Komedyen mi siyasetçi mi belli değil____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Komedyen mi siyasetçi mi belli değil

“Komedyen mi siyasetçi mi belli değil” başlığının kastettiği kişi, CHP’nin başına getirtilen, yani tayin ettirilen Kemal adındaki şahıstır.

“Siyaset sanatı; ciddiyet, samimiyet ve güven ister.” İlgili kişide üçünü de bulmak mümkün değildir. Aslında böyle oluşu, sağduyu sahibi halkımızın ve diğer siyasi partilerin işine gelmektedir.

Özellikle Meclis içindeki ve dışındaki siyasi partiler için Kemal adlı şahıs, bulunmaz Hint kumaşıdır. Çünkü siyasi tarihimiz, böylesine yel değirmenlerine savaş açan birini daha tanımamıştır, tanıması da mümkün değildir.

Lider karizmasına sahip insanlar yönetilmez, yönetir. Lider vasıflarına haiz insanlar; çok konuşmaz, konuştuğunda da lafı, sözü dinlenir ve gırgıra alınmaz. Yani komedyenlerden lider olmaz.

Malum medya, tam dişine göre birini buldu. Keyif aldıkları birini sayfalarına, ekranlarına, köşelerine taşıyarak, hoşça vakit geçiriyorlar. Hem eğleniyor, hem de ilgili bireyin şahsında kendi vermek istedikleri mesajlarını veriyorlar.

Kişisel olarak ilgili ismin CHP zihniyetine çok yakıştığına inanıyorum. CHP zihniyetini dibe vurduracağına olan inancım tamdır. Ancak böyle birisi, CHP zihniyetini nihai noktaya getirebilirdi, şükürler olsun, o zaman geldi.

“Peki, madem öyle de neden ‘Siyaset sanatı; ciddiyet, samimiyet ve güven ister’ diye malum kişinin siyaseti sulandırdığını söylüyorsun?” denilebilir. Vatandaş soruyor:
“Bu ülkede Cem Uzan denilen kişi bile seçime ilk girmesine rağmen, kafadan yüzde altı oy aldığına göre, bu kişiye de aldananlar olur mu?” diyorlar.

Ben de diyorum ki;

“CHP zihniyeti bu milletin dini ile asla barışmadı, barışması da mümkün değildir. Söz konusu kişi ise bugüne kadar dinin yanından, yöresinden hiç geçmediği gibi, Din-i İslam’a kıyamete kadar sonu gelmeyecek bir uzaklıktadır.

Dolayısıyla ‘Allah bir Muhammed O’nun Rasulüdür’ diye inanan ve inandığına iman eden hiç kimse, bu şahsa oy vermez. Bilir ki, zihniyet itibariyle bu çevreler zaten; ‘Allah bir, Muhammed O’nun Rasulüdür’ diyenlerle mücadele etmektedir ve edeceklerdir.”

Ayrıca bu mücadeleleri onlar için bir vazifedir, varlıklarını ve yaşam sebeplerini bu vazifelerine borçludurlar.

Mesela bir örnek verelim.

TBMM’de milletin 550 vekili var. Bunların 411’i millet adına bir kanun maddesine oy verdi. Türkiye’de sağduyu sahibi bütün bir millet, bu birlik ve beraberliğe çok sevindi ve “İşte milletin isteği tecelli etti” denildi.

Ertesi gün ne oldu, CHP zihniyeti soluğu Anayasa Mahkemesi’nin kapısında aldı ve 411 milletvekilinin, millet adına oy verdiği bir kanunu iptal ettirdi. Bu zihniyeti destekleyen medya da “Kaosa kalkan 411 el” diye manşet attı.

Bu sebeple; malum zihniyetin din ve Müslüman nefreti değişmez, değişmesi de mümkün değildir. Varlıklarını bu toplumu dinden uzaklaştırmak için sürdüren bir zihniyetten ne beklenirse, bunlardan da o beklenir.

Türkiye’nin her geçen gün biraz daha düzlüğe çıkması ve devletin milletiyle tamamen barışabilmesi için, CHP zihniyetine bir müddet daha ihtiyaç olduğu bir gerçek. Kemal adındaki kişi ise bu iş için biçilmiş bir kaftandır, kaftanı giydirdiler, sahneye sürdüler.
Davasında samimi olan, samimi olarak ideolojisine “inanan ve iman eden” bütün CHP’liler bilirler ki, bu memlekette CHP’ye iktidar yolu kapanmıştır. 1950 yılı, CHP’nin sonsuza dek muhalefette kalacağı bir tarih olmuştur. Böyle sulu bir CHP’ye de alışmalıyız.

kaynak

Hüseyin Öztürk / Komedyen mi siyasetçi mi belli değil - En Doğru ve Güncel Haber

Komedyende deyil siyasetçide değil.
zaten Başkanlık koltuğuna yakışan bi adamda değil.

“Siyaset sanatı; ciddiyet, samimiyet ve güven ister.”

demişsin ama;
1- siyaset sanat değildir
2- sence hükümette veya mecliste bu saydığın vasıflara sahip olmayan başkaları da var mı?
3- sence bu vasıflar bir gazetecide bulunmalı mı?
4- bu vasıfların sende olduğuna inanıyor musun?

doğru kemal kılıçdaroğlu******diyen kişiler baştakileri allah sanırlar.

İlk bölümde başlıkla alakalı yazılarda
CHP yazan yerlere AKP Kemal Yazan yerlere Recep koyun daha doğru bir yazı elde edeceksiniz.
Nereden mi çıkardım. Sayın başbakanımızın ciddiyetinden tabi şehide kelle diyen kendisini protesto edene 'ananı da la git diyebilecek' kadar seviyeli baş bakanımızdan.
Bu arada Yazıdaki 'Dolayısıyla ‘Allah bir Muhammed O’nun Rasulüdür’ diye inanan ve inandığına iman eden hiç kimse, bu şahsa oy vermez. ' kısmına dikkatinizi çekerim. Dini istismar etmenin son noktası değil de nedir bu söylenen?
Siyasi hasmı için bunu söyleyecek kadar alçalmış birinin görüşlerini dikkate almaya ne derece gerek vardır.

doğru kemal kılıçdaroğlu***** diyen kişiler baştakileri allah sanırlar.

sözlerine dikat et bence ******** diyorsak kafamıza göre değil SSK da pkk yanlılarına yaptıgı ayrıcalıklardan diyoruz yetmedi almanyada genel ev sohbetinden sonra teröristlerle sohbet halindeyken cıkmış resimlerinden dolayı diyoruz ama sen başımızdakileri (haşa) bu lafdan dolayı ilahlaştırdıgımızı söylüyorsun senin karakterin belli her örnekde ne kadar geniş mesebe sahip oldugun belli bu kadar cirkefleşen birinden fazlaca bir akıl beklenmez şunuda söyliyeyim evet bu ülkede en büyük İslam düşmanı CHP şu anki kadrosudur iş birlikci vede haindirler bir cok örnegini gördük Önder sav aciz insan daha niceleri hep CHP den cıktı milletin inancına katlanamayan bir partinin iktidar yüzü görücegini sanan birileri varsa o rünya biteli 50 yıl oldu ikdidar felan yok ona anca postal yalar AYM kapısında dava acar ordaki kadrolarınında bitmesine az kaldı inşallah bu ülkede kimse müslüman olmak zorunda değil yalnız benim mukaddesimle dalga gecicek kadar yüzsüzleşicegini hangi yasa söylüyor _? yok öyle bir yasa yok öyle bir Türkiye işine gelmeyen ceker gider israile...:sneaky2:

Kemal Kılıçdaroğlu ismini terörle yanyana kullanamazsınız, hele ki onlardan biriymiş gibi gösteremezsiniz.
Tekrarı halinde müsama gösterilmeyecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Kemal Kılıçdaroğlu ismini terörle yanyana kullanamazsınız, hele ki onlardan biriymiş gibi gösteremezsiniz.

güzel peki başımızdakileri ilahlaştırdıgımızı söyleyenlere bir uyarı yokmu ?? bu dahamı kolay yutulabilir bir lokma _??

birde terörist demiyelim peki ama onlarla yanyana resimleri var olmadı gecen günde sınırda bulunan mehmetcgin karakoluna gitmişti biraz düşündükden sonra ikiyüzlü denilebilir dimi : ) :)

Bu bölüm de AKP ve Başbakanın terörle yanyana kullanıldığı yorumlarla doludur Keşke aynı duyarlılığı ozamnda gösterseydiniz

ßiℓgè Қrαℓ;5073247' Alıntı:

Bu bölüm de AKP ve Başbakanın terörle yanyana kullanıldığı yorumlarla doludur Keşke aynı duyarlılığı ozamnda gösterseydiniz

başbakan ile ilgili bu tarz benzetmelerin olduğu mesajları da siyaset bölümü şikayet bölümüne bildirebilirsiniz, ilgilenilecektir.

