Komik Flashlar & Videolar Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Contact modluk havası nasıl oluyo bilmiorum bazı arkadaşlar öyle bir yorum yapmış(bazıları modluğu hava atma yeri olarak görüo galiba) :)
üstad hakediosun benden +1453

--- bjk team uygun değlsin bence...

BöLümdeki konuLarına göz gezdirdim biraz.

Aday oLacağından oLsa gerek çoğu son zamanLarda açıLmış konuLarın var.

Pek fazLa iLgin oLmayan bir böLüm gaLiba.Arada bi uğramışsın böLüme.

Negatif (-------)​

Benden +1453.....hakettiğini düşünüyorum, ilgin ortada. varsa başka bir aday onuda görelim.. son zamanlrdaki modluk istemlerinde birde bu adet çıktı, adaylık koyan yok ,onun yerine başkaları diyor, ''senden daha çok hakedenler var '' diye!! varsa çıkar koyar adaylığını...

olumlu... ALLAH hayılsını versin...++++++++

Olumsuz .....

Forumda saygıyla baktığım birisin. Bazı yorumlar belki bunu benim yeni üye olduğum için düşündüğüm izlenimi verdiyse de yine de paylaşımların ve "gördüğüm" kadarıyla üslubun vs mod olmaya layık. Tabi eskiler daha iyi bilir ama, benim görüşüm "+" yönde... =)

+1

Adı Beşiktaşlısın ama bütün Beşiktaşlılar sana (-) vermiş moruK =))
Üstesinden gelebilirsin, ben olumlu düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun ;)

.

Contact KiLLer;

Eski Üyesin, HackheLL'de SürekLiLiğin Var. Bu AnLamda UsuL, Erkan BiLiyorsun. Bir Gruba Tabi OLup, Menfaat BekLemek Gibi Bir Derdinde Yok. Eğer Görev VeriLirsede Bu ObjektifLiğini Devam Ettireceğin Kanaatindeyim. Bir Öğretmeni Yönetimde Görmek, KaLiteyi Artıracaktır.Hakkında HayırLısı OLsun.

(+)1071 ALLah Utandırmasın.

+

Negatif verenler doğru söylemiş mod olamazsın. O şartlar yok sende. 8 dil biliyor musun? En az 28 ülke gezdin mi? 2 üniversiteyi masterla bitirdin mi? Bir elinle piyano çalarken diğeriyle dolma sarabilir misin? İp üstünde yürürken geriye 3 takla atabilir misin? 2 saat yağmur altında yürüyüp tek damla isabet ettirmeden eve varabilir misin? 21 gün aç yaşayabilir misin? Bir haftalık ölüyü diriltebilir misin?...........
Tüm bunlara evet diyorsan tamam, benden sana + o zaman...
:goz:

mod olarak görmek istemediğim kişilerdensin sende oyum her zaman

(-)dir. umarım olmazsın..

yönetimi fazlasıyla hakedıyorsun abi.
Allah yolunu acık etsın hakkında hayırlısı desteklıyorum +1923

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri