Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar

kola ve sigaranın insanları yanılttığı şeyler;çabuk uzun sürede ve yavaş yavaş etkisini göstermesidir:vur

keşke çocuklar için yasaklasalar, bi ara hindistan hükümeti böyle bi niyette bulundu ama sonuç ne bilinmez.. güzel paylaşım teşekkürler.

hani paramız yok viskiyle kola içemioz ama ;
votkayı neyle içecez biz _?

Kafein (absorbsiyonu) tamamlanır. bana bu parantez içinde olan kelimeyi açarmısın :D

anlamadım ve telaffuz edemedim :D

ne olacaksa olsun arkadasim icerim ben

bunlar kola içmeyi alıskanlık haline getirenler için onu da not olarak eklerseniz sevinirim ...
iyi forumlar

koladan vazgecemiyorum.kahveyi 1 yıl bıraktım.sigaram zaten yok hiç denemedim.keşke kola diye bişey olmasaydı.nerdeyse günlük 1200 kalori hakkımı koladan yana kullanıyorum ve başka bişey yemiyorum..ay ya bu kola çikolata bela ya.1 bardak kolanın kalorisini saatlerce koşu bandında koşsam harcayamam.

R€B€L' Alıntı:
Bu gece cok ıctım ve 2.5 l ın dıbıne bıraz daha var bıtırıcem :durdurun

Sonradan telafı ederız durumu ek saglılklı yıyecek ıcecekelrle :hhmanD
mesela hamburger, patates kızartması :D

bunları bilmiodum ama kolada içmiyorum meyvesuyuna dewam :D

Ben Inanıyorum.bi Yerde Okumuştum.bir Kutu Kolayı Tıkanmış Lavaboya Dökünce Açılıyomuş.ayrıca Insan öldükten Sonra çürümeyen şeyler Kemikler Ve Dişlerdir.kola Içine Diş Konursa Bir Haftada Eriyomuş...:vur:vur:vur

kardes ben kola icince suzuzlugumu gideriyor. o gun canim hic bir sey icmek istemiyor...paylasim icin sagol.

ya bence saçma bana nie olmuo bunlar kaç yıldır içiorum hiçbişey olmuo bunlar satışların düşmesi için izlenmiş bir politika

Geri