Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben hic ilginc bulmadim ... ilginc bir yana bence igrenc cogu insanlari .... ineklerin mukaddesligi,farelerinde,farelerin baska beldelerde yenilmesi,insanlarin senede bir kere banyo olmasi okyanusta (bunlarin hepsi belirli kitleler icin gecerli) vs ...
bölüm kuralı: 3- Günde en fazla 3 konu acabılırsınız..
Ama bır başlık altında ıstedıgınız kadar resım verebılırsınız..
O yuzden kirlilik olmaması ıcın bu tür bir uygulama gerekıyor..
konular birleştirildi
hocam kural böyle: (
eline sağlık paylaşım için
hiç kimse inanışlarıyla yargılanamaz. kim neye isterse inanır. bizde saygı gösteririz. o çok sevdiğiniz o çok beyendiğiniz medeniyetin beşiği avrupalılarda daha düne kadar senede bir kere yıkanıyorlardı tuvalet kulteri bile yoktu ama şimdi hayranız medeniyet ögreniyorsunuz.
temizliği hijyenik olmayı ögretiyorlar bize.
onun için kimseye burun kıvırmayalım yeri geldiğinde sokaktaki kağıt toplayıcı, dilenci bile bişeyler ögretir biz insan oğluna yeri geldiğinde 5 yaşındaki çokuktan bile bir şeyler ögreniriz; değilki burdaki sözü edilen geçmişi yüzlerce belkide binlerce yıla dayanan bir medeniyet. bu beyenmediğin insanların hint fakiri denen din adamlarının yaptıklarına akıl ermiyor.
bu nedenle bir milleti yargılamadan önce kültürleri hakkında bir araştırma yapmak lazım öyle ulu orta sadece tv de yarad başka yerlerde gördüklerinle yargılamamak gerekir.
neyse ben uzatmıyım çenem düştü yaw biri bana dur desin