Komünist Nazım Hikmet Kadar Başınıza Taş Düşsün!

http://atsiz.org/belgeler/knh/knh_goster.a.php?picid=3

Allah rızası için okuyun.Bir kanıt bulan varmı?

***BEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE ŞİİRDEN ANLARIM. ŞAİRLERİN EN AZ %80İ ŞİİRİ YAZMAK İÇİN YAZAR. BİR ŞAİR YETENEĞİ OLDUKTAN SONRA EN TERS OLDUĞU GÖRÜŞE BİLE ÖVGÜLER YAĞDIRABİLİR. HEM DE ŞİİRLERİN KRALI OLUR. ANLATABİLDİM Mİ BİLMEM

Yok anlatamadın...Neden mi?Akla mantığa sığmayan birşey söylediğin...Hem ters olacak bir de onu göklere sığdıramayacak...Bu Necipin Atatürk'ü yere göğe sığdıramayan bir şiir yazması gibi bir şey heralde...

Ülkücülerin bu ülkede tek icraiti vardır.saçı uzun sakallı olanları üst kademelerine gambazlamak ve haince bir insanın üsütüne 15 kişi çöktürmektir.Ben bundan başka bi icratinizi göremedim.Bir gün ağzınızdan kahrolsun amerika kahrolsun israil sözlerini duyamadım,söyleyenleri ise kominist ilan ettiniz.herkesi bi şekilde damgalayarak bölücülüğün ta kendisini yapar durursunuz pehhhhhhhh

SANADA ÇÖKTÜLER GALİBA. :) SEN GÖRMEK İSTEMEMİŞSİN. BEN BU İŞİN İÇİNDEYİM VE BULUNDUĞUM YERDE DERGİ- GAZETE ÇIKARUYORUM. DERGİLERİMDE SİYONİSTLER, MASONLAR, İSRAİL-AMERİKA ÜZERİNE SÜREKLİ MAKALELER YAYINLIYOR VE GERÇEK YÜZLERİNİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM. BULUNDUĞUM FAKÜLTEDE UZUN SAÇLIDA VAR TOP SAKALLIDA. EN YAKIN ARKADAŞIM UZUN SAÇLI VE DAVA ADAMIMIZ BÜYÜĞÜMÜZ SAYDIĞIMIZ OSMAN ÖZTUNÇ'TA UZUN SAÇLI!!!

İSPATLARI BEDAVA

http://atsiz.org/belgeler/knh/knh_goster.a.php?picid=3

Allah rızası için okuyun.Bir kanıt bulan varmı?

***BEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE ŞİİRDEN ANLARIM. ŞAİRLERİN EN AZ %80İ ŞİİRİ YAZMAK İÇİN YAZAR. BİR ŞAİR YETENEĞİ OLDUKTAN SONRA EN TERS OLDUĞU GÖRÜŞE BİLE ÖVGÜLER YAĞDIRABİLİR. HEM DE ŞİİRLERİN KRALI OLUR. ANLATABİLDİM Mİ BİLMEM

Yok anlatamadın...Neden mi?Akla mantığa sığmayan birşey söylediğin...Hem ters olacak bir de onu göklere sığdıramayacak...Bu Necipin Atatürk'ü yere göğe sığdıramayan bir şiir yazması gibi bir şey heralde...

NASIL YORUMLAMAK İSTERSEN... ANLAMAK İSTEMEYENE ANLATMAK İÇİN YORULMAM. Bİ ADAMA AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARTTIRMAK KOLAY İŞ DEĞİLDİR. O DA BURADA OLMAZ ZATEN.

Kardeş kendi ağzınla söylüyorsun...Kantılar kesin olur,yoruma açık olmaz...Fakat bu sitede her şey yorum yorum yorum...

Neyse bence daha uzatmaya gerek yok...Siz bi at gözlüklerinizi çıkartın.O zaman adam gibi,efendi gibi,kardeş gibi konuşalım...Ama son söylemek istediğim şu ki ne olur insaları şucu bucu diye aşağılamayın,yüceltmeyin...

Saygılarımla...

şairim şimşek şekillerini islık gibi çalarım duvarlara
yüz metreden çiftleşen iki sineği seçebilen iki gözüm;
elbette gördü iki bacaklarının
ikiye ayrıldığını,
sen benim hangisinden olduğumu
anlamak istiyorsan
cebime sok kafanı
orada aydınlığı okuyan kara ekmek
sana doğruyu söyler...

çıkarın at gözlüklerini,komünist kimliklerinizide bir kenara atın ve yeniden düşünün nazım hikmetin nasıl biri olduğunu.

Necip Fazıl dini bütün bi şair vede doğruları yazdğı için ve kominist olmadığı için sevilmez. Ülkücüler anlayamaz demişler her zaman olduğu gibi yine birini sevmemeyi siyasi görüşe bağlamış bikaç arkadaş.şu ülkede gerçek değerlerine önem veren mhp'li arkadaşların böyle nazım gibi kominist adamlara olan düşüncelerini farklı algılanıyo gibi geliyo bana

Geri