Komik itiraflar (12)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Bir ay sonraydı. Telefon etti. "Biliyor musun boşanmasaydık bugün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz olacaktı." dedi. "Fazla bir şey kaçırmış sayılmayız, zaten ilk ve tek evlilik yıldönümüzde sen okul arkadaşlarınla buluşmayı tercih etmiştin." dedim diye bu konuşmanın huysuz ve patavatsızı niye ben oluyorum, anlamadım!

Para vermemek için nikah fotoğraflarını almayan bir kocam vardı.

"Akademisyenlerin büyük bir çoğunluğu cahil. Mastürbatif makaleler yazıyoruz; mastürbatif kongreler düzenleyip, oralarda boş boş konuşarak sadece kendimizi tatmin ediyoruz." dedi. Ben de, "Çok haklısınız hocam, aynen katılıyorum." dedim. Şimdi benimle konuşmuyor. Bu hoca milletine ne yapsan yaranamıyorsun.

Üç tane, otuz yaşlarında, düzgün adamın; "Türkiye ve dünya krizden nasıl etkilendi." şeklinde başlayan sohbetleri; "Abi Allah aşkına bir bak, küçük mü benimki ya!" diye bitiyorsa, bulundukları masada iki büyük bitirilmiş demektir. Bir kez daha doğruluğu ispatlandı ki; bu meret şişesinde daha şık duruyor.

Ablam yaz tatiline bizden önce çıktı, eniştem ve ben birkaç hafta sonra ona eşlik edeceğiz. Geçen hafta eniştemle yemeğe çıktık ve ısrarlara da dayanamayarak fazla içtim, kabul ediyorum. Eniştemin benimle ilgili yaptığı konuşmaları, özellikle de vücudumla ilgili olanları hayal meyal hatırlıyorum. Ayakta duracak halim olmadığından eniştem beni kendi evlerine götürmüş. Uyandığımda yeğenimin yatağında, iç çamaşırlarım çıkarılmış ve üzerim değiştirilmiş bir halde yatıyordum. Bir şey olsa hatırlar mıyım ya da fark eder miyim bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim.

Her zaman "Bir gün beni aldatırsan anlarım." derdi. Ben de "Hadi canım" derdim. Onu aldatmak hiç düşünmediğim bir şeydi. Çok ani gelişen ve ayaküstü tamamlanan bir aldatmadan sonra eve gittim. Kapıyı açan karıma her zamanki yorgun ifademle selam verdim. Her zamanki gibi kapıyı kapatır kapatmaz öptüm. Her zamanki gibi ne yemek olduğunu sorum. Her zamanki gibi duş için banyoya gittim. Her zamanki gibi yemeği yedim. Hiçbir şey anlamadı...

Demek ki neymiş; iş seyahatinde olduğu sırada kocanıza gönderdiğiniz "Gel de bir sevişelim, özledim!" şeklindeki bir mesajı "Gel de bir sevişelim özle...dim!" şeklinde işyerinin en fırlama tiplerinden birine 11 defa gönderme ihtimalini hesaplayamıyorsanız; 15 aylık bebeğinize cep telefonunuzu oynasın diye vermeyecekmişsiniz.

Arkadaşlarla işyerinde bilgisayarda oyun oynuyoruz. En az puan alan aşağıya inip yolun karşından el sallıyor. Kazananlar da balkondan ona el sallıyor .Bir an önce bir iş alıp çalışmaya başlasak iyi olacak yoksa şirketin ismine deli kelimesini ekleyecekler yakında!

Geçen hafta birkaç günlüğüne kafa dağıtmak için ablamın yazlığına gittim. Döndükten hemen sonra ablam aradı ve heyecan içinde oradan bir kızın benden çok hoşlandığını söyledi. "Ne dedi tam olarak?" diye sorduğumda ise, "Tepesi biraz açılmış, ayva göbekli ve hafif kıllı olan çocuk kardeşiniz mi?" diye girmiş söze. Oysa bundan 4-5 yıl önce esmer, uzun boylu, güzel gülüşlü olarak betimlenirdim. Bundan 10 yıl sonrasını görmek istediğimden emin değilim.

(Ç)alıntıdır

"Ablam yaz tatiline bizden önce çıktı, eniştem ve ben birkaç hafta sonra ona eşlik edeceğiz. Geçen hafta eniştemle yemeğe çıktık ve ısrarlara da dayanamayarak fazla içtim, kabul ediyorum. Eniştemin benimle ilgili yaptığı konuşmaları, özellikle de vücudumla ilgili olanları hayal meyal hatırlıyorum. Ayakta duracak halim olmadığından eniştem beni kendi evlerine götürmüş. Uyandığımda yeğenimin yatağında, iç çamaşırlarım çıkarılmış ve üzerim değiştirilmiş bir halde yatıyordum. Bir şey olsa hatırlar mıyım ya da fark eder miyim bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. "

mal bide hala soruyor hatirlarmiyim die :D emegine saglik hepside cok guzeldi

hemde süper gidiyor seri
tbrkler

Durmak Yok Serbeyim=)

Serinin Devamın BekLiyoruz..

aynn arkadaşlara katılıyorum paylaşım çok güzel

Hey MaşaLLah, TeşekkürLer. :)

nazar deymesin seriye !!!! ansiklopedisi olacak yakında :D eline sağlık

Geri