Komik - İlginç Resimler Bölümüne Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakısıklı derse ben koyacam adaylığımı bu aralar yoğun dersler konu açamıyorum yazın başlicam..

-

İhitiyac varsa olsun +

1-Bölümün 3 tane modu var zaten
2-Aktif olunmaya en müsait bölümlerden birinin modluğunu istiyorsun; ama bölümde pek aktif değilsin
3- "ҳҲҳ TşKLeR ҳҲҳ" şeklinde post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Desteklemiyorum (-)

Bu bölümü ben de biraz istiyordum ama 3 mod'u olan bi bölüm olduğu için söyleyemedim :melek Tabi eğer ihtiyaç varsa senin yapabileceğini de düşünüyorum. [[[ + ]]] 1903

Sana guvenıyorum rasmussen...ama bolum modlarının oy'u neyse benımkıde o olucak..:goz:

2-Aktif olunmaya en müsait bölümlerden birinin modluğunu istiyorsun; ama bölümde pek aktif değilsin
3- "" şeklinde post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Desteklemiyorum (-)

Ne alaka ҳҲҳ TşKLeR ҳҲҳ yazısını
yapmasam sadece saol güzel paylaşım eline sağlık yazsam post kasma olmuyor mu o zaman :saskin

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

ben nekadar artıda versem sonuc değişmez kurallar acık

Bazıları adamı dövmediği kalmış Yok post kasıon yok bilmem ne Herkez post kasıo kasmıyan mı var .... insan gibi cvp verin arkadaşlar - + diyin geçin

( - )

-7 Olumsuz Bakıyorum!!!

3- "ҳҲҳ TşKLeR ҳҲҳ" şeklinde post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Desteklemiyorum (-)

GizLi Özne Arkadaş Küfür hakaret etmedikten Sonra istedigi gibi Yorum yapabiLir..

Bu onun En DoGaL HaKKı!!!!:saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri