Komik Flashlar & Videolar Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
( + )

Bölüme ve foruma olan ilgin gayet net bir şekilde görülebiliyor aktifsin , paylaşımcısın ,

düzgün bir kişiliğin var eski bir üye olarak yıllardır forumun işleyişini ve düzenini iyi

biliyorsun yani üye olarak deneyim sahibisin eğer ki ilgili bölümün bir yöneticiye daha ihtiyacı varsa

neden olmasın ( + ) hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar.

+ ZeytinßurnuLu. oLgunLuğun Yeter..

Ar+ı 1912 :goz:

Hayırlısı olsun...

Seni tanımıyorum ama çok güvendiğim arkadaşlarımın oylarına bakarak ( + ) diyorum

Hayırlı olur inşallah

| ~ ~ ~ +10 HayıRlısı oLsn pLayßoy ~ ~ ~ |​

bence başarılı ve faydalı olursun

hayırlı olsun +++++++++++++++

Yakısır Hocama + 1907

Contract killer önce eksi verdiğim sonra + olarak yanıldıgım oyumu bılıyor şuanki net cevabımıda bılıyor forumda verdiği görüntü modluğa yakışmıcak bir görüntüdür bunuda biliyor netice = EKsi (--)

+++ hayırlı olsun

ben bi yanlışını görmedim açıkcası..+1

ayrıca birileri niye birilerinin yönetime girmesini istemiyor - verenlere teşekkürleri basıyor anlamış değilim..ve yönetim denen olgunun içinde bişiyler döndüğünü düşünmeye başlamaktayım .. komik ama insanın aklıan geliyor işte..
çünkü sürekli(erdals10 un konusunda olduğu gibi ) eski " yönetici " arkadaşlar yeni aday olanlara " kendi" taraflarından adam arıyorlarmış gibi - veriyorlar.. contract killer gibi bir yanlışını görmediğim üyeleri yönetimde istemiyorlar ilginç..

hayır yani forumda bugün gördüğüm "şikayetim var " adlı bir bölüm var kurallarını bilmiyorum ama üyeler hakkında da şikayet konuları oraya açılabilir bence..sevmediğiniz adamı niye sevmediğinizi niye " yönetime " alınmasını istemediğniizi yazın da bilelim..

not: kimseye herhangi bir garezim yok..oyumun yanına kçük bir yorum ekledim ..silinmez/düzeltilmez inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri