kolay iskender kebabı…

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
23gxx53.jpg

İsteğe göre tereyagini kullanmayabilinir.

Malzemeler

250 gr dana eti
3-4 Adet domates
2 adet iri sogan
2 dis
sarimsak
1 yemek kasigi tereyagi
Sarimsakli yogurt
1 veya 2 pide ekmegi
2-3 yemek kasigi sivi yag,
tuz

Yapilis Tarifi

Eti doner eti inceliginde dograyin, tavaya sivi yagi ve dogramis olan etleri ilave edip kisik ateste pisirin. Diger taraftan domatesleri,soganlari,iki dis sarmisagi kuçuk bir tencereye rendeleyin bir tutam tuz ekleyerek kaynatin, susuz gelirse az bir miktar su ilave edin.Etler suyunu cekince biraz tuz ilave edin ve kisik ateste kizarmasini saglayin.Pideleri findik buyuklugunde kup kup dograyin servis tabagina paylastirin.Kizarmis olan etleri servis tabaginda pidelerin kenarina paylastirin, hazirladiginiz domates sosunu,sarmisakli yogurdu ve istege gore kizartiginiz tereyagini sirayla pidelerin uzerine yayin.​

abi byılıyorum bu yemeğe yaa......harika leziz, mükemmel.....icat edenden allah razı olsun.........

wuvvv bayilirim güzelde görünüyor saolasin kuzay :victory

güzel gozukuyorrr deneyelim bakalım

o işin kolayı felan olmaz. geleceksiniz bursamıza gideceksiniz tophaneye, yiyeceksiniz bursa iskenderde miss gibi bi iskender. üstüne de şöle bol kaymaklı bi kemalpaşa. ulen canım çekti okuldan çıkınca gidip yiyim:D

nefis, şahen çok acıktım hemen gidiorum iskender yemeye

yaptım gayet güzel oldu ama etleri mumkunse et dövecegi ile dovun iice incelsin bide sogan fazla gibi geldi bana bidahakine biraz azaltıp denicem.Birde benden tavsiye etleri ocaktan aldıktan sonra aynı tavada küp küp dogradınız tırnak pideleri iice kızartın enfes oluor

Canim cekti ya, biri yapsada yesek :)

Tarif güzelde, keşke şu resmi koymasaydın birader
canım istedi şimdi,Eyvallah

abi linki göremedim açlıkdan ölüyom bu ne yaa

a şimdi kalkıp yapacam saolasın...

Geri