Kocaeli 1-4 Galatasaray (TSL 4.Hafta)(TEK BAŞLIK)

evet defansın ortasında servet tam bir canLı bomba.. bi an evveL takımdan kesiLmesi gerekiyor(kardeşim adam sakatLanmıyor ki =))

ii de reaL skibbe de yeni bi hoca sonuçta takımda,senin kadar tanıyacak değiL di mi.. =)
meseLa ben skibbe'nin yerinde oLsam geçen sene kanadını yoL geçen hanına çevirdiğim barış'ın yüzüne bakmazdım önyargıyLa.. ama adam neredeyse tüm topçuLarı denedi..
takım da yeni yeni aLışıyor.. eminim uefa'da en az bi çeyrek finaL görücez bu sene..

Lazish Uefa Kupası'nda Çeyrek FinaL İçin Bu Defans Varken Çok Zor Beğendiğiniz Skibbe Kaç Haftadır Bu Defans Hattına Çeki Düzen Veremedi Hep Basit Ve Aynı Birbirinin Aynı GoLLer Yiyoruz Beğendiğiniz Skibbe Bir An Önce Bu Defans Hattına Bir Çözüm BuLmaLı İlk Yarıda Pozisyonu OLmayan KocaeLi'den Pozisyon OLmayan Pozisyonda BiLe GoL Yedik Burda KocaeLi Bunu YapabiLicek Kapasitede DeğiL BeLki Ama Avrupada Bu Kadar KoLay Döndüremeyiz Her Maçı Benim Çekindiğim Ve GaLatasaray'da Gördüğüm En Büyük TehLike Bu...

Tabiki GönüL İster Ki Uefa'yı Kadıköy'de Bir Kez Daha Almak...

Bu Arada Ameliyat Geçirdin Geçmiş OLsun Msnde Göremedim Kaç Gündür Büyük Geçmiş OLsun Kanka... :goz:

Bellinzona maçında da aynı kadro vardı. Buna ne diceksiniz?
O maçı sadece Skibbe yüzünden kaybettikte bu maçı sadece sahadakilermi aldı?

BeLLinzona Maçını Kaybetmedik =) Önce Skoru BiLeLim =)

HaLa Demek İstediğimi An-La-Ma-Ma-Ya Devam Ediyorsunuz...

İki Maçta Benzer KoLayLıkta MaçLardı Ve KaLiteLi Kadro İki Maçtada Diğer İki Takımdan 3 GömLek Üstün BeLLi Bu Gözüküyordu ALdı Bunu Skibbe'ye BorçLu DeğiLiz Skibbe'yi Ben DerbiLerde Ve Uefa'da Kendi Ayarındaki TakımLara Karşı Görücem... :goz:

Ben skorumuda takımıda gayet iyi biliyorum merak etme. :goz:
Sen ve senin gibi düşünenlere göre yazdım

Cümlelere ne güzel dikkat ediyosun abi=)
Keşke skibbe yede dikkat etseydin son 1 haftadır

reaL dai skibbe ne yapsın servet baLtaysa.. =) sonuçta o pozisyonda taneri döndüren,vurduran adam servettir.. inş emre güngör keser şu serveti de defansa da bi çeki düzen veriLmiş oLur..

HaLa Demek İstediğimi An-La-Ma-Ma-Ya Devam Ediyorsunuz...

İki Maçta Benzer KoLayLıkta MaçLardı Ve KaLiteLi Kadro İki Maçtada Diğer İki Takımdan 3 GömLek Üstün BeLLi Bu Gözüküyordu ALdı Bunu Skibbe'ye BorçLu DeğiLiz Skibbe'yi Ben DerbiLerde Ve Uefa'da Kendi Ayarındaki TakımLara Karşı Görücem...

AnLamadıysan Bir Post Daha Atayım... :goz:

Neyse Ali abi öbür maçlarda daha iyi anlarsın veya anlarım
Saygısızlık ettiysemde daha fazla etmek istemem kapatıyorum konuyu =)

reaLcim,skibbe'yi savunacak çok büyük birşey oLmadığı gibi eLeştirecek birşey de yok,şamp Liginden eLenmek de dahiL.. ;)
ben iLk defa keweLL-LincoLn-baros-nonda hatta aLpasLan erdem'Leri beraber omuz omuza goL sevincinde gördüm.. yani nonda goL atıyor,bi bakıosn keweLL-nonda sarmaş doLaş bu ne demek biLio musun,takım kaynaşıyor.. =)
yani takımda bi arkLık ortamı oLuşmuş en azından bu takımın oyununu çok etkiLer.. bugün oLsa steaua'yu yeneriz diyorum.. ;)
bak beLLinzona maçı tarih 2 ekim,gs 5 atacak na buraya yazıorm.. ve bunda en büyük pay,futboLcuLarı pekiştiren teknik heyettedir,çünkü ne yönetim ne medya ne de biz taraftarLar değiL,teknik heyet onLarLa beraber 24 saat..

Sadece Demek İstediğim OLay Şu GaLatasaray SenLe Yani Senin Teknik DirektörLüğünde Bu 2 Maça Çıksada Alırdı Hocasız Çıksada...

Kendi Ayarındaki RakipLere Karşı Da BöyLe İki Maçtaki Gibi Tek KaLe Oynadığı GünLeri De Görmek En Büyük DiLeğim :goz: Diyorum

evet defansın ortasında servet tam bir canLı bomba.. bi an evveL takımdan kesiLmesi gerekiyor(kardeşim adam sakatLanmıyor ki =))

sakatLansa noljak sakat sakat oynuor
:hhmanD

Galatasaray'ımız - Kocaelispor : 4-1 | Maçtan Resimler

63625F616A5F636161695163616B66696B616564A0978173.jpg

63625F616A5F636161695163616B66696B6165A865828984.jpg

63625F616A5F636161695163616B66696B61626A96879F93.jpg

63625F616A5F636161695163616B66696B6162ABA8797A66.jpg

63625F616A5F636161695163616B66696B6162877F798173.jpg

B_5bafae31075eb9e3444e479fa2943de7.jpg

B_1d4cbc35f1ad6608dde6b7b9dc5da6e7.jpg

çok güzel olmuş teşekkürler...daha iyi olacağız inşallah=)

Nonda Arada Yapıyo Hazırlık Maçında Bir GoL Kaçırmıştı AkıLLara Zarar Ama KaLitesi TartışıLmaz Her Oyuncunun Benzer HataLarı OLmuştur OLabiLir...

Geri