komik itiraflar (24)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
3G sayesinde çağrı merkezlerinde başlayan görüntülü görüşmelerden dolayı, müşteri temsilcileri olarak aşırı gerildik. Rahat rahat küfür edemiyoruz ya!

Bir haftadır kredi kartımı iptal etmek için uğraşıyorum. Her nasıl oluyorsa kandırılıp, gittiğim gibi geri dönüyorum. Sonunda karar verip gittim. Bankacının ısrarlı soruları ve neden iptal etmek istiyorsunuz sorusuna "Birkaç aylık ömrüm kaldı, kart kullanamam orada." dedim. Sadece beş dakikada iptal etti kartımı. Madem bu kadar kolay, neden uğraştırdınız onca zamandır? Oh be!

Karımla aldatmak ve aldatmaya iten sebeler hakkında konuşuyoruz. "Seni aldatsam ve sen de bunu öğrensen ne yaparsın?" diye sorduğum sevgili karım; kendisini aldatmamın o kadar da önemli olmadığını, önemli olanın insanların onun hakkında "Yazık... Bu kadını kocası aldatıyormuş." demeleri olduğunu söyledi. Nasıl yani ya?!

Patronumun poposunu avuçladım. Adamın yüzündeki şaşkın ifadeyi görmeliydiniz. Oh çok rahatladım, hep erkekler bizi taciz edecek değil ya!

Bir kafenin sigara içilebilen alanından mümkün olduğu faydalanmak maksadıyla dip dibe konulan masalardan birinde arkadaşımla beraber oturuyoruz. Yanda da bizim gibi iki erkek aralarında sohbet ediyorlar. Masalar bu kadar yakın olunca duyuyoruz tabii konuşulanları. Biri anlatıyor: "Abicim kıza ev tuttum, kirasını ödüyorum. Sıfır araba da aldım, benzinini koyuyorum. Telefon hediye ettim, faturalarını ben yatırıyorum. Yemek için de para ödetmiyorum; ya yemeğe çıkarıyorum ya da bütün kumanyasını alıyorum. Arada harçlık da veriyorum. Bağlandı kız bana doğal olarak, beni deli gibi seviyor." Diyemedim tabii ortam gereği, "Bunları bana yap, ben de verirdim sana!" diye. :):):):):)

Sevgilim birkaç gün bizde kaldı. Gittikten sonra onun yattığı yastığı alıp koklarken, odaya gelen arkadaşıma "Kokusu sinmiş, ne güzel kokuyor." dedim. Yaklaşıp "Leş gibi sigara kokuyor!" dedi. Sanırım aşk yalnızca kalbe değil, bütün duyulara hitap ediyor.

(Ç) alıntıdır

Patronumun poposunu avuçladım. Adamın yüzündeki şaşkın ifadeyi görmeliydiniz. Oh çok rahatladım, hep erkekler bizi taciz edecek değil ya!

ben hiç bir bayanı taciz etmedim:) yada son zamanlarda diyim yalan olmasın=)

Bu itirafları niye yapma gereği duyuyorlar acaba?

"Bunları bana yap, ben de verirdim sana!" :D::D:D:

Geri