Komik Bir Hikaye

spartan117

New member
Reaction score
0
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

..:::..Bir gazino sahibi gazinosuna fazla kişi gelmediği için yerine bir ünlü getirmek istemiş.Gazinocunun ünlüleri tanıyan bir arkadaşı varmış(Bu arada gazinocu s'leri t diye söylüyor).Gazinocu arkadaşını aramış demiş ki:
-Ten Atena'yı tanıyor mutun?''Evet tanıyorum''
-Bizim gazinoya getirebilir mitin?''Olur''
-Taol abi.Ne kadar para itterten veririm.

Aradan birgün geçmiş.Arkadaşı ONLARI getirmiş.
Sonra seyircilerin alkışlarıyla birden Atena rock grubu çıkmış.Gazinocu şaşırmış.Arkadaşına Demiş ki:
-Yanlış kişileri getirdin.Ben tenden Atena'yı değil Atena'yı ittedim..:::..

Anlamıyana:ADAM ATENA GRUBUNU DEĞİL ASENA'YI İSTİYOR.

acayıp komık kardesım kendımı gulmekten alıkoyamıyorum ınsanbunub uraya atarken bır dusunur ya allahıms en akıl ver

ben bunu bir yerden hatırlıyorum

bu bir reklam filmi değilmiydi

bence de komik değil ama arkadaş paylaşmış emeğine sağlık diorum başka da bişey demiyorum

YA inan $u an Gülmekten YErlerdeyim...

Bu kadar komik olunmaz yani :)

İdarelik bişi işte bende böle bi reklam vardı diye hatırluyorum :D

kendin mi osurdun bu hikayeyi?? puhahahahaaaa...(kendi dedigimie guluyorum bu arada) :cool:

jangofet' Alıntı:
la bu Cem Yılmaz ın reklamıydı galiba telsim reklamı...da anlatınca saçma sapan bi şey oluyo...
neyse arkadaşımız öğrenicek İnşallah...

bak arkadaş çözmüş olayı hemde yıllar önce oynamıştı çok bayat bi konu ama yinede paylaşım için sagol

çalmayalım lütfen bu cem yılmazın oynadığı telsim reklamı
ama okumak hiç komik deil aksi rezil bi fıkra gibi duruyo
videosu varsa koy o zaman bi kaç teşekkür alırsın işte belki

cem yılmazın telsim reklamından biriydi....ama yani cem yılmaz reklamda oynar ve sizin hbriniz olmaz ee yuh:D:D:D:D:Dbide komik hikaye diye anlatırsan hepten çüş oha fln yani:D

cem yılmaz yaa #1

neyse paylaşımın için sağol yinede....

komık deıl ama elıne saglık..

Geri