ßiℓgè Қrαℓ;5073247' Alıntı:

olurmu canım onlar haklı :thumbdown: tarafsız bir mod koysalar şu serbest köşeye ondan başkası karışmasa ne güzel olur...

başbakan ile ilgili bu tarz benzetmelerin olduğu mesajları da siyaset bölümü şikayet bölümüne bildirebilirsiniz, ilgilenilecektir.

kusura bakma benim inancıma dil uzatana edebiyat okuyarak kayırıyorsan senin başkanına ben saygı duymam ayrıca bu konuyu senin ilgisizliginle beraber gerekli yere şikayet edicem ne ala adam orda agzına geleni başımıza ilah yaptıgımızı söylesin gık yok ne yedügü belirsiz adama terörist demişiz diyemessiniz de.Bu forumda kural değilmi inanclarla alay edilemez aşşalanamaz diye kural yokmu senin bunu benden daha iyi bilmen gerekli değilmi_?

kusura bakma benim inancıma dil uzatana edebiyat okuyarak kayırıyorsan senin başkanına ben saygı duymam ayrıca bu konuyu senin ilgisizliginle beraber gerekli yere şikayet edicem ne ala adam orda agzına geleni başımıza ilah yaptıgımızı söylesin gık yok ne yedügü belirsiz adama terörist demişiz diyemessiniz de.Bu forumda kural değilmi inanclarla alay edilemez aşşalanamaz diye kural yokmu senin bunu benden daha iyi bilmen gerekli değilmi_?

Sabrımı sınamak istiyorsan, buyur sınamaya başla. Nereye istiyorsan da oraya şikayet et. Küçük çocuklar gibi birbirinizi yiyorsunuz. Tartışmanın da bir adabı olmalı. Rahatsız olduğun mesajları şikayet bölümüne bildir, ben daha fazla karışmayı düşünmüyorum. Tek yaptığınız "nefret söylemi"ni geliştirmek, bunun daha ötesine geçebildiğiniz zaman sizinle tartışmaya devam edebilirim. Ayrıca, hiçbir yönetici sizi memnun etmek için çalışmaz, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar. Son mesajımdır konuya.

Sabrımı sınamak istiyorsan, buyur sınamaya başla. Nereye istiyorsan da oraya şikayet et. Küçük çocuklar gibi birbirinizi yiyorsunuz. Tartışmanın da bir adabı olmalı. Rahatsız olduğun mesajları şikayet bölümüne bildir, ben daha fazla karışmayı düşünmüyorum. Tek yaptığınız "nefret söylemi"ni geliştirmek, bunun daha ötesine geçebildiğiniz zaman sizinle tartışmaya devam edebilirim. Ayrıca, hiçbir yönetici sizi memnun etmek için çalışmaz, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar. Son mesajımdır konuya.

cevap vermicegine emin olarak kesin vede net bir şey söylicem bu forumda kurallardan birinde " inancları aşşalayıcı kışkırtıcı söylemlerde bulunmak "yasaksa o şahsa yetki kullanman lazımdı uyarman veya neyi gerektiriyorsa onu yapman gerekliydi bunu benden daha iyi bilmen gerekli diye düşünüyorum yetki senin şikayet bizim nefret söylemi konu içerisinde neye ve kime oldugu bellidir Hiç bir yönetici beni veya kişiyi memnun etmesin zaten buda yalnış bir nokta sadece neyse onu yapsın hem bizim hem yetkili kişi için en güzel olanıda budur.

Sevgili akarme, merhabalar.

Sevgili dostum, bu foruma neredeyse hepimiz 3 - 4 yıldır bağlanıyoruz. Genelde dikkat ediyorsak, şikayetlerin çoğu polemiğe yol açacak keskin konuların bilerek ve isteyerek gündeme taşınmasından ve tartışılırken kullanılan kelimelerin abesliğinden kaynaklanıyor.

Sanmaki bunu sadece tek taraflı olarak belli bir düşünceye sahip kişiler yapıyor.

Sonuçta birbirinden şikayet eden taraflar aslında aynı zamanda da farklı konularda, karşı tarafı rencide edici bir yaklaşım sergiliyor.

Yani herkes kuralları biliyor ancak bazen buna uymak istemiyor. Uymak istemeyen kişiler bir süre sonra bu konularla ilgili şikayetlerin başlayacağınıda biliyor aslında.

Her iki taraftanda bazı konularda saygıyı elden bırakan yaklaşımlar sergileniyor.

Elbetteki bu davranış kişileri polemiğe, kısır döngüye, mahkum ediyor. Bu davranışların amacı ve sonucu budur zaten.

Taraflara artı bir değer katmayan, anlamsız bir kısır döngü. İnsanları oyalamaktan, yormaktan başka bir işe yaramayan bir sonuç.

Düşünceli insanlar polemiğe yol açacak konu ve yaklaşımlardan uzak durur. Umarım hangi düşünceyi savunuyor olursak olalım bu tatlı hack hell ortamında insanlarımız bir birini seven, bir birini anlayan bir çizgide fikirlerini paylaşır.

CHP’nin başına getirtilen, yani tayin ettirilen Kemal adındaki şahıstır.

Malum medya, tam dişine göre birini buldu. Keyif aldıkları birini sayfalarına, ekranlarına, köşelerine taşıyarak, hoşça vakit geçiriyorlar. Hem eğleniyor, hem de ilgili bireyin şahsında kendi vermek istedikleri mesajlarını veriyorlar.

bunu beğendim hocam

Geri