bulamıyor. Erkek taktiği bunlar ama ben de uyguluyorum, işe yarıyor!

230 km hızla radara giren genç çocuğa "Zaten senin cezanı yakında Allah verir, gidebilirsin." diyen yurdum polisine alkış.

Komşumuzun yeni doğan bebeğine "Toprak Su" ismini koydular. Biz de kısaca "Çamur" diyoruz.

(Ç) alıntıdır

tşkrler güzeldi hepside...

Koptum Yaa Eline Sağlık :D

Geri