Komik Flashlar & Videolar Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ oy kullanıyorum.Hayırlısı neyse o olsun.

oLdness_07 o bölümde Moddu - Sen Aday Olunca Görevi Bıraktı .
Bence O Bölümün Moda iHtiyacı Yok .
Herhangi Bir Smod 1 Gününü Ayırarak yada Daha Az Kısa bir Sürede Bile bölümü Düzenleyebilir .
Yada Geçici Herhangi Bir Moda Görev Verilip Temizliği 1 Günü Bulmadan bitirebilir .
Yutup Vs gibi yerlerden Basit Tıkla iZle ile Açılan Bir Bölüme - Sadece O Bölüm İçin - Mod Atanmasını İstemiyorum
Dediğim gibi Bence Gerek Yok ( - )

Cevap hakkı doğduğu için ve bu iletiye bakanları aydınlatmak için yazıyorum sileceğim daha sonra...

Leke ben o bölümden yetkimi Contrack adaylığını koymadan yaklaşık 2 hafta önce aldırdım
Ayrıca o bölüme Contrack'ın aday olacağından haberim bile yoktu
Online sürem azalmıştı ve solariz den rica ettim aldırdım modluğumu...

Konu kesinlikle yer açılsın muhabbeti değil.Sırf Contrack yada bir başkası mod adaylığı koydu yada koyacak diye yetkimi aldırmam

Bu kanıya nerden vardığını anlayamadım.Bana sormadan böyle bir açıklama yapman doğru değil
Yanlış yönlendirme insanları...

Adaylığını Tekrar Açtırdığından beri Takip Ediyorum Seni Hocam,Dikkatli Birisin,Dürüstsün,Tespitlerin Doğru,SEN MOD OLMAYA LAYIKSIN ( - ) Verdiğim Oyumu

( + )

Olarak Değiştiriyorum

Seni tanımıyorum ama , siteye katkın ve olgunluğun gözümden de kaçmadı . Yönetime yakışacak birisin ...

Aramızda görmek isterim ..

(+)

Hey Contract Wasap men :D Sana Verebileceğim Tek Değer Matematikte Ve Hayatta ..

(+) ! Senin Gibi düzgün insanların bu foruma ihtiyacı waR !

Bu Güne Kadar Kımsenın Hakkını Yemedım Yada En Azından Yememeye ÇaLıştım.. SeninLe Aramız Kötüydü Fatihim BiLiyorsun.. Ama Birbirimizi Tanıdıkca NasıL İnsanLar oLdugumuzu Gördük..

Sana Verdigim - Oyu Değiştiriyorum..

{ ++ BEŞİKTAŞK ++ } Hadi BakaLım.. :)

Açılan konular itibariyle en erken konu benimdi ancak diğer ikisi açıklanmasına rağmen benimkisi açıklanmadı, adminler artık bu konuyu değerlendirirse sevinirim.

gecikme icin üzgünüm senin konunu özellikle beklettim, geçmişte yaşananların tekrarlanmamasını diliyorum. aramıza hoşgeldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